Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Utrecht

Ontdek kwalitatieve tweedehands kleding, boeken en speelgoed bij Terre des Hommes Utrecht en steun een goed doel met je aankoop.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-14:00
Woensdag11:00-14:00
Donderdag11:00-14:00
Vrijdag11:00-14:00
Zaterdag11:00-14:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Geweldige winkel. Lage prijzen voor producten die echt heel goed van kwaliteit zijn. Mooie spullen, goed verzorgd. Eindelijk eens niet een winkel waar je door de zooi moet ploegen om iets moois tegen te komen. Vriendelijke vrijwilligers en de opbrengst gaat naar het goede doel. Kortom een toppertje!!!!”

djawash

“Mooie kleding voor kinderen en volwassenen, schoenen, boeken en cadeautjes tegen heel schappelijke prijzen. Overzichtelijk gepresenteerd. Klasse.”

Francien van der Have

“Prachtige kleding voor een klein prijsje. Ook een geweldige service. De verkoopsters zijn allemaal erg prettig in omgang en zeer behulpzaam.”

Lisa Vogel

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes winkel Utrecht: De ideale kringloopwinkel in de stad Utrecht

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Utrecht waar je kwalitatieve tweedehands spullen kunt vinden? Dan is Terre des Hommes winkel Utrecht de plek voor jou! Gelegen aan de Amsterdamsestraatweg 273a, biedt deze winkel een breed scala aan 1e klas tweedehands artikelen, zoals kleding, boeken, klein elektrisch spul en speelgoed. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren, kunnen bezoekers er zeker van zijn dat ze kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen zullen vinden.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen?

Bij Terre des Hommes winkel Utrecht kun je zelf ook je tweedehands spullen doneren. Heb je nog kleding, boeken, huis- en inrichtingsartikelen, muziek of speelgoed dat je niet meer gebruikt? Breng het naar de winkel en draag bij aan een goed doel. Alle opbrengsten gaan namelijk naar Terre des Hommes Nederland, dat tegen kinderuitbuiting strijdt. Het is een geweldige manier om je steentje bij te dragen aan een betere samenleving.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het winkelen in Terre des Hommes winkel Utrecht is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel reviews noemen de lage prijzen als een pluspunt. Je zult verrast zijn door de scherpe prijzen van de kwaliteitsproducten in de winkel. Let ook op verschillende programma’s en kortingen die de winkel biedt. Volg bijvoorbeeld hun Facebook-pagina Terre des Hommes Utrecht, waar je op de hoogte blijft van speciale evenementen en acties. Ook kun je Terre des Hommes Utrecht volgen op Instagram voor inspiratie en de nieuwste aanwinsten.

Hoe werkt deze kringloopwinkel?

Terre des Hommes winkel Utrecht heeft ruime openingstijden voor iedereen die graag langskomt. Ze zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur. Voor een soepele betaling accepteert de winkel contant geld, betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen gemakkelijk kan rondkijken. Het is ook handig om te weten dat Terre des Hommes Utrecht ook actief is op Twitter en LinkedIn, waar je meer kunt leren over hun initiatieven en recente ontwikkelingen.

Terre des Hommes winkel Utrecht is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je geweldige tweedehands vondsten kunt doen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel. Breng een bezoek aan deze geweldige winkel en ontdek de schatten die op je wachten!

Voor meer informatie over Terre des Hommes winkel Utrecht en hun projecten, bezoek hun website op https://www.kringloop-info.nl/utrecht/.

12 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Utrecht”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes winkel Utrecht. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Prachtige kleding voor een klein prijsje. Ook een geweldige service. De verkoopsters zijn allemaal erg prettig in omgang en zeer behulpzaam.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Terre des Hommes winkel Utrecht. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Terre des Hommes winkel Utrecht. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes winkel Utrecht. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Mooie kleding voor kinderen en volwassenen, schoenen, boeken en cadeautjes tegen heel schappelijke prijzen. Overzichtelijk gepresenteerd. Klasse.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Geweldige winkel. Lage prijzen voor producten die echt heel goed van kwaliteit zijn. Mooie spullen, goed verzorgd. Eindelijk eens niet een winkel waar je door de zooi moet ploegen om iets moois tegen te komen. Vriendelijke vrijwilligers en de opbrengst gaat naar het goede doel. Kortom een toppertje!!!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter