Kringloopwinkel ’t Lôôsje in Dirksland

Ontdek duurzaam shoppen bij ’t Lôôsje in Dirksland voor kleding, meubels en meer. Geniet van lokale charme en geweldige vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-12:00
Vrijdag09:00-12:00
Zaterdag09:00-12:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Een superleuke kringloopwinkel met voor elk wat wils. Ook rekken met GRATIS boeken met informatie over God en de Bijbel. Kleding, meubels, boeken, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, tapijt, vloerkleden, cd’s, trommels, bussen, verlichting, kachels enz. enz. Je wordt goed geholpen en de prijzen zijn heel schappelijk.”

George Orwell

“Grote oppervlakte, aantrekkelijke prijzen Momenteel breidt de winkel de verkoop- en presentatieruimte op de mezzanine uit. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel bereid om over prijzen te onderhandelen. Grote, handige parkeerplaats. Binnen is een toilet aanwezig.”

A (Andżula)

“Hier kun je elke week weer nieuwe schatten ontdekken. De aanvoer is enorm dus elke week is het assortiment weer anders. Regelmatig even kijken is dus zeker de moeite waard. De prijzen zijn reëel en je kunt er voor een kleine prijs soms hele mooie spullen weghalen.”

Armie 1981

Meer reviews lezen…

Duurzaam winkelen bij ’t Lôôsje in Dirksland

’t Lôôsje is een populaire kringloopwinkel gelegen in Dirksland, Zuid-Holland. Met een gemiddelde rating van 4.3/5 sterren, is het duidelijk dat deze winkel gewaardeerd wordt door de lokale gemeenschap en haar bezoekers. Ben je op zoek naar een duurzaam winkelavontuur? Dan is ’t Lôôsje zeker een bezoekje waard!

Wat kan je brengen naar ’t Lôôsje?

Bij ’t Lôôsje kun je terecht voor het doneren of verkopen van verschillende tweedehands items. Heb je kleding, meubels, boeken, speelgoed, of andere herbruikbare goederen die je niet langer nodig hebt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel! ’t Lôôsje biedt een inname service, waardoor je gemakkelijk jouw spullen kunt afleveren. Zo geef je jouw items een tweede leven en draag je bij aan duurzaamheid.

Wat moet je weten bij het winkelen bij ’t Lôôsje?

Bij het bezoeken van ’t Lôôsje zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is de kringloopwinkel alleen geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Houd hier dus rekening mee bij het plannen van je bezoek. Daarnaast biedt ’t Lôôsje een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel voor iedereen toegankelijk is.

Hoe werkt ’t Lôôsje?

Bij ’t Lôôsje vind je een verscheidenheid aan tweedehands items, variërend van kleding tot meubels en decoratie. De prijzen worden vaak positief genoemd in reviews, wat betekent dat je hier goede deals kunt scoren. Daarnaast biedt ’t Lôôsje enkele unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo kun je gebruik maken van de bezorgservice of de ophaalservice als je grote of zware items hebt gekocht. Ook is er een parkeerplaats beschikbaar, waardoor je gemakkelijk kunt parkeren tijdens je bezoek.

’t Lôôsje is een kringloopwinkel die zich inzet voor duurzaamheid en het bieden van betaalbare tweedehands producten. Met hun brede assortiment en goede beoordelingen, is het een geweldige plek om te zoeken naar unieke schatten. Plan je bezoek aan deze kringloopwinkel en ontdek wat ’t Lôôsje te bieden heeft!

Voor meer informatie en het complete overzicht van kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zuid-Holland, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl/zuid-holland.

35 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Lôôsje in Dirksland”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ’t Lôôsje. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij ’t Lôôsje. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan ’t Lôôsje. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very extensive thrift store. And a big plus is that they replenish new stock quickly! Also really cheap good products. The hats are also new, very expensive hats for a small price, many hats for sale as well.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Hier kun je elke week weer nieuwe schatten ontdekken. De aanvoer is enorm dus elke week is het assortiment weer anders. Regelmatig even kijken is dus zeker de moeite waard. De prijzen zijn reeel en je kunt er voor een kleine prijs soms hele mooie spullen weghalen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij ’t Lôôsje. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel ’t Lôôsje. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Large area, attractive prices. Currently, the store is expanding the sales and exhibition area on the mezzanine. Extremely friendly and helpful staff willing to negotiate prices. Large, convenient parking lot. There is a toilet available inside.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter