Habbekrats kringloopwinkel in De Lier

Ontdek duurzaam shoppen bij Habbekrats in De Lier voor meubels, kleding, speelgoed. Open woensdag-zaterdag aan de Lierweg 61.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Kringloopwinkel Habbekrats is een geweldig goede en gezellige winkel! De prijzen zijn het laagste van alle kringloopwinkels uit de Randstad en de vrijwilligers zijn gemoedelijk en vriendelijk in de omgang met de klanten. Kortom: Uw aankopen doen met plezier, voor een habbekrats bij Habbekrats in De Lier!!!”

Henk Boezelijn

“Vanaf 1-7-2020 alleen op woensdag geopend. Vrij moeilijk te vinden, net uit het zicht vanaf de weg, kleine/gratis parkeerplaats. Ik hoop het opnieuw te bezoeken terwijl ik open ben… Na het nieuwe bezoek ingesteld op maximale sterren, mooi, goed georganiseerd en vrij klein…”

Nicolet Kruijt

“De winkel is echt een aanrader, vriendelijke bediening, openbaar toilet binnen, prijzen zijn naar mijn mening erg laag. Het enige nadeel aan deze winkel is dat het zo klein is. Habbekrats kringloop is wat mij betreft de leukste winkel in de buurt en kan ik iedereen aanraden.”

Jan Kopytko

Meer reviews lezen…

Habbekrats kringloopwinkel in De Lier: Een Duurzaam Winkelavontuur

Habbekrats is een populaire kringloopwinkel in De Lier, gelegen aan de Lierweg 61. Deze winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ben je klaar voor een avontuur in de wereld van duurzaam winkelen? Lees dan snel verder en ontdek wat Habbekrats te bieden heeft.

Wat kan je meenemen naar Habbekrats?

Bij Habbekrats vind je een breed scala aan tweedehands items, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, speelgoed en kleding. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe roman, een handig gereedschap of stijlvolle meubelstukken, je zult zeker iets interessants vinden in deze winkel. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus elke keer dat je langskomt, is er waarschijnlijk iets nieuws te ontdekken.

Waar moet je op letten in de kringloop?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op de kwaliteit en de prijzen van de producten. Voordat je iets koopt, is het verstandig om het item grondig te inspecteren om er zeker van te zijn dat het in goede staat is. Tegelijkertijd staan de prijzen bij Habbekrats bekend om hun aantrekkelijkheid, dus je kunt zeker een goede deal scoren. Let ook eens op het personeel van Habbekrats, ze zijn vriendelijk en goed geïnformeerd om je te helpen bij het vinden van precies wat je zoekt.

Hoe werkt Habbekrats?

Habbekrats heeft een eenvoudig inname- en verkoopsysteem. De winkel neemt graag goederen van je over die je niet langer nodig hebt. Breng je spullen naar de winkel en het personeel zal deze beoordelen. Als de artikelen geschikt zijn voor verkoop, worden ze geprijsd en toegevoegd aan het assortiment. Zo wordt hergebruik gestimuleerd en wordt voorkomen dat waardevolle items verloren gaan.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Habbekrats biedt diverse unieke programma’s en diensten aan. Zo kun je online prijsopgaven krijgen voor specifieke items voordat je naar de winkel gaat. Daarnaast biedt Habbekrats bezorging aan, zodat je je aankopen gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Bovendien zijn er services beschikbaar op de bedrijfslocatie, zoals inname van goederen.

De winkel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats. Habbekrats heeft zelfs een genderneutraal toilet, wat bijdraagt aan een inclusieve winkelervaring.

Meer over Habbekrats

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste updates over Habbekrats? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over duurzaam tweedehands winkelen.

Habbekrats is een geweldige plek om te winkelen voor tweedehands items in De Lier. Met een gevarieerd assortiment, vriendelijk personeel en unieke programma’s en services, biedt deze kringloopwinkel een winkelervaring die de moeite waard is. Kom langs en ontdek zelf de schatten die je kunt vinden bij Habbekrats!

142 gedachten over “Habbekrats kringloopwinkel in De Lier”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Habbekrats . Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Super-gezellige kringloopwinkel ,overzichtelijk en altijd wel een leuke actie. Ik ga nooit de winkel uit zonder iets te kopen!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Weinig sfeervolle kringloopwinkel. Allerlei productgroepen die je in een kringloopwinkel verwacht zijn er wel, maar het staat er maar een beetje, weinig aankleding van de winkel zeg maar. Prijzen op zich wel ok. Parkeergelegenheid is er wel maar is wat krap.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een kringloopwinkel waar je echt spullen kan kopen voor een habbekrats, omdat de spullen daardoor sneller verkocht worden kan je regelmatig langs gaan om telkens weer nieuwe dingen te vinden. Vriendelijke medewerkers. Echt de moeite waard.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter