Kringloopwinkel Emmaus Overvecht in Utrecht

Ontdek duurzame koopjes bij Emmaus Overvecht—Utrechts beste kringloop voor boeken, meubels, mode en meer. Beleef de unieke vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Wat een leuke zaak. De variatie in ( ingeleverd) spul is verrassend groot. Lekker duurzaam en goedkoop! Zien is echt kopen!! Echt een lange rij van wachtende mensen tot de opening van deze goede winkel voor mensen met een ondiepe portemonnee! Ben er geslaagd om boeken te vinden en ook dvd’s. Maar zag ook onwijs gave retro kuip stoelen. Als set te verkrijgen voor no prix!! Weer eens langskomen en wederom geslaagd in het vinden van mooie spullen die uniek zijn én voor een zachte prijs!! Heerlijk ontspannen winkelen in de kringloopwinkel: weer wat moois gezien dat ik wil kopen om weer te verkopen….ssst. niet doorvertellen!”

Egbert Wientjes (Business Connector)

“Heel veel leuke meubels, handige kleine dingen en verzamelvoorwerpen hier gekocht. Apparaten doen het altijd en alles is voor een erg zacht prijsje. Vriendelijk personeel en soms erg interessante voorwerpen. Voor bijna ieder wat wils voor bijna onmogelijke prijzen. Bezorgservice is geweldig en daarom is dit mijn go-to locatie voor meubels”

Anthony Tick

“Leuke winkel, verzorgd. Kleding mag wel iets meer keuze zijn. Geweldig veel CD’s en DVD’s die heel goedkoop zijn. Vriendelijk personeel, stond zelfs een Franse klant bij de kassa in vlot Frans te woord. Vijf minuten later zelfs in het Spaans, dat nog nooit meegemaakt in een kringloopwinkel, klasse!”

Shopper Kringloop

Meer reviews lezen…

Emmaus Overvecht: Duurzaam Winkelen in Utrecht

Emmaus Overvecht is een populaire kringloopwinkel gelegen in Utrecht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, trekt deze winkel veel tevreden klanten aan. Als je op zoek bent naar een unieke winkelervaring en duurzaamheid belangrijk vindt, dan is een bezoek aan Emmaus Overvecht zeker de moeite waard.

Wat kan je brengen naar de winkel?

Bij Emmaus Overvecht kan je een breed scala aan spullen brengen, zoals boeken, kleding, cd’s, meubels, en nog veel meer. Het is een geweldige manier om je overbodige spullen een tweede leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaam winkelen. Wees echter wel bewust van de conditie van de spullen die je brengt. Het is belangrijk dat de spullen nog in goede staat zijn en bruikbaar voor andere mensen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van de kringloopwinkel is het belangrijk om kritisch te zijn en goed op te letten. Hoewel de meeste spullen van goede kwaliteit zijn, is het altijd verstandig om ze te controleren voordat je ze koopt. Let op eventuele beschadigingen, ontbrekende onderdelen of andere gebreken. Het kan ook handig zijn om een lijstje mee te nemen van de spullen die je zoekt, zodat je gericht kunt zoeken en niet overweldigd wordt door het grote assortiment.

Hoe werkt Emmaus Overvecht?

Emmaus Overvecht werkt volgens het concept van een kringloopwinkel. Dit betekent dat ze gebruikte spullen ontvangen van mensen zoals jij en ik, deze sorteren en vervolgens weer verkopen in de winkel. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt om verschillende programma’s en diensten aan te bieden. Denk hierbij aan ophaalservice, bezorgservice en inname van goederen. Ook hebben ze een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Unieke programma’s en kortingen

Emmaus Overvecht biedt ook verschillende unieke programma’s en kortingen aan. Zo hebben ze regelmatig kortingsacties op bepaalde producten of hele categorieën. Daarnaast werken ze samen met andere organisaties en bieden ze bijvoorbeeld fietsreparatieprogramma’s aan. Dit betekent dat je jouw fiets kunt laten repareren terwijl je een bezoek brengt aan de winkel. Een geweldige manier om verschillende duurzame diensten te combineren!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Emmaus Overvecht? Volg ze dan op Facebook en Instagram om niets te missen.

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Utrecht, dan is Emmaus Overvecht een must-visit. Met een breed assortiment, unieke programma’s en een focus op duurzaamheid, biedt deze winkel een bijzondere winkelervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in tweedehands winkelen.

55 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Overvecht in Utrecht”

 1. ★★★★☆

  Paar weken geleden een gebruikte Batavus heren fiets voor .45,00 gekocht, zelf paar kleine aanpassingen gedaan voor . 20,00 (totaal . 65,00) Uitstekende en degelijk fiets, heb er veel fiets plezier van. Dank aan deze kringloopwinkel

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  A good selection of second hand goods, from tableware to clothes, including books and electronics. Constantly changing stock on display, visit often!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Begint met lps en games al steeds duurder te worden. Vaak vind je het op marktplaats goedkoper. Bijv. Pink floyd – IV album voor 20 Maar ik heb ook al albums boven de 65 gezien.. Wel jammer

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Emmaus Overvecht. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Wat een leuke zaak. De variatie in ( ingeleverd) spul is verrassend groot. Lekker duurzaam en goedkoop! Zien is echt kopen!! Echt een lange rij van wachtende mensen tot de opening van deze goede winkel voor mensen met een ondiepe portemonnee! Ben er geslaagd om boeken te vinden en ook dvds. Maar zag ook onwijs gave retro kuip stoelen. Als set te verkrijgen voor no prix!! Weer eens langskomen en wederom geslaagd in het vinden van mooie spullen die uniek zijn en voor een zachte prijs!! Heerlijk ontspannen winkelen in de kringloopwinkel: weer wat moois gezien dat ik wil kopen om weer te verkopen….ssst. niet doorvertellen!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Overvecht. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Overvecht. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Overvecht. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Overvecht. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij Emmaus Overvecht. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met Emmaus Overvecht. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring met Emmaus Overvecht. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan Emmaus Overvecht. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter