Kringloop Wateringen – Kwintsheul

Ontdek betaalbare tweedehands schatten bij Kringloop Wateringen – Kwintsheul: boeken, kleding, meubels en meer voor duurzaam winkelplezier.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-17:00
DonderdagGesloten
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Hardwerkende vrijwilligers met HART voor het goede DOEL!!! Ennn leuke spulletjes voor niet commercieel prijsje!!!!!!! 2022 fijn om nog eens te weten, HET IS NOG STEEDS ZO!!!!”

F.M. vd Bosch

“Vandaag geweest en 3 artikelen gekocht. Het personeel was erg aardig en de spullen zijn overzichtelijk ingedeeld. Hier kom ik snel weer eens kijken!”

Do

“Gezellige kringloop. mooie pareltjes. Niet duur. hartelijk personeel met hart op de goede plaats. Gezellig…vooral Jack”

Jac Kuiper

Meer reviews lezen…

Kringloop Wateringen – Kwintsheul: De Duurzame Schat van Wateringen

Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul is een schatkamer voor mensen die op zoek zijn naar duurzaam winkelen in Wateringen. Deze kringloopwinkel, gelegen aan De Gorzen 5, 2291 DB, is open op woensdag, vrijdag en zaterdag. Met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren is het een populaire bestemming geworden voor liefhebbers van tweedehandsartikelen.

Wat kun je naar de kringloopwinkel brengen? Bij Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul kun je een breed scala aan spullen inleveren. Heb je boeken die je niet meer leest, huishoudelijke apparaten die je niet meer gebruikt of kleding die je niet meer draagt? Breng ze naar de kringloopwinkel en geef ze een nieuw leven! Naast boeken, huishoudelijke apparaten, meubels en kleding, kun je ook gereedschappen, muziek en speelgoed achterlaten.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel? Bij het winkelen in Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul is het belangrijk om een scherp oog te hebben voor kwaliteit en prijs. Hoewel tweedehandsartikelen vaak zeer betaalbaar zijn, is het verstandig om de conditie van de items te controleren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld of er geen beschadigingen zijn aan meubels of elektronica. Door kritisch te zijn, kun je de beste deals scoren.

Hoe werkt de kringloopwinkel? Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul werkt volgens het principe van hergebruik en duurzaamheid. Met een ruime keuze aan tweedehandsartikelen, van boeken tot huishoudelijke apparaten, is het gemakkelijk om iets te vinden dat past bij jouw smaak en behoeften. Daarnaast biedt deze kringloopwinkel unieke programma’s en services, zoals bezorgservice en ophaalservice voor grotere aankopen. Deze diensten maken het nog makkelijker om duurzaam te winkelen.

Mis geen enkele update van Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen? Volg Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul op Facebook om op de hoogte te blijven van alle updates en aanbiedingen. Daarnaast kun je ook de website van kringloopwinkels in Zuid-Holland bezoeken voor meer informatie over andere kringloopwinkels in de provincie.

Bezoek vandaag nog Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul en ontdek de duurzame schatten die er te vinden zijn. Help mee om de wereld een beetje groener te maken, één tweedehands aankoop tegelijk!

*Let op: Kringloop Wateringen – Kwintsheul, Kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul

39 gedachten over “Kringloop Wateringen – Kwintsheul”

 1. ★★★★★

  Vandaag geweest en 3 artikelen gekocht. Het personeel was erg aardig en de spullen zijn overzichtelijk ingedeeld. Hier kom ik snel weer eens kijken!

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Hardwerkende vrijwilligers met HART voor het goede DOEL!!! Ennn leuke spulletjes voor niet commercieel prijsje!!!!!!! 2022 fijn om nog eens te weten, HET IS NOG STEEDS ZO!!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Wateringen – Kwintsheul. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Wateringen – Kwintsheul. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Wateringen – Kwintsheul. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter