Kringloop Noordenweg in Ridderkerk

Ontdek duurzame schatten bij Kringloop Noordenweg in Ridderkerk – uw bron voor tweedehands boeken, kleding, meubels en meer. Open beperkte dagen.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag19:00-20:30
Zaterdag10:00-13:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik zocht speelgoed om naar Gambia te sturen. Kreeg het voordeliger en daar was ik heel blij mee! Kom altijd met Trevvel, vervoer op maat dus, en dit is mijn adres geworden om alles dat mooi, leuk of nuttig is voor mee te nemen. Ik blij, zij ook!”

anne lambillion

“Uitgebreid assortiment, lage prijzen en bijzonder gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers (sters). Dat is in het kort mijn beoordeling voor deze kringloopwinkel!”

Bas Bel

“Leuke spulletjes voor weinig geld personeel vriendelyk koffie is er chocolade melk leuk praatje grtjes ria”

Ria ‘T Hart

Meer reviews lezen…

Kringloop Noordenweg: Alles wat je moet weten over deze duurzame kringloopwinkel in Ridderkerk

Kringloop Noordenweg, gelegen aan Noordenweg 87 in Ridderkerk, is een populaire kringloopwinkel in de regio. Met een gemiddelde beoordeling van 4.8/5 sterren, trekt deze winkel dagelijks veel bezoekers. In tegenstelling tot veel andere kringloopwinkels in de omgeving, is Kringloop Noordenweg alleen geopend op dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00. Op vrijdag is de winkel geopend van 19:00 tot 20:30 en op zaterdag van 10:00 tot 13:00.

Kringloop Noordenweg wordt volledig gerund door ongeveer 80 enthousiaste vrijwilligers. De opbrengst van de winkel gaat naar verschillende zending- en evangelisatieprojecten wereldwijd. Zo worden er projecten ondersteund in Europa, Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Door bij Kringloop Noordenweg te winkelen, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar ook aan het goede doel.

Wat kun je brengen naar Kringloop Noordenweg?

Bij Kringloop Noordenweg kun je verschillende spullen inleveren. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed en gereedschappen. Het is belangrijk dat de spullen schoon en in goede staat zijn. De innametijden voor gebruikte goederen kun je vinden op de website van Kringloop Noordenweg.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Kringloop Noordenweg?

Bij het winkelen bij Kringloop Noordenweg is het altijd handig om op zoek te gaan naar unieke items. Het assortiment van de winkel omvat onder andere boeken, fietsen, gereedschappen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en huishoudelijke apparaten. Met een winkeloppervlakte van ongeveer 1.000 m2 is er altijd wel iets interessants te vinden. Wees er snel bij, want veel items zijn uniek en kunnen snel verkocht worden!

Hoe werkt Kringloop Noordenweg?

Bij binnenkomst kun je een mandje pakken en rustig door de winkel struinen. Het vriendelijke personeel van Kringloop Noordenweg staat klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Er is een koffiehoek waar je even kunt ontspannen en genieten van een drankje. Deze kringloopwinkel biedt ook een bezorgservice en ophaalservice voor grotere aankopen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Kringloop Noordenweg biedt verschillende programma’s en diensten aan haar klanten. Zo is de winkel rolstoeltoegankelijk, wat het gemakkelijk maakt voor iedereen om de winkel te betreden. Daarnaast is er een parkeerplaats beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Kringloop Noordenweg? Volg de winkel dan op de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van de nieuwste updates over duurzaam winkelen bij deze kringloopwinkel.

Kringloop Noordenweg biedt een breed scala aan tweedehands spullen aan, waardoor je altijd wel iets interessants zult vinden. Of je nu op zoek bent naar een uniek boek, een praktisch gereedschap of een stijlvolle kledingstuk, Kringloop Noordenweg heeft het allemaal. Geniet van duurzaam winkelen en ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft!

Keywords: Kringloop Ridderkerk, Kringloopwinkel Ridderkerk

159 gedachten over “Kringloop Noordenweg in Ridderkerk”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Noordenweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Ik zocht speelgoed om naar Gambia te sturen. Kreeg het voordeliger en daar was ik heel blij mee! Kom altijd met Trevvel, vervoer op maat dus, en dit is mijn adres geworden om alles dat mooi, leuk of nuttig is voor mee te nemen. Ik blij, zij ook!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Noordenweg. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Noordenweg. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Noordenweg. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Alles voor een goed doel, en zo hoort het ook. Hier koop je nu graag iets leuk. Aardige behulpzame mensen, echte vrijwillers.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noordenweg. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Noordenweg. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Drukker dan een jaartje of wat terug. Overzichtelijk en ruim opgezet. Nog aan het verbouwen. Sympathieke vrijwilligers. Leuke vondsten voor een goede prijs.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een grote kringloopwinkel met vooral nette en goede gebruikte spullen. Nette winkelopstelling. Zeker de moeite waard om er te gaan kijken en te kopen. Daar krijgt niemand spijt van.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Noordenweg. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Noordenweg. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter