Kringloopwinkel Het Snuffelparadijs

Ontdek tweedehands schatten in Ridderkerk bij Het Snuffelparadijs – kleding, meubels, elektronica en boeken met een duurzaam hart.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00-13:00
Woensdag09:00-13:00
Donderdag09:00-13:00
Vrijdag09:00-13:00
Zaterdag09:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zoals een kringloop hoort te zijn. Lekker rommelig en mooie prijzen en als bonus twee no-nonsense oude dametjes.”

van mastbergen

“Heerlijk deze winkel.komt er heel graag.De mensen zijn zeer aardig en er is altijd tijd voor een praatje”

Diana Besselink

“Leuk en gezellig personeel betaalbaar en ook nog echt een leuke snuffel kringloop”

vera de herdt

Meer reviews lezen…

Het Snuffelparadijs: Een Duurzame Schatkamer in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een unieke winkelervaring in Ridderkerk? Maak dan kennis met Het Snuffelparadijs, dé kringloopwinkel waar je kunt genieten van duurzame schatten. Gelegen aan Pr. Margrietstraat 1, 2983 ED Ridderkerk, biedt Het Snuffelparadijs een breed scala aan tweedehands spullen die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Met een gemiddelde beoordeling van 4.2/5 sterren, is het zeker de moeite waard om deze kringloopwinkel te bezoeken.

Wat kan je meenemen naar Het Snuffelparadijs?

Bij Het Snuffelparadijs kun je terecht met allerlei spullen die je niet langer nodig hebt. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, alles is welkom. Door je spullen naar Het Snuffelparadijs te brengen, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen?

Bij het winkelen in Het Snuffelparadijs is het belangrijk om met een kritisch oog te kijken naar de kwaliteit van de spullen. Hoewel de meeste producten in goede staat verkeren, kan het voorkomen dat sommige items gebruikssporen vertonen. Het is daarom verstandig om de spullen goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Wees ook alert op eventuele unieke items die je nergens anders kunt vinden. Het Snuffelparadijs staat bekend om zijn gevarieerde assortiment en je kunt verborgen schatten ontdekken tussen de rekken.

Hoe werkt Het Snuffelparadijs?

Bij Het Snuffelparadijs werken ze volgens het principe van een kringloopwinkel. Dit betekent dat de spullen die je doneert of inlevert, worden gesorteerd en schoongemaakt voordat ze in de winkel worden gepresenteerd. Het Snuffelparadijs zet zich in voor duurzaamheid en minimaliseert verspilling door het hergebruiken van goederen. Bovendien biedt Het Snuffelparadijs ook unieke programma’s en services, zoals het inzamelen van textiel en het repareren van kleine huishoudelijke apparaten.

Plan je bezoek naar Het Snuffelparadijs op een van de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag: 09:00-13:00
  • Woensdag: 09:00-13:00
  • Donderdag: 09:00-13:00
  • Vrijdag: 09:00-13:00
  • Zaterdag: 09:00-13:00

Het Snuffelparadijs biedt rolstoelvriendelijke parkeergelegenheid, waardoor de winkel toegankelijk is voor iedereen.

Voor meer informatie over Het Snuffelparadijs en hun aanbod kun je terecht op hun Facebookpagina. Ontdek de schatten die Het Snuffelparadijs te bieden heeft en maak van jouw bezoek een duurzaam avontuur!

Wil je meer weten over andere kringloopwinkels in Ridderkerk? Kijk dan op https://www.kringloop-info.nl voor een overzicht van alle kringloopwinkels in de stad. Bij Het Snuffelparadijs en andere kringloopwinkels in Ridderkerk vind je altijd iets bijzonders en draag je direct bij aan een groenere toekomst.

Breng een bezoek aan Het Snuffelparadijs, de schatkamer van Ridderkerk, en laat je verrassen door de verscheidenheid aan tweedehands spullen. Je zult versteld staan van wat je kunt vinden en tegelijkertijd het milieu helpen.

5 gedachten over “Kringloopwinkel Het Snuffelparadijs”

Laat hieronder een review achter