Kringloopwinkel Weggeefwinkel Utrecht

Ontdek duurzaam shoppen bij Weggeefwinkel Utrecht – jouw bestemming voor tweedehands kleding, boeken en woonartikelen. Doneer en recycle!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag14:00-17:00
Donderdag17:00-20:00
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag14:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Geweldig mooi opgezet.. Geen geld? Wel iets nodig? Kleding, schoeisel, boeken, klein huish. spullen, speelgoed etc…. Met een leuk team vrijwilligers die dit 2x per week openstellen voor de Gratis! Benodigdheden. πŸ™πŸ½ …”

Coby Zwemmer

“Er is iedere woensdagmiddag een kleine voedselbank bij de weggeefwinkel om 14.00 uur, voor gewoon iedereen die langs komt. Dat gaat uit van de kerk.”

Juva Schrijvers

“Geweldige plek volledig gerund op vrijwilligersbasis. Als u iets wilt brengen/halen/repareren/schoonmaken – u bent van harte welkom”

Dmitry K

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkel Utrecht: Duurzaam Tweedehands Winkelen in Utrecht

Wat kan je naar Weggeefwinkel Utrecht brengen?

Weggeefwinkel Utrecht is een geweldige plek waar je je ongewenste spullen kunt doneren, wetende dat deze een nieuw thuis zullen vinden. Van dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag is het mogelijk om spullen te brengen naar deze kringloopwinkel. Houd er echter rekening mee dat de ruimte beperkt is, dus grote spullen kunnen helaas niet worden aangenomen. Weggeefwinkel Utrecht verwelkomt een breed scala aan items zoals kleding, boeken en huis- en inrichtingsartikelen.

Waar moet je op letten bij Weggeefwinkel Utrecht?

Bij het zoeken naar schatten in Weggeefwinkel Utrecht is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Hoewel alle items in de winkel gratis zijn, is het fijn om rekening te houden met andere klanten. Neem alleen de spullen mee die je echt nodig hebt, zodat er ook genoeg overblijft voor anderen. Bovendien is het belangrijk om de openingstijden van de winkel in de gaten te houden, zodat je er zeker van bent dat je op het juiste moment langskomt.

Hoe werkt Weggeefwinkel Utrecht?

Weggeefwinkel Utrecht is er voor iedereen die geΓ―nteresseerd is in duurzaam tweedehands winkelen. In deze winkel kan iedereen items uitkiezen en meenemen voor eigen gebruik. Het assortiment van Weggeefwinkel Utrecht bestaat onder andere uit boeken en huis- en inrichtingsartikelen. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere wereld en geef je deze items een tweede leven.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het aanbieden van gratis tweedehands items, biedt Weggeefwinkel Utrecht ook andere diensten, zoals het innemen van goederen. Op deze manier kunnen mensen hun spullen doneren met de wetenschap dat ze op de juiste plaats terechtkomen. Voor de laatste updates en nieuwtjes over Weggeefwinkel Utrecht kan je de winkel volgen op Facebook. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle duurzame ontwikkelingen en mogelijkheden om tweedehands te winkelen.

Met Weggeefwinkel Utrecht heb je de mogelijkheid om duurzaam te winkelen in Utrecht. Breng je spullen naar deze kringloopwinkel en vind tegelijkertijd nieuwe schatten die een tweede leven waard zijn. Bezoek Weggeefwinkel Utrecht en ontdek de vreugde van tweedehands winkelen.

Bronnen

27 gedachten over “Kringloopwinkel Weggeefwinkel Utrecht”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij Weggeefwinkel Utrecht. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Super leuk initiatief!! Je kunt je spullen brengen en gratis spullen meenemen! Je kunt er ook dameshygeine/ehbo spulletjes achterlaten en meenemen als het nodig hebt.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Weggeefwinkel: :) Super aardige mensen! Behalve met normale spullen zijn ze hier ook blij met hygiene artikelen zoals tandpasta, maandverband etc en zijn deze hier ook gratis te pakken voor iedereen die het nodig heeft.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Weggeefwinkel Utrecht. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij Weggeefwinkel Utrecht. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Gisteren was ik op deze plek, het is goed, ik kom er altijd naar toe, maar het gesluierde meisje dat daar werkt, haar behandeling is helemaal niet goed, ik hoop dat het beter gaa..

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Everything is free/cheap as far as I can remember, however often not well sorted and very smokey. As a non-smoker its rare I would want anything from there.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Er is iedere woensdagmiddag een kleine voedselbank bij de weggeefwinkel om 14.00 uur, voor gewoon iedereen die langs komt. Dat gaat uit van de kerk.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Weggeefwinkel Utrecht. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Geweldig mooi opgezet.. Geen geld? Wel iets nodig? Kleding, schoeisel, boeken, klein huish. spullen, speelgoed etc…. Met een leuk team vrijwilligers die dit 2x per week openstellen voor de Gratis! Benodigdheden.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Weggeefwinkel Utrecht. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik vind het onwijs goed dat zulke winkels bestaan voor mensen die het niet breed hebben, daarom wilde ik graag spullen en kleren doneren die ik toch niet gebruik. Ik kwam met super goede spullen aan waarvan veel zelfs nieuw, maar kreeg niet eens een bedankje. Ik hoef geen schouderklopje, maar ik zei doei en ik werd zelfs genegeerd. Vind ik zeer kwalijk. Volgende keer geef ik het ergens anders aan.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Its a good thing that those kinds of shops exist But what a dirty and musty store this is I will never come here again

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Weggeefwinkel Utrecht. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter