Kringloopwinkel Appel & Ei Groningen

Ontdek duurzame, trendy tweedehands kleding, schoenen en accessoires bij Appel & Ei Groningen – uw eco-vriendelijke modebestemming.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag10:00-17:30
Woensdag10:00-17:30
Donderdag10:00-17:30
Vrijdag10:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
Zondag13:00-17:00

Aanbod

In het kort:

“Positief verrast door deze tweedehands kledingwinkel. Vond het goed geordend en overzichtelijk bij binnenkomst en er hing geen oude meuk geur haha. Heb vooral veel aandacht besteed aan de kaarten, omdat ik op zoek was naar een afscheidskaartje voor collega’s. Leuke collectie kaarten. De kleding heb ik vlug bekeken en zag er zo op eerste blik redelijk goed uit. Wel wat aan de prijzige kant. Zoals op de foto te zien is er nog meer kleding boven. Zou nog eens terug willen komen om een beter kijkje te nemen bij de kleding wanneer ik een keertje op zoek ben naar een leuk kledingstuk.”

Hadjar Taha

“Bij binnenkomst was ik erg onder de indruk van de uitstraling van de winkel. Alles ziet er ontzettend netjes en verzorgd uit, je kunt zien dat hier veel tijd en energie aan wordt besteed. Ik was nog een beetje in twijfel of ik mijn kleding hier wel ging achterlaten, maar werd ontzettend goed geholpen door Maike waardoor ik meteen een goed gevoel kreeg hierbij. Top winkel en ik kom hier zeker weer!”

Cynthia Buiter

“Wanneer ik in het stadscentrum ben, probeer ik een kleine wandeling te maken door deze nette en lichte tweedehandswinkel. Ze bieden items van geweldige kwaliteit! Niet voor mensen die op zoek zijn naar het goedkoopste koopje in de stad, maar meer geschikt als je een mooie top of een jurk wilt vinden voor een leuke gelegenheid, voor een geweldige prijs.”

ninarration

Meer reviews lezen…

Tweedehands winkelen bij Appel & Ei Groningen: Duurzaam en Trendy

Appel & Ei Groningen is een populaire kringloopwinkel die bekendstaat om zijn unieke assortiment van tweedehands kleding, accessoires en schoenen voor zowel dames als heren. Gelegen aan de Oosterstraat 25 in het bruisende Groningen, is deze winkel een geweldige plek om je garderobe duurzaam en trendy te vernieuwen.

Wat kan je bij Appel & Ei Groningen brengen?

Als je je kledingkast wilt opruimen en nog hoogwaardige kledingstukken hebt die je niet meer draagt, ben je bij Appel & Ei Groningen aan het juiste adres. Ze nemen graag je tweedehands kleding, accessoires en schoenen in goede staat aan. Dit stelt hen in staat om telkens een gevarieerd aanbod aan te bieden dat voldoet aan de kwaliteitseisen waar Appel & Ei bekend om staat.

Waar moet je op letten bij Appel & Ei Groningen?

Bij een bezoek aan Appel & Ei Groningen is het belangrijk om op zoek te gaan naar goede deals en unieke items. De winkel heeft een regelmatig roulerend assortiment, dus het is altijd de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen voor het beste aanbod. De prijzen worden over het algemeen als redelijk beschouwd, wat het winkelen bij Appel & Ei nog aantrekkelijker maakt.

Hoe werkt Appel & Ei Groningen?

Bij Appel & Ei Groningen volgen ze een eenvoudig inkoopproces. Zodra je jouw tweedehands items hebt ingeleverd, kijken de ervaren medewerkers of ze geschikt zijn om in de winkel te worden verkocht. Als dat het geval is, krijg je een vergoeding in de vorm van tegoed, die je kunt gebruiken voor aankopen in de winkel.

Naast het reguliere aanbod biedt Appel & Ei Groningen ook unieke programma’s en diensten aan. Zo hebben ze een speciaal spaarsysteem waarbij je punten kunt verdienen bij elke aankoop. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor korting op toekomstige aankopen. Bovendien organiseren ze regelmatig leuke evenementen en kortingsacties om het winkelen bij Appel & Ei nog leuker te maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en aanbiedingen van Appel & Ei Groningen? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Hier vind je alle updates over duurzaam tweedehands winkelen en blijf je op de hoogte van de nieuwste vondsten bij Appel & Ei Groningen.

Appel & Ei Groningen is een van de 18 filialen van Appel & Ei. Wil je meer kringloopwinkels ontdekken in Groningen? Check dan onze overzichtspagina voor alle informatie over kringloopwinkels in deze stad.

Ontdek Appel & Ei Groningen en laat je verrassen door de schatten die je er kunt vinden!

120 gedachten over “Kringloopwinkel Appel & Ei Groningen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met Appel & Ei Groningen. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Appel & Ei Groningen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Appel & Ei Groningen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Erg leuk concept, maar vind het allemaal erg prijzig. Als je je zware tassen met nog hele mooie kleding inbrengt, worden er maar enkele dingetjes in de winkel gehangen. Dan is de keuze om de tassen weer op te halen, dus weer slepen, of het goede doel. Hoop dat het een heel goed goede doel is.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Appel & Ei Groningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Great second-hand clothing shop! Prices are decent and reflect the quality of the product you are buying. This place is not as cheap as mamamini, but has more high-end products. You can also bring in clothing and if your clothing is sold, they will pay you a portion of the sale price. On the same street are several other second-hand shops also worth a look!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Prima tweedehands zaak. Ik zou persoonlijk graag wat meer hogere kwaliteit merken zien, met name ook minder polyester. Maar ik snap dat het tweedehands aanbod enigszins beperkt is. Nu zijn er heel veel fastfashion kledingstukken, en een paar hele dure kledingstukken. Maar wat minder van de middenmoot.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Positief verrast door deze tweedehands kledingwinkel. Vond het goed geordend en overzichtelijk bij binnenkomst en er hing geen oude meuk geur haha. Heb vooral veel aandacht besteed aan de kaarten, omdat ik op zoek was naar een afscheidskaartje voor collega s. Leuke collectie kaarten. De kleding heb ik vlug bekeken en zag er zo op eerste blik redelijk goed uit. Wel wat aan de prijzige kant. Zoals op de foto te zien is er nog meer kleding boven. Zou nog eens terug willen komen om een beter kijkje te nemen bij de kleding wanneer ik een keertje op zoek ben naar een leuk kledingstuk.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Leuk concept en mooi initiatief. Veel leuke spullen in de winkel. Qua inbreng helaas geen goede ervaring, van de 2 grote bigshoppers (met oa nieuwe jurkjes, nauwelijks gedragen schoenen, en mannenkleding waarvan een tekort zou zijn) is er slechts een artikel in de winkel gehangen, omdat de rest uit de mode zou zijn. Omdat de mail met deze informatie 2 dagen te laat werd verstuurd heb ik de overige kleding niet binnen het termijn van 1 week kunnen ophalen. Na telefonisch contact werd beloofd dat de bigshoppers achtergehouden zouden worden, maar de volgende dag bleek alles helaas weg te zijn… Ter compensatie heb ik 25,- gekregen, maar naar mijn mening waren de 2 bigshoppers meer waard dan dat. Erg jammer want ik had graag meegewerkt aan dit concept, maar ik ga met deze ervaring niet nog eens inbrengen en ik zou het ook niet aanraden.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Appel & Ei Groningen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Leuk! Hele nette tweedehands kleding winkel. Je ziet aan sommige spullen echt niet dat het tweedehands is. Ik vind echter af en toe de prijs wel aan de hoge kant voor een tweedehands artikel.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Appel & Ei Groningen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Appel & Ei Groningen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Wat mij betreft kunnen de verkoopsters wel wat coulanter zijn. Ik heb geen idee wie hier de kleding in feite beoordeelt, maar dat kan beslist beter. Jammer, ik ben klant-af.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Appel & Ei Groningen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Bij binnenkomst was ik erg onder de indruk van de uitstraling van de winkel. Alles ziet er ontzettend netjes en verzorgd uit, je kunt zien dat hier veel tijd en energie aan wordt besteed. Ik was nog een beetje in twijfel of ik mijn kleding hier wel ging achterlaten, maar werd ontzettend goed geholpen door Maike waardoor ik meteen een goed gevoel kreeg hierbij. Top winkel en ik kom hier zeker weer!

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Vandaag spontaan binnen gelopen bij appel en ei. Ik had er nognooit van gehoord, maar ik werd nieuwsgierig. Ik ben wat gaan rondneuzen en werd meteen geholpen door Sanne, en kwam met superleuke items de winkel weer uit. Een enorme aanrader!

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met Appel & Ei Groningen. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 19. ★★★★★

  Whenever I am I m the city center I try to take a little stroll around this tidy and light second hand store. They offer great quality items! Not for people looking for the cheapest bargain in town but more suitable if you want to find a pretty top or a dress for a nice occasion, for a great price.

  Beantwoorden
 20. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Appel & Ei Groningen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter