Kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer

Gratis kleding, speelgoed, servies en dvd’s bij Weggeefwinkel Ten Boer – bevorder duurzaamheid en strijd tegen armoede.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-15:00
Dinsdag09:00-15:00
WoensdagGesloten
Donderdag09:00-15:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik ben in die winkel geweest. Een leuk winkeltje,met aardige mensen. Wat geweldig is ,dat alle mensen die het niet breed hebben,of het even moeilijk hebben,daar gratis kunnen winkelen. Nu voor de mensen die nog kleding ,of speelgoed thuis hebben,wat weg kan. Breng het daar heen ,dan maak je veel mensen blij ,in deze best moeilijke tijd ,voor veel mensen. Doe het!!”

S. van Streun

“Onder het mom van weggooien kan altijd nog en het is nog veel te goed om weg te gooien, breng ik mijn spullen naar de WGW. Ook haal ik hier weleens (geregeld compleet nieuwe dingen) wat weg. Ze houden zich keurig aan de huidige maatregelen en het zijn ontzettend fijne mensen! Ik heb respect voor wat ze doen!”

lindaensing

“Fantastisch dat dit bestaat! Zeer betrokken en vriendelijke medewerkers die hun best doen om kleding en andere (huishoudelijke) spullen toegankelijk te maken voor mensen met een kleine beurs.”

Linus Van Pelt

Meer reviews lezen…

Weggeefwinkel Ten Boer: Armoede-bestrijding en Duurzaamheid

Weggeefwinkel Ten Boer is een unieke plek waar spullen een tweede leven krijgen. Deze kringloopwinkel, gevestigd aan de Handelsweg 1 in Ten Boer, biedt mensen de mogelijkheid om gratis spullen zoals kleding, speelgoed, servies en dvd’s te verkrijgen. Het doel is om armoede te bestrijden en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen door hergebruik van spullen. Hierdoor hebben zij al een groot aantal mensen kunnen helpen, waaronder bijstandsgerechtigden, allochtone medemensen en ongeplande zwangere dames.

Wat kun je brengen naar de weggeefwinkel?

Bij de Weggeefwinkel Ten Boer kun je terecht met bruikbare en schone spullen die je zelf niet meer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. Door deze spullen te doneren draag je niet alleen bij aan een circulaire economie, maar help je ook medemensen die het financieel moeilijk hebben. Jouw donaties maken een groot verschil in het leven van anderen.

Waar moet je op letten bij een bezoek aan de weggeefwinkel?

Bij een bezoek aan de Weggeefwinkel Ten Boer zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is de winkel alleen geopend op bepaalde dagen en tijden. De openingstijden zijn op maandag en dinsdag van 9:00 tot 15:00 uur en op donderdag van 9:00 tot 15:00 uur. Daarnaast is de winkel rolstoelvriendelijk, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft. Ook biedt de winkel bezorging aan, zodat je grote of zware spullen niet zelf hoeft te vervoeren.

Hoe werkt de weggeefwinkel?

Bij de Weggeefwinkel Ten Boer hoef je geen geld uit te geven. Alles is er namelijk gratis. Als je iets nodig hebt, kun je gewoon langskomen tijdens de openingstijden en kijken welke spullen beschikbaar zijn. Er is een breed scala aan items waar je uit kunt kiezen. Het personeel van de winkel staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van wat je nodig hebt. Daarnaast is de winkel ook een fijne plek om even tot rust te komen met een kopje koffie en om een luisterend oor te vinden.

Extra programma’s en diensten

Naast het gratis aanbieden van spullen, biedt de Weggeefwinkel Ten Boer extra programma’s en diensten aan. Zo organiseren ze regelmatig workshops en evenementen om mensen samen te brengen en nieuwe vaardigheden te leren. Daarnaast maakt de winkel gebruik van sociale media platforms zoals Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en nieuwe items in de winkel.

Wil je meer informatie over kringloopwinkels in Ten Boer en andere plekken in Groningen? Bezoek dan de website https://www.kringloop-info.nl/groningen/ten-boer/ voor het complete overzicht.

Bij Weggeefwinkel Ten Boer draait het om het creëren van een gemeenschap waarin iedereen gelijke kansen heeft en waar hergebruik wordt gestimuleerd. Kom langs en ontdek de schatten die je hier kunt vinden!

24 gedachten over “Kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer”

 1. ★★★★★

  Een top bezoek aan Weggeefwinkel Ten Boer. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Very nice place to have a look around. Very nice employees and the goods offered are clean and complete. Keep an eye on opening hours as they are not regular.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Ik vind het concept van de winkel heel fijn. Zo kan iedereen wat leuks meenemen en je kunt er spullen inleveren.Altijd vriendelijke dames aanwezig en koffie/thee staat klaar.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  They wanted to have everything, they said on the phone, but first we had to sort it out piece by piece. This man was pretty annoying. Do not recommend this store

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Onder het mom van weggooien kan altijd nog en het is nog veel te goed om weg te gooien, breng ik mijn spullen naar de WGW. Ook haal ik hier weleens (geregeld compleet nieuwe dingen) wat weg. Ze houden zich keurig aan de huidige maatregelen en het zijn ontzettend fijne mensen! Ik heb respect voor wat ze doen!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Fantastisch dat dit bestaat! Zeer betrokken en vriendelijke medewerkers die hun best doen om kleding en andere (huishoudelijke) spullen toegankelijk te maken voor mensen met een kleine beurs.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Weggeefwinkel Ten Boer. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Ik ben in die winkel geweest. Een leuk winkeltje,met aardige mensen. Wat geweldig is ,dat alle mensen die het niet breed hebben,of het even moeilijk hebben,daar gratis kunnen winkelen. Nu voor de mensen die nog kleding ,of speelgoed thuis hebben,wat weg kan. Breng het daar heen ,dan maak je veel mensen blij ,in deze best moeilijke tijd ,voor veel mensen. Doe het!!

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Weggeefwinkel Ten Boer. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Lieve medewerkers die hard werken. Het ziet er netjes uit en alles was goed geordend. Leuk concept voor iedereen ipv alleen onder voorwaarden

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter