Kringloopwinkel Grandma’s Shop in Garrelsweer

Ontdek unieke vondsten bij Grandma’s Shop in Garrelsweer – curiosa, antiek, vintage, en meer. Perfecte score voor schattenjagers!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik ben dol op deze mensen die dingen in deze winkel verkopen! Ze werken met waar ze van houden. Ik kom graag terug naar deze winkel en koop heel interessante dingen. Het is een goede winkel!”

Іра Лісова

“Leuke dingetjes en mooie lampen komen zekker weer een keer. Kinderen goed bij je houden in verband met veel glas”

Wanda Van der heide

“Mooi knus winkeltje met erg mooie spullen voor betaalbare prijs. Ontzettend vriendelijke mensen ook 😊 …”

Aat Meijer

Meer reviews lezen…

Welkom bij Grandma’s Shop: De Kringloopwinkel in Garrelsweer, Groningen

Bent u op zoek naar unieke curiosa, antiek, vintage en andere leuke spulletjes? Dan bent u bij Grandma’s Shop aan het juiste adres! Gevestigd aan Rijksweg 2 in Garrelsweer, Groningen, is onze kringloopwinkel een ware schatkamer van bijzondere vondsten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren bent u verzekerd van een geweldige winkelervaring.

Wat kunt u brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Grandma’s Shop bent u van harte welkom om uw overbodige spullen een tweede leven te geven. Of het nu gaat om kleding, meubels, elektronica of boeken, wij nemen het graag van u aan. Uw donaties helpen ons niet alleen om ons assortiment divers en interessant te houden, maar dragen ook bij aan een duurzamere samenleving. Kom gerust langs en ontdek wat u kunt bijdragen aan ons winkelaanbod.

Waar moet u op letten bij het winkelen bij de kringloopwinkel?

Wanneer u bij Grandma’s Shop komt winkelen, raden we u aan om uw ogen goed open te houden. Onze winkeloppervlakte van circa 150 m2 biedt een overvloed aan mogelijkheden om unieke items te ontdekken. Let op bijzondere antieke stukken, vintage kleding, boeken en andere speciale vondsten. Vergeet niet dat we op veel artikelen 20% en 50% korting geven. Zo kunt u nog meer besparen terwijl u schatten van waarde vindt.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij Grandma’s Shop streven we ernaar om uw winkelervaring zo plezierig mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht tijdens onze openingstijden, die variëren van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag zijn wij gesloten. U kunt betalen met verschillende betaalpassen, contactloos mobiel betalen en zelfs met creditcards. Onze locatie is gemakkelijk te vinden aan de Rijksweg 2 in Garrelsweer, Groningen.

Speciale programma’s, kortingen en andere services

Bij Grandma’s Shop willen we onze klanten altijd iets extra’s bieden. Daarom organiseren we regelmatig speciale programma’s, zoals thematische verkopen en kortingsacties. Hierdoor kunt u nog meer besparen en waardevolle items scoren. Daarnaast werken we samen met andere lokale kringloopwinkels in Groningen en Garrelsweer om een breed scala aan producten aan te bieden. Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en programma’s door onze website te bezoeken: https://www.kringloop-info.nl/groningen en https://www.kringloop-info.nl/groningen/garrelsweer-groningen/.

Kom vandaag nog langs Grandma’s Shop, waar de schatten op u wachten! Samen kunnen we een duurzamere toekomst creëren, terwijl we genieten van de bijzondere vondsten die onze kringloopwinkel te bieden heeft.

21 gedachten over “Kringloopwinkel Grandma’s Shop in Garrelsweer”

 1. ★★★★★

  We kwamen er al een paar keer langs en zijn we er geweest, het was er zeer gezellig en leuk. Spullen die je als kind wel herinneren deed. De mevrouw was zeer vriendelijk en we hebben flink wat gepraat. We hebben er uiteraard ook nog een aantal dingen gekocht waar onder 2 buiten lampen en een handje met baby erin. Super om er eens heen te gaan.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Grandma’s Shop. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  I adore this people who sell things in this shop! They do work with they love. I like to return to this shop and buy very interesting things. It is a good shop!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Via Marktplaats een afspraak gemaakt voor het kopen en ophalen van producten. De dag voor de afspraak kreeg ik de mededeling dat het aan een ander was verkocht. Toen ik aangaf dit niet netjes te vinden kreeg ik een zeer botte en onvriendelijke reactie. Geen aanrader dus!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Grandma’s Shop. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Grandma’s Shop. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Grandma’s Shop. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter