Kringloopwinkel het verKooplokaal in Eindhoven

Ontdek duurzaam shoppen bij verKooplokaal Eindhoven – tweedehands spullen en unieke handgemaakte sieraden in een milieubewuste winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag11:00-17:00
Woensdag11:00-17:00
Donderdag11:00-17:00
Vrijdag11:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“What treasures one finds in this small, cozy shop. I felt like Harry Potter on a scavenger hunt then :) And what a nice lady behind the counter, calm and friendly!”

kurt vangermeersch

“Finally discovered something new. You can rent a shelf or rack yourself to get rid of your excess stuff. Nice lady owner and father?”

Willem

“Leuke winkel! Claudia is een vriendelijke vrouw met positieve energie. Prachtig hoe ze zo mens & milieu helpt!! Bedankt”

Giel

Meer reviews lezen…

Duurzaam tweedehands winkelen bij het verKooplokaal in Eindhoven

Ben je op zoek naar een plek waar je je gebruikte spullen, kleding en zelfgemaakte creaties kunt verkopen? Dan is het verKooplokaal in Eindhoven dé plek voor jou! Gevestigd aan de Leenderweg 123, biedt deze kringloopwinkel een uniek concept waarbij je door het huren van een plank in een stelling of een kledingrek de mogelijkheid krijgt om jouw items aan te bieden.

Wat kun je naar het verKooplokaal brengen?

Bij het verKooplokaal kun je allerlei verschillende spullen en kledingstukken brengen om te verkopen. Of je nu een bijzonder decoratie-item hebt, jouw kledingkast wilt opruimen of een uniek handgemaakt sieraad hebt gemaakt, het verKooplokaal biedt de ruimte om jouw items onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Waar moet je op letten bij het verKooplokaal?

Bij het verKooplokaal is het belangrijk om de kwaliteit van de items die je wilt verkopen in de gaten te houden. Zorg ervoor dat de spullen schoon en in goede staat zijn. Dit vergroot de kans op verkoop. Daarnaast is het handig om je items te prijzen, zodat klanten makkelijk kunnen zien wat de kosten zijn. Het verKooplokaal voorziet je van prijsstickers en indien gewenst kun je ook advies krijgen over de prijsbepaling.

Hoe werkt het verKooplokaal?

Het verKooplokaal werkt door middel van verhuur. Je huurt een plank in een stelling of een kledingrek voor een bepaalde periode. Vervolgens plaats je jouw spullen en kledingstukken op de gehuurde ruimte en zorgt het verKooplokaal voor de verkoop. Je ontvangt 60% van de opbrengst bij verkoop en het verKooplokaal behoudt 40%. Het is een eenvoudig en transparant systeem dat ervoor zorgt dat jouw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Het verKooplokaal heeft naast het huren van ruimte ook andere interessante programma’s en diensten. Zo is er regelmatig een ‘uitverkoopper’: een dag waarop geselecteerde items extra voordelig worden aangeboden. Daarnaast kun je de sociale media van het verKooplokaal volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. Ze zijn actief op Facebook en Instagram, dus volg ze daar om geen enkele update te missen!

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Eindhoven? Dan is het verKooplokaal de ideale bestemming voor duurzaam tweedehands winkelen. Breng je spullen en kleding naar het verKooplokaal en geef ze een tweede leven. Met het unieke concept van verhuur van ruimte en aantrekkelijke programma’s en diensten is het verKooplokaal dé plek om jouw items te verkopen en duurzaamheid te stimuleren.

Gemiddelde beoordeling: 4,8/5 sterren

21 gedachten over “Kringloopwinkel het verKooplokaal in Eindhoven”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel het verKooplokaal. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  What treasures one finds in this small, cozy shop. I felt like Harry Potter on a scavenger hunt then :) And what a nice lady behind the counter, calm and friendly!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel het verKooplokaal. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel het verKooplokaal. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel het verKooplokaal. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan het verKooplokaal. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel het verKooplokaal. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met het verKooplokaal. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan het verKooplokaal. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Finally discovered something new. You can rent a shelf or rack yourself to get rid of your excess stuff. Nice lady owner and father?

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter