Kringloopwinkel Bie Joe in Ouddorp

Ontdek duurzame vondsten bij Bie Joe, uw gezellige kringloop in Ouddorp: boeken, meubels, kleding en meer. Maatschappelijk betrokken winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag08:30-12:00
Dinsdag08:30-12:00
Woensdag08:30-12:00
Donderdag08:30-12:00
Vrijdag08:30-12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

In het kort:

“Ik kan het alleen maar aanraden. Mooie dingen die heel goed onderhouden worden. Een geweldige winkel, met vriendelijke mensen, kom gewoon eens langs.”

Petra Schaefer

“Niet zo groot maar meestal wel wat te vinden leuk personeel en goede prijzen. Leuk om langs te gaan als je in de buurt bent.”

Edtj LJL

“Hartstikke leuke plek om echt mooie tweedehands spulletjes te scoren en superlieve mensen die er werken.”

Anja Louis

Meer reviews lezen…

Bie Joe: De Duurzame Kringloopwinkel in Ouddorp, Zuid-Holland

Over Bie Joe

Bie Joe is een bijzondere kringloopwinkel gelegen in het hartje van het toeristische Ouddorp. Deze winkel is sinds 6 januari 2020 een arbeidstrainingsplaats en dagbestedingslocatie, onderdeel van het dagbestedingsproject Flakkee Werkt van stichting Sjaloom Zorg. Met de openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:30 uur, biedt Bie Joe een plek waar je tweedehands spullen kunt kopen en brengen.

Wat kan je bij Bie Joe brengen?

Bie Joe neemt graag diverse goederen aan die nog in goede staat verkeren. Denk hierbij aan boeken, brocante, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, speelgoed en vintage items. Het inleveren van deze goederen kan op werkdagen tijdens de openingstijden van de winkel. Het team van Bie Joe sorteert en knapt indien nodig de ingebrachte goederen op, voordat ze worden verkocht in de kringloopwinkel.

Wat is er te vinden bij Bie Joe?

Bij Bie Joe vind je een gevarieerd assortiment aan tweedehands producten. Van boeken tot brocante, van huis- en inrichting tot huishoudelijke apparaten, en van kleding tot meubels en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam! Hiermee geef je items een tweede leven en draag je bij aan een beter milieu.

Unieke Programma’s, Kortingen, en Services

Bie Joe biedt verschillende unieke programma’s en services aan die je winkelervaring nog leuker maken. Zo accepteren ze betalingen met PIN, waardoor je gemakkelijk en veilig kunt afrekenen. Daarnaast beschikt Bie Joe over ruime parkeergelegenheid en een rolstoelvriendelijke ingang en parking, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen. Ook zijn er toiletten aanwezig voor bezoekers.

Blijf Op de Hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen bij Bie Joe? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Voor meer informatie over stichting Sjaloom Zorg, bezoek hun LinkedIn-pagina.

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Ouddorp, Zuid-Holland, kun je terecht op https://www.kringloop-info.nl. Als je op zoek bent naar duurzame en betaalbare tweedehands spullen, breng dan zeker een bezoek aan Bie Joe, dé kringloopwinkel in Ouddorp.

6 gedachten over “Kringloopwinkel Bie Joe in Ouddorp”

Laat hieronder een review achter