Kringloopwinkel Klein Waterlooplein

Ontdek unieke vintage vondsten bij Klein Waterlooplein in Utrecht: boeken, meubels, kleding en meer met een charmant tweedehands karakter.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

In het kort:

“Mooi opgezet de moete waard om Er eens na toe te gaan voor iederis er wel wat te vinden.”

Donald Mac Lennan

Meer reviews lezen…

Klein Waterlooplein: Dé Kringloopwinkel in Utrecht

Wil je een vintage touch aan je interieur geven met een prachtige antieke kast? Of ben je op zoek naar een unieke ouderwetse camera om je collectie compleet te maken? Dan is Klein Waterlooplein dé plek waar je moet zijn! Gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 1045, in Utrecht, is deze kringloopwinkel een waar paradijs voor liefhebbers van tweedehands artikelen. Met een gemiddelde beoordeling van 2.8/5 sterren, biedt Klein Waterlooplein een gevarieerd assortiment aan.

Wat kan je naar Klein Waterlooplein brengen?

Bij Klein Waterlooplein kun je terecht met een breed scala aan items. Van boeken en kleding tot meubels en elektronica, de mogelijkheden zijn eindeloos. Door gebruikte spullen een nieuw leven te geven, draag je bij aan duurzaamheid. Breng dus gerust je oude boeken, huishoudelijke apparaten, kleding en nog veel meer naar Klein Waterlooplein, zodat andere mensen er nog plezier aan kunnen beleven.

Waar moet je op letten bij Klein Waterlooplein?

Bij het snuffelen door het assortiment van Klein Waterlooplein is het belangrijk om alert te zijn op unieke vondsten tussen de retro, curiosa en vintage items. Je weet nooit wat voor verborgen schatten er op je liggen te wachten. Houd daarnaast de openingstijden in de gaten, zodat je op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur kunt langskomen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 27 05 79 33.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Klein Waterlooplein biedt niet alleen een breed scala aan tweedehands artikelen, maar heeft ook verschillende unieke programma’s en faciliteiten. Zo is de kringloopwinkel bereikbaar per OV en heeft het zelfs een koffiehoek waar je kunt relaxen na het shoppen. Daarnaast biedt Klein Waterlooplein regelmatig updates op Facebook en Instagram, waar je de nieuwste items en aanbiedingen kunt volgen. Mis geen enkele update over duurzaam tweedehands winkelen en volg Klein Waterlooplein op Instagram en Facebook.

Klein Waterlooplein in Utrecht is dé plek waar je moet zijn voor tweedehands items. Breng je oude spullen langs en ontdek een scala aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en vintage items. Met de unieke programma’s, de koffiehoek en de dagelijkse updates op social media, staat Klein Waterlooplein garant voor een unieke en duurzame winkelervaring. Plan je volgende bezoek aan Klein Waterlooplein en ontdek de schatten die op je liggen te wachten.

4 gedachten over “Kringloopwinkel Klein Waterlooplein”

  1. ★★★☆☆

    Echte kringloop waar allerlei random dingen te vinden zijn. Alleen wordt een deel van de prijzen ter plekke bedacht bij de kassa, en deze zijn niet normaal hoog. Had een item gekocht dat op 17.50 werd gezet omdat er geen prijs op leek te zitten. Vond het wel wat hoog maar oke, ik steun de kringloop. Kom ik thuis, staat er toch nog een stikkertje op de onderkant met 7.50 erop…

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter