Kringloopwinkel Snuffelpand Meubelshowroom

Ontdek duurzame koopjes voor meubels, fietsen en meer bij Snuffelpand Meubelshowroom, uw kringloopwinkel in Ridderkerk.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00-15:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag10:00-15:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Mooi”

N L

Meer reviews lezen…

Snuffelpand Meubelshowroom: Een Duurzame Kringloopwinkel in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een kringloopwinkel waar u uw tweedehands goederen kunt brengen of kopen? Maak dan kennis met Snuffelpand Meubelshowroom, gevestigd aan de P.C. Hooftstraat 4 in Ridderkerk. Deze kringloopwinkel is een populaire bestemming voor liefhebbers van duurzaam tweedehands winkelen.

Wat kunt u naar Snuffelpand Meubelshowroom brengen?

Bij Snuffelpand Meubelshowroom kunt u verschillende soorten goederen brengen. Denk hierbij aan fietsen, gereedschappen, huis- en inrichting, en meubels. Door uw tweedehands spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draagt u actief bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij Snuffelpand Meubelshowroom?

Bij het winkelen bij Snuffelpand Meubelshowroom is het belangrijk om op de openingstijden te letten. De winkel is op woensdag van 10:00 tot 15:00 uur en elke eerste zaterdag van de maand open. Houd er rekening mee dat op de overige dagen de winkel gesloten is. Neem ook eens een kijkje op de website van Kringloop-info.nl om meer kringloopwinkels in Ridderkerk en omgeving te ontdekken.

Hoe werkt Snuffelpand Meubelshowroom?

Snuffelpand Meubelshowroom is niet alleen een plek waar u tweedehands goederen kunt kopen, maar ook een plek waar u uw goederen kunt laten ophalen. Door middel van een telefonische afspraak kunt u ervoor zorgen dat uw tweedehands meubels een nieuw leven krijgen. Bovendien steunt deze kringloopwinkel met de opbrengst uit de verkoop van goederen zorgvuldig uitgezochte projecten.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Snuffelpand Meubelshowroom heeft een aantal unieke programma’s en services die het bezoeken van deze kringloopwinkel nog aantrekkelijker maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de inname van goederen en de ophaalservice. Dit maakt het gemakkelijk om uw tweedehands goederen een nieuw leven te geven.

Mis ook geen enkele update over Snuffelpand Meubelshowroom door ze te volgen op Facebook en Instagram. Hier blijft u op de hoogte van al het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen via de social media kanalen.

Snuffelpand Meubelshowroom in Ridderkerk is onderdeel van Vrouwen voor Vrede. Voor meer informatie over Vrouwen voor Vrede en haar filialen in Nederland kunt u terecht op deze pagina.

Breng een bezoek aan Snuffelpand Meubelshowroom en ontdek het plezier van duurzaam tweedehands winkelen in Ridderkerk!

3 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelpand Meubelshowroom”

  1. ★★★★★

    Een geweldige bezoek aan Snuffelpand Meubelshowroom. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter