Kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel

Ontdek duurzaam shoppen bij Stichting De Goede Winkel in Utrecht – kwalitatieve tweedehands vondsten, van meubels tot kleding.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Leuke tweedehands spullen die worden verkocht voor het goede doel. Je kunt hier ook je meubels doneren. Er staan hier vaak oude dingen maar zo af en toe ook iets nieuws. Er zijn veel meubels, lampen, witgoed, fietsen ect maar niet zoveel snuisterijen. Er zijn vaak 3 prijzen voor een artikel hoe langer iets er staat hoe goedkoper het wordt maar hou er rekening mee het is er druk en er zijn meer kapers op de kust.”

Bernarda Sack

“Prettige winkel. Mooie artikelen maar wel met een prijskaartje. Maar goed waar wordt tegenwoordig nog iets weggegeven? In oog houdende dat de helft van de opbrengst uit verkoop naar goede doelen gaat is dat volkomen prima. Ze zijn actief op Marktplaats en hebben een eigen goed onderhouden website. Plaatsen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zijn goed bezig mijns inziens.”

Ramon

“Online een bank besteld via deze winkel. super vriendelijke service, toen er wat fout was gegaan werd het direct opgelost. Mannen van de bezorging, nogmaals bedankt voor de goede service! Ik zal de winkel ook nog eens bezoeken en ook als online winkel dus zeer betrouwbaar.”

Jasper S

Meer reviews lezen…

Stichting De Goede Winkel: De Duurzame Kringloopwinkel in Utrecht

Stichting De Goede Winkel is een bekende kringloopwinkel in Utrecht waar je terecht kunt voor een breed assortiment tweedehands spullen. Deze winkel, gevestigd aan de Sint Laurensdreef 33 in Utrecht, biedt diverse diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Wat kun je brengen naar Stichting De Goede Winkel?

Heb je spullen die je niet meer gebruikt? Bij Stichting De Goede Winkel kun je deze inleveren. Ze accepteren onder andere boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed, en vintage items. Door je gebruikte spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in Stichting De Goede Winkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het altijd handig om op een paar dingen te letten. Stichting De Goede Winkel staat bekend om haar redelijke prijzen en deskundige personeel. De winkel biedt een ruim assortiment meubels, waar vaak positieve opmerkingen over worden gemaakt in de reviews. Let er ook op dat je de gerenoveerde rolstoelvriendelijke ingang en parkeergelegenheid kunt gebruiken, indien nodig. Je kunt gemakkelijk betalen met je betaalpas, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards.

Hoe werkt Stichting De Goede Winkel?

Stichting De Goede Winkel heeft ruime openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Bij dit kringloopbedrijf kun je niet alleen tweedehands spullen kopen, maar ook genieten van een heerlijk kopje koffie in de koffiehoek. Daarnaast biedt Stichting De Goede Winkel gratis parkeergelegenheid, wat zeer handig is voor een stressvrije winkelervaring.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Stichting De Goede Winkel heeft verschillende programma’s en speciale services die ze aanbieden aan hun klanten. Helaas wordt er in de informatie geen nadere informatie verstrekt over de specifieke details van deze programma’s. Maar met het gemiddelde beoordelingscijfer van 3.9/5 sterren en positieve opmerkingen over het goede doel, assortiment en de kwaliteit van de producten, kun je er zeker van zijn dat je een fijne winkelervaring zult hebben bij Stichting De Goede Winkel in Utrecht.

Mis geen enkel nieuwtje over Stichting De Goede Winkel en volg deze kringloopwinkel op Facebook voor de laatste updates. Wil je meer weten over kringloopwinkels in Utrecht? Bekijk dan de kringloopwinkels in Utrecht pagina voor een overzicht van alle kringloopwinkels in deze stad.

Dus, als je op zoek bent naar een duurzame kringloopwinkel in Utrecht, breng dan zeker eens een bezoek aan Stichting De Goede Winkel. Hier vind je een divers assortiment aan tweedehands spullen en kun je genieten van de voordelen van duurzaam winkelen.

257 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Op marktplaats viel het me al op dat de prijzen onredelijk hoog zijn. Toch even de winkel bezocht maar helaas blijkt dat de spullen allemaal niet echt geweldig zijn voor veel te hoge prijzen.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring met Stichting De Goede Winkel. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Stichting De Goede Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Stichting De Goede Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Af en toe kun je hier leuke spullen vinden maar ik vind de prijzen soms erg pittig voor de kwaliteit. Medewerkers zijn altijd vriendelijk tegen mij.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Ik ging hier specifiek langs voor een fauteuil die ook op Marktplaats stond. Toen ik in de winkel kwam bleek de stoel reeds gereserveerd. Op Marktplaats staat de stoel nu nog steeds als beschikbaar, dat is jammer… Verder vind ik het wel een mooie winkel waar je vast leuke spullen kunt kopen.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting De Goede Winkel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Stichting De Goede Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Stichting De Goede Winkel. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter