Kringloopwinkel GoudGoed in Groningen

Ontdek duurzaam shoppen bij GoudGoed Groningen – koop of doneer boeken, meubels, kleding en meer voor een circulaire economie.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Fijne kringloopwinkel met de betere tweedehands kleding en natuurlijk veel meer. Vriendelijk & leuk personeel. De bloempotjes & vazen zijn vermoedelijk opgegraven op de Grote Markt en dateren uit 15e eeuw of eerder, want daar hangen (helaas) vaak behoorlijke prijskaartjes aan ๐Ÿ˜‰. โ€ฆ”

Kitty Kat

“Heel leuke kringloop ga er vaak heen. Er zit een barbier/kapper in de kringloop Netjes en overzichtelijk mooi die aparte ruimtes ingericht in hoekjes gezellig Zie vaak dat kinderen heerlijk spelen met het speelgoed๐Ÿ˜€ โ€ฆ”

Henk Boer

“We hebben het huis van mijn schoonmoeder leeg gehaald en de bruikbare spullen gebracht bij Goud Goed. Verschrikkelijk leuk enthousiaste mensen hebben ons geholpen. Alles volgens de corona maatregelen toppers bedankt”

Wietse Roeters

Meer reviews lezen…

GoudGoed: De Duurzame Kringloopwinkel in Groningen

Wat kan je brengen naar GoudGoed?

Ben je op zoek naar een duurzame manier om je ongewenste spullen kwijt te raken? Breng ze naar GoudGoed, de kringloopwinkel gevestigd aan het Damsterdiep in Groningen. Ze nemen graag boeken, gereedschappen, huis- en inrichtingsartikelen, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, en speelgoed in. Dit biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar draagt ook bij aan het assortiment van de winkel.

Waar moet je op letten bij GoudGoed?

Bij GoudGoed vind je een gevarieerd assortiment van tweedehands spullen. Let goed op de prijzen, want dit wordt vaak genoemd in de reviews van bezoekers. Daarnaast is de kledingafdeling populair, waar je leuke en unieke kledingstukken kunt vinden tegen een scherpe prijs. Hou ook de boeken goed in de gaten, want hier zijn regelmatig pareltjes te vinden. Wees snel, want vaak geldt op is op! Verder worden de medewerkers vaak geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid.

Hoe werkt GoudGoed?

GoudGoed Damsterdiep is onderdeel van WerkPro, een organisatie met meerdere kringloopwinkels in Nederland. Als je naar GoudGoed komt, word je verwelkomd door een ruim assortiment aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Deze tweedehands producten zijn niet alleen duurzaam, maar bieden ook een unieke kans om iets speciaals te vinden. GoudGoed is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft ook diensten zoals de inname van goederen, een ophaalservice en zelfs woningontruiming. Zo kun je op een eenvoudige manier je huis opruimen, terwijl je ook anderen helpt door je spullen een nieuw leven te geven.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het diverse aanbod en de diensten, heeft GoudGoed ook andere leuke programma’s en services. Zo is GoudGoed actief op Instagram, waar je op de hoogte kunt blijven van alle laatste ontwikkelingen en nieuwtjes. Hier kun je inspiratie opdoen en zien wat voor bijzonders er allemaal te vinden is in de winkel. Ook is GoudGoed onderdeel van WerkPro, een organisatie die meerdere filialen van kringloopwinkels in Nederland heeft. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan snel GoudGoed aan het Damsterdiep in Groningen en ervaar zelf het plezier van duurzaam winkelen!

Voor Meer informatie, volg GoudGoed op Instagram: GoudGoed Damstperdiep op Instagram

194 gedachten over “Kringloopwinkel GoudGoed in Groningen”

 1. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Prima aanbod meestal hoor. (Alleen niet voor herenkleding) en ze zijn de duurste kringloop van de hele stad. Daarom zou ik nooit aan ze doneren. Als je iets gratis weggeeft zou je ook graag willen dat het bij mensen met een kleine beurs terecht kan komen.

  Beantwoorden
 3. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een knisperende verwassen tweedehands handdoek voor 2,50. Soms zit er wat leuks tussen voor een redelijke prijs, maar vaak lijken ze zijn te vergeten dat het tweedehands is en het is bedoeld voor minima. Sommige dingen verkopen ze zelfs voor boven de nieuwprijs.

  Beantwoorden
 4. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel GoudGoed. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Prutsers met hun openingstijden die nooit kloppen. Is nu de 3e x dat ik aankom en ze gesloten zijn en afwijkt van google oeningstijden. Kan toch niet?!

  Beantwoorden
 6. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Fijne kringloopwinkel met de betere tweedehands kleding en natuurlijk veel meer. Vriendelijk & leuk personeel. De bloempotjes & vazen zijn vermoedelijk opgegraven op de Grote Markt en dateren uit 15e eeuw of eerder, want daar hangen (helaas) vaak behoorlijke prijskaartjes aan .

  Beantwoorden
 7. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Nice and clean looking second hand shop. Good, fair prices, and plenty to buy. I like stopping here every now and then to see if theres something nice to buy

  Beantwoorden
 8. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Een top ervaring met GoudGoed. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

  Dramatisch personeel. 10 minuten voor sluitingstijd wordt er meermaals agressief geschreeuwd dat ze gaan sluiten. Bij het kijken naar kleding doet meneer de lampen al uit. Meneer begint vervolgens te dreigen dat de kassa gaat sluiten om mensen nog sneller uit de winkel te jagen. Toen we wilden afrekenen zei hij de kassa is gesloten en toen was het 5 minuten voor sluitingstijd. Daarnaast geeft meneer de klanten de schuld dat ze opzettelijk langzaam zijn om tijd te rekken. Klantvriendelijkheid bestaat niet in deze kringloop. Meneer is toe aan pensioen of kan zijn hele houding aanpassen. Oh ja.. en alles is nog eens veel te duur.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter