Kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen

Ontdek unieke vondsten bij Belevingsboerderij de Zes Grazen in Sint Annen – uw bestemming voor brocante, meubels en meer!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-16:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-13:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Zulke leuke dingen te koop daar! Leuk voor een verjaardag of grappige fop kadootjes . Echt vriendelijke mensen en een koddige jack Russen die de boel beveiligt. Het is niet groot maar wel een kijkje waard als hé toch in de buurt bent. En …. boeken voor 20 cent!!!”

Anneke Bos-Posthuma

“Zeker als je kinderen hebt is de CP een aanrader. Er zijn veel dieren te aaien en als je geluk hebt zie je s’avonds achter de camper ook nog een puppytraining. De eigenaars zijn uitermate vriendelijk en gastvrij.”

Ruud Veldhuis

“Bij de dieren overnachten in je camper, water tappen is mogelijk,toilet legen ook. De scorre haan kraaide maar niet storend komisch gewoon. Er zojn geen douches en toiletten aanwezig. Dus echt camperen.”

edje Kep

Meer reviews lezen…

Belevingsboerderij de Zes Grazen: Een Unieke Snuffelschuur in Sint Annen

Bent u op zoek naar een bijzondere ervaring in een kringloopwinkel? Maak kennis met Belevingsboerderij de Zes Grazen, gevestigd aan de Boersterweg 67 in het pittoreske Sint Annen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, trekken ze vele bezoekers aan. De openingstijden zijn beperkt, maar de schatten die u er kunt vinden, maken een bezoek de moeite waard.

Wat kunt u meenemen naar de Snuffelschuur?

De Snuffelschuur van Belevingsboerderij de Zes Grazen biedt een gevarieerde selectie van nieuwe, tweedehands en handgemaakte producten. Van woonaccessoires en brocante tot meubels, speelgoed en keukengerei. U vindt er zelfs prachtige handgemaakte items, vervaardigd door de cliënten van de Zes Grazen en lokale ambachtslieden. Er valt dus voor elk wat wils te ontdekken in deze unieke kringloopwinkel.

Waar moet u op letten in de Snuffelschuur?

Bij het bezoeken van de Snuffelschuur is het belangrijk om uw ogen open te houden voor bijzondere vondsten. Mensen die Belevingsboerderij de Zes Grazen hebben bezocht, vermelden in hun recensies regelmatig de aanwezigheid van dieren. Dit kan een extra verrassing zijn tijdens uw winkelervaring. Tevens is het goed om te weten dat de ingang en parkeerplaats rolstoelvriendelijk zijn, waardoor de Snuffelschuur toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast is deze kringloopwinkel ook geschikt voor kinderen, met een kinderboerderij en speelweide die vrij toegankelijk zijn voor publiek.

Hoe werkt Belevingsboerderij de Zes Grazen?

Momenteel zijn zowel de kinderboerderij als de Snuffelschuur gesloten. Echter, vanaf het voorjaar van 2022 staan de deuren weer open en bent u van harte welkom op de belevingsboerderij. Houd hun Facebook en Instagram pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen. De Zes Grazen biedt tevens unieke programma’s en kortingen aan. Het is een geweldige manier om niet alleen mooie items te vinden, maar ook bij te dragen aan de lokale gemeenschap en het milieu.

Breng binnenkort een bezoek aan Belevingsboerderij de Zes Grazen in Sint Annen. Met hun diverse assortiment, kindvriendelijke faciliteiten en unieke programma’s, is dit een kringloopwinkel die u niet wilt missen. Geniet van uw zoektocht naar verborgen schatten en draag bij aan een duurzame toekomst in Nederland!

Vergeet niet de volgende links te bezoeken voor meer informatie over Belevingsboerderij de Zes Grazen: – FacebookInstagram

39 gedachten over “Kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Onze kleinzoon van drie uit Amsterdam was een paar dagen in Ten Boer. We bezochten o.a. Jullie kinderboerderij en waren onder de indruk van de have en de hoeve. Hartelijk dank en ook zo dichtbij.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Belevingsboerderij de Zes Grazen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Spend the night with the animals in your camper, tap water is possible, and empty the toilet too. The scorre rooster crowed, but not in a disturbingly comical way. There are no showers or toilets available. So really camping.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  We hebben hier 2 nachtjes overnacht met onze camper, erg leuk vooral met kleine kinderen, veel verschillende dieren en s-avonds hadden we zicht op de puppy training.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Zulke leuke dingen te koop daar! Leuk voor een verjaardag of grappige fop kadootjes . Echt vriendelijke mensen en een koddige jack Russen die de boel beveiligt. Het is niet groot maar wel een kijkje waard als he toch in de buurt bent. En …. boeken voor 20 cent!!!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Belevingsboerderij de Zes Grazen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Vriendelijke eigenaresse, leuke plek, ook voor kinderen.Fiets knooppunten in de buurt. Centraal gelegen op 14 km van de stad Groningen. Hond(je) mag mee. Aanrader!

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Belevingsboerderij de Zes Grazen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Zeker als je kinderen hebt is de CP een aanrader. Er zijn veel dieren te aaien en als je geluk hebt zie je savonds achter de camper ook nog een puppytraining. De eigenaars zijn uitermate vriendelijk en gastvrij.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter