Buurtkringloop in Groningen

Ontdek duurzame schatten in Groningen bij Buurtkringloop Rivierenhof voor kleding, meubels en meer. Duik in de wereld van vintage vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-16:30
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-16:30
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Prima kringloopwinkeltje. De chef vd zaak is alleen ‘niet overdreven vriendelijk’.”

Anton Rengers

“Prachtige winkel met liefde bij elkaar gebracht. Tweede hands en home made spullen”

Lea Eikendal

“Leuk medewerkers. Goed voor de buuurt. Goedkoop.”

Kait Moon

Meer reviews lezen…

Buurtkringloop: Dé Duurzame Kringloopwinkel in Groningen

Buurtkringloop Rivierenhof is een populaire kringloopwinkel in Groningen waar je terecht kunt voor allerlei tweedehands spullen. Gevestigd aan de Lauwersstraat 2 in Groningen, biedt deze winkel een scala aan unieke producten tegen betaalbare prijzen. Met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 sterren, is Buurtkringloop Rivierenhof een favoriete bestemming voor liefhebbers van duurzaam shoppen in de stad.

Wat kan je bij Buurtkringloop Rivierenhof brengen?

Bij Buurtkringloop Rivierenhof kan je verschillende spullen brengen die je niet langer nodig hebt. Denk hierbij aan kleding, huis- en inrichting, speelgoed, boeken, muziek en vintage items. Het inleveren van deze spullen is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt ook de lokale gemeenschap te ondersteunen door hergebruik te stimuleren.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Buurtkringloop Rivierenhof?

Bij het winkelen in deze kringloopwinkel is het belangrijk om alert te zijn op de kwaliteit van de producten. Hoewel elk item zorgvuldig wordt gecontroleerd voordat het in de winkel wordt geplaatst, is het raadzaam om de items grondig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je hoogwaardige en goedwerkende producten koopt.

Hoe werkt Buurtkringloop Rivierenhof?

Buurtkringloop Rivierenhof werkt als een traditionele kringloopwinkel. Je kunt de winkel bezoeken tijdens de openingstijden, die variëren van maandag tot en met zaterdag. Het assortiment van Buurtkringloop Rivierenhof omvat een breed scala aan items, waaronder boeken, huis- en inrichting, kleding, muziek, speelgoed en vintage producten. Door te winkelen bij Buurtkringloop Rivierenhof draag je bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te bevorderen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Buurtkringloop Rivierenhof biedt verschillende unieke programma’s en diensten aan zijn klanten. Zo is er een service voor het innemen van goederen, waar je jouw items kunt doneren of verkopen aan de winkel. Helaas biedt Buurtkringloop Rivierenhof geen pinbetalingen aan, dus zorg ervoor dat je contant geld bij je hebt wanneer je gaat winkelen. Daarnaast biedt de winkel op dit moment geen bezorgservice, ophaalservice, parkeerplaats, verhuizingen of woningontruiming aan.

Blijf op de hoogte via social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Buurtkringloop Rivierenhof? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en blijf up-to-date met alles over duurzaam tweedehands winkelen. Buurtkringloop Rivierenhof deelt regelmatig foto’s en updates van nieuwe items via hun social media kanalen.

Benieuwd naar andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Groningen? Bekijk onze website Kringloop-info.nl voor een volledig overzicht.

9 gedachten over “Buurtkringloop in Groningen”

  1. ★★★★★

    Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Buurt. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Buurt. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter