Kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp

Ontdek duurzame vondsten in Ouddorp bij Jouw Marktkraam – boeken, kleding, speelgoed en meer in een unieke tweedehandswinkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Typisch Hollands begrip! Verrassend, zowel door de hoeveelheid als door de diversiteit van de gepresenteerde items (zowel eten, schoonmaakproducten, boeken, platen, kinderspeelgoed, decoratie in al zijn variaties, en zelfs kleding, tweedehands in nieuwe staat, of gewoon nieuw). En dit alles in een reeks hyperdichte rekken :-). We vragen ons een beetje af hoe dit allemaal in de winkel terecht is gekomen! Daarna is er, zoals ze zeggen, “eten en drinken”, maar of je nu iets nodig hebt of niet als je over de drempel stapt, je komt zeker met je handen vol naar buiten…”

Nicolas Ruytenbeek

“Super toffe winkel. We ontdekten het per ongeluk en kwamen er nooit meer uit. Er is praktisch alles. Van hoeden tot oude postzegels, 0815 toeristische sleutelhangers, vazen in alle uitvoeringen, poppen, kleding, kaarten, je vindt er alles om te eten. Er is van alles van antiek tot gebruikt tot nieuw. Je kunt niet met lege handen naar buiten gaan. Het personeel is ook super aardig en helpt je graag. De winkel is een stuk groter dan je denkt en er is altijd iets nieuws te zien. Echt gaaf daar!”

Nia

“De plaats is heel mooi en functioneel ingericht, het enige nadeel is dat nieuwe dingen niet duidelijk gescheiden zijn van gebruikte dingen, wat de prijs beïnvloedt. Naast kleding en gebruiksartikelen ook voedsel voor de lange termijn (bijv. Poolse honing, Spaanse tortilla’s, enz.). Veel goederen uit het zogenaamde “einde van de serie” – cosmetica, kleine snoepjes. Een grote verrassing voor mij was een relatief grote stand met producten van Bolesławiec 👍”

A (Andżula)

Meer reviews lezen…

Jouw Marktkraam Ouddorp: Duurzaam winkelen in Ouddorp

Jouw Marktkraam Ouddorp is een gezellige shop-in-shop gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland. Met haar brede assortiment aan tweedehands spullen biedt deze kringloopwinkel een unieke ervaring in duurzaam winkelen. Of je nu op zoek bent naar boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, kleding of vintage items, Jouw Marktkraam Ouddorp heeft het allemaal. Hier beantwoorden we enkele veelgestelde vragen over deze kringloopwinkel.

Wat kan je brengen naar Jouw Marktkraam Ouddorp?

Jouw Marktkraam Ouddorp accepteert diverse items. Heb je boeken, huishoudelijke apparaten, fietsen, kleding, muziek, speelgoed of vintage producten die je niet meer gebruikt? Breng ze naar deze kringloop en geef ze een tweede leven. Jouw Marktkraam Ouddorp zorgt ervoor dat jouw spullen een nieuwe eigenaar vinden.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Jouw Marktkraam Ouddorp?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om op de prijzen te letten. Veel beoordelingen van klanten benadrukken de aantrekkelijke prijzen die Jouw Marktkraam Ouddorp hanteert. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd. Zij staan altijd klaar om te helpen en advies te geven bij het maken van je keuzes.

Hoe werkt Jouw Marktkraam Ouddorp?

Jouw Marktkraam Ouddorp hanteert een uniek concept. In de winkel kan je een kraam huren, waarin je jouw tweedehands items kunt plaatsen. Vervolgens zorgt het personeel ervoor dat jouw kraam wordt beheerd en jouw producten worden verkocht. Zo kan je op een makkelijke en leuke manier je spullen rendabel maken. Daarnaast biedt Jouw Marktkraam Ouddorp ook een bezorgservice aan voor grotere items die niet in jouw auto passen.

Speciale programma’s, kortingen en services

Jouw Marktkraam Ouddorp biedt verschillende extra programma’s, kortingen en services aan haar klanten. Zo kan je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen door Jouw Marktkraam Ouddorp te volgen op Facebook en Instagram. Daarnaast is Jouw Marktkraam Ouddorp rolstoeltoegankelijk, zowel met een rolstoelvriendelijke ingang als parkeerplaatsen. Ook worden er diverse betaalpassen geaccepteerd, inclusief contactloze betalingen en creditcards.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.4 / 5 sterren heeft Jouw Marktkraam Ouddorp een uitstekende reputatie opgebouwd. Klanten waarderen vooral de aantrekkelijke prijzen, het diverse aanbod en het concept van deze kringloopwinkel. Dus, breng een bezoek aan Jouw Marktkraam Ouddorp en ontdek de schatten die op jou wachten!

Meer informatie:Kringloopwinkels in Zuid-HollandJouw Marktkraam in Nederland

531 gedachten over “Kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Nice shop to browse. Old and new mixed together. The layout is interesting. Highly recommended for browsing. Old records, Barbie clothes, shoes and much more are available for purchase

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Jouw Marktkraam Ouddorp. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  There is simply everything you need here. Souvenirs and lots of stuff… Simply wonderful to browse. You find things that you werent looking for, but suddenly you really need… Simply great

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Spacious shop, you think youre going into a small shop, … but this shop has many small aisles with lots of usable or unusable things.. some second hand.. reasonable prices! Bags, clothes, jewelry, decorations, food, everything your heart desires… Personally, there were just too many different offers for me, so only 3 , if you like browsing, this is the right place..

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Jouw Marktkraam Ouddorp. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  If you love second-hand goods markets or flea markets, you should visit the market. Totally inconspicuous from the outside – stunning from the inside. Was an absolute coincidence find! We visit every time we are in ouddorp.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter