Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide

Ontdek duurzame schatten bij Wawollie Kringloop in Utrecht voor boeken, meubels, vintage en meer. Dagelijks open en milieuvriendelijk winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-18:00
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag10:00-18:00
Zondag10:00-18:00

Aanbod

In het kort:

“Wow!! Voor het eerst hier geweest. Wat betreft boeken, muziek (CD/LP) en DVD’s absoluut de ruimste en grootste sortering die we tot nu hebben gezien. En alles netjes gesorteerd op genre, alfabet en/of leeftijd. Goed doorheen te komen met je rolstoel. Er was genoeg spul om te snuffelen, maar niet alles is schoon of onbeschadigd. Maar daar is de prijs ook naar. Hier heeft men het goed begrepen: geen hoogdravende poeha, maar gewoon een lekkere ouderwetse kringloop, maar dan wel eentje waar je niet over alle rommel heen moet stappen om ergens te komen. Mijn vrouw heeft hier een tas vol mooie boeken vandaan gehaald en ik een paar mooie CD’s. We komen zeker nog eens terug, want we waren nog niet klaar met neuzen..!”

Ron de Groot

“Fijne kringloopwinkel, van alles wat! Vriendelijk personeel. Het boeken en dvd gedeelte is ook heel mooi geworden, heel uitgebreid! En mooi gesorteerd op onderwerp. Leuke boekenhoek voor kinderen ook. Fijn ook dat er ook veel kinderkleding en babykleding te koop is. Ook de kinderkleding is veelal gesorteerd op kleur en soort kleding, niet op maat. Dus dat is nog wel even speuren als je kleding in een bepaalde maat zoekt. Maar we mogen natuurlijk niet klagen. Fijn dat kleding nog een tweede leven krijgt. Toch net wat beter dan recyclen tot vaatdoek, stoeptegel of fleecetrui (ook nuttig hoor).”

Elise Dijkshoorn

“Hier en daar rommelig, maar leuk en ruim, een échte snuffelkringloop, waar je voor weinig iets bruikbaars kan vinden. Niet direct high-end producten, hoewel soms ook, en wat brocante/antiek, maar vooral praktische spullen. Overwegend (zeer) vriendelijke medewerkers. Gastvrije zaak met altijd een kopje koffie met biscuitje voor de klanten, en voor de hond een hondenkoekje en een bakje water. Een bedrijf met een sociaal gezicht en veel vrijwilligers. Fijn dat goede doelen worden gesteund, dat er toiletten zijn, die je gratis kan gebruiken, sympathieke bezorgservice, enz.”

Ingrid Zondervan

Meer reviews lezen…

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide: Duurzaam Winkelen in Utrecht

Wat biedt Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide?

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide is een van de populaire kringloopwinkels in Utrecht. Het is gelegen aan de Maarssenbroeksedijk 59, 3542 DM Utrecht en is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Deze winkel staat bekend om zijn brede assortiment van tweedehands goederen, met items zoals boeken, meubels, kleding, muziek en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een uniek vintage stuk, of gewoon duurzaam wilt winkelen, bij Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide zul je zeker vinden wat je zoekt.

Inbreng van goederen en duurzaamheid

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide streeft naar een duurzame en diervriendelijke samenleving. Daarom moedigen ze mensen aan om hun ongewenste spullen in te brengen, zodat deze een nieuw leven kunnen krijgen. Inbreng van goederen is mogelijk op elk moment tijdens de openingstijden, tussen 10:00 en 14:00 uur. Door je goederen aan Wawollie te schenken, draag je niet alleen bij aan een circulaire economie, maar steun je ook projecten voor dierenwelzijn. Een win-win situatie!

Wat kun je vinden bij Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide?

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide heeft een divers assortiment van tweedehands goederen. Of je nu op zoek bent naar antiek, boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek of speelgoed, je zult zeker iets interessants tegenkomen. Met categorieën zoals huis- en inrichting, bouwmaterialen, fietsen en vintage, is er voor ieder wat wils. Het is een geweldige plek om unieke items te vinden die je nergens anders zou kunnen vinden. Bovendien is het kopen van tweedehands spullen een duurzame keuze die helpt het milieu te beschermen.

Programma’s, kortingen en andere faciliteiten

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide biedt verschillende unieke programma’s en services aan. Zo hebben ze een bezorgservice, waarmee je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen. Daarnaast bieden ze ook een ophaalservice aan, zodat je je overtollige spullen kunt laten ophalen. Dit kan handig zijn als je te maken hebt met grote meubelstukken of andere zware items.

Wat betreft kortingen, heeft Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide regelmatig speciale aanbiedingen en acties. Houd hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om te profiteren van geweldige deals.

Bezoek deze geweldige kringloopwinkel in Utrecht

Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide is een perfecte plek om te winkelen als je op zoek bent naar betaalbare tweedehands producten en een duurzame manier van winkelen wilt ondersteunen. Met hun brede assortiment, duurzame missie en unieke programma’s, zul je genieten van een geweldige winkelervaring. Dus kom langs bij Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide en ontdek schatten die op je wachten!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Utrecht, bekijk Kringloop Utrecht en Kringloopwinkel Utrecht.

290 gedachten over “Wawollie Kringloop Utrecht – Lage Weide”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Wawollie Utrecht – Lage Weide. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Wawollie Utrecht – Lage Weide. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Wat een grote winkel, je komt ogen te kort! En alles is ook nog betaalbaar. Ook opvallend was dat het personeel bijzonder vriendelijk was. Wij kwamen er toevallig langs, terug van een evenement maar vinden het jammer dat we er niet even nog een keer heen kunnen, we hebben nog lang niet alles gezien! Het was alleen een beetje jammer dat we een subwoofer niet konden kopen. Er zat een sticker op met 1 van 4 maar de andere drie onderdelen waren onvindbaar. Er was niemand aanwezig van de electronica afdeling dus er kon ook geen prijs voor afgegeven worden.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ik kan wel zeggen dat ik een vaste klant bent, dan zie je ook wat er verbeterd kan worden en dan bedoel ik opbouwende kritiek . Ik ben niet groot en als ik bij het schoenen rek staat en ik kijk omhoog dan kan ik het niet goed zien door lichtinval en/ of zon . Misschien een idee om een klein strookje af te plakken zodat de bovenste plank met schoenen goed zichtbaar zijn. En nog een tip voor de tassen , dit al een keer mondeling doorgegeven er hangen veel kapotte tassen etc. In de winkel dat is jammer . Verder heerlijk om te komen en te snuffelen

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Hele grote kringloop met prima prijzen, goedkoop. Boekenafdeling groot en uitgebreid met veel tweedehands boeken, cd s en lp s. Kledingafdeling netjes. Ook een klushoek, die is wel wat rommelig. Een ouderwetse kringloopwinkel en gratis parkeren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Vandaag had ik een hele nare ervaring met een mevrouw aan de kassa. Toen ik haar ging vragen om een paar sieraden te bekijken achter de glazenkast heeft ze dit netjes gepakt en aan mij gegeven, plotseling verandere ze van gedachten en pakte ze een ring uit mijn handen en vervolgens zei ze van onbeleefd prijs klopt niet en ik wil dit nader gaan bekijken ik vind dit heel schandalig en ongepast. Vervolgens was ik hier dus niet mee eens en vroeg naar een leidinggevende om dit op te lossen als antwoord kreeg ik van haar dat zei de leidinggevende is. Ik vind dit een hele nare ervaring en voelde mij ook gediscrimineerd en wil ook ook een klacht indienen bij antidiscrimantie buro om er werk van te maken.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Wawollie Utrecht – Lage Weide. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Ruime kringloop winkel. Gunstig geprijsd en goed gesorteerd. Heerlijk lang rondsnuffelen. Pin en contant betalen. De winst gaat naar dierenwelzijnsorganisaties!!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Wawollie Utrecht – Lage Weide. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Wow!! Voor het eerst hier geweest. Wat betreft boeken, muziek (CD/LP) en DVD s absoluut de ruimste en grootste sortering die we tot nu hebben gezien. En alles netjes gesorteerd op genre, alfabet en/of leeftijd. Goed doorheen te komen met je rolstoel. Er was genoeg spul om te snuffelen, maar niet alles is schoon of onbeschadigd. Maar daar is de prijs ook naar. Hier heeft men het goed begrepen: geen hoogdravende poeha, maar gewoon een lekkere ouderwetse kringloop, maar dan wel eentje waar je niet over alle rommel heen moet stappen om ergens te komen. Mijn vrouw heeft hier een tas vol mooie boeken vandaan gehaald en ik een paar mooie CD s. We komen zeker nog eens terug, want we waren nog niet klaar met neuzen..!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Very large second-hand shop, the clothing section is well organised, the clothes are divided by type, while the objects are a bit confusing. There is a large display of furniture of all kinds.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Wawollie Utrecht – Lage Weide. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter