Kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek

Ontdek tweedehands parels bij Mamamini Kledingboetiek in Groningen – duurzaam winkelen met kwaliteit kleding en textiel voor een goed doel.

Adres & contact

 • kringloop Mamamini Kledingboetiek
  Oosterstraat 19, 9711 NN Groningen
 • Telefoonnummer: 050 313 2200
 • Website: mamamini.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-18:00
Woensdag10:00-18:00
Donderdag10:00-18:00
Vrijdag10:00-18:00
Zaterdag12:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Leuk dat mamamini een ruime winkel op goede lokatie heeft gevonden. Tussen andere winkels voor tweedehands en vintage kleding in. Appel en ei bijvoorbeeld, een inbrengwinkel en de leger des Heils reshare store. We vonden delen van een rokkostuum, maar ook alles wat in de andere boetiek aangeboden werd. Ook de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Ik zal er niet veel komen omdat het een beetje buiten mijn route is”

Margreet Versteeg

“Het enige kringloopwinkelmerk in Groningen met eerlijke prijzen! Je kunt nog steeds erg trendy/merkartikelen vinden, en in tegenstelling tot de meeste kringloopwinkels die hun populariteit gebruiken om superdure producten te verkopen (soms duurder dan nieuwsartikelen!) is dit een authentieke tweedehandswinkel”

Joanna Sowińska

“Leuke winkel met 2ehands kleding. Lekker ruim en licht, aardige mensen, een echte winkel. Heel anders dan de oude loods waar de kleding eerst verkocht werd. Wat ook leuk is: de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Mijn complimenten, kom zeker terug.”

Els Wijnmaalen-Koudijs

Meer reviews lezen…

Mamamini Kledingboetiek: Duurzaam Winkelen in Groningen

Op zoek naar een unieke en duurzame winkelervaring in Groningen? Breng dan een bezoekje aan Mamamini Kledingboetiek, gelegen aan de Oosterstraat. Deze tweedehands kledingwinkel is onderdeel van de Goededoelenkringloop Mamamini en biedt een breed assortiment aan kleding en textiel. Met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 sterren kan je er zeker van zijn dat je hier kwaliteit en goede prijzen kunt verwachten.

Wat kan je brengen naar Mamamini Kledingboetiek?

Bij Mamamini Kledingboetiek kan je terecht voor het brengen van kleding en textiel. Heb je nog mooie kledingstukken in je kast die je niet meer draagt? Breng ze naar Mamamini Kledingboetiek en geef ze een tweede leven. Zo draag je bij aan duurzaam winkelen en help je tegelijkertijd het goede doel.

Waar moet je op letten in de tweedehands winkel?

Bij het winkelen in Mamamini Kledingboetiek is het belangrijk om op de prijzen te letten. De meeste reviews van klanten geven aan dat de prijzen de moeite waard zijn. Je kunt hier vaak leuke kledingstukken vinden tegen betaalbare prijzen. Daarnaast is het ook verstandig om goed te kijken naar de staat van de kleding. Hoewel de winkel streng selecteert op kwaliteit, is het altijd goed om te controleren of er geen beschadigingen zijn voordat je iets koopt.

Hoe werkt de winkel?

Mamamini Kledingboetiek is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden en op je gemak rondkijken. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Daarnaast biedt Mamamini Kledingboetiek ook speciale programma’s en kortingen aan. Volg de tweedehands kledingwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Meer dan alleen een kledingwinkel

Mamamini Kledingboetiek is onderdeel van Goededoelenkringloop Mamamini, dat meerdere filialen heeft verspreid door Nederland. Ben je benieuwd naar de andere locaties? Neem dan een kijkje op de website van Mamamini. Zoek je een specifieke kringloopwinkel in Groningen? Bekijk dan Kringloopwinkels in Groningen voor een overzicht.

Breng een bezoek aan Mamamini Kledingboetiek in Groningen en ontdek de schatten die de winkel te bieden heeft. Doe iets goeds voor het milieu én voor het goede doel, terwijl je geniet van een unieke winkelervaring.

19 gedachten over “Kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Im so glad they have now opened this mamamini to focus on clothing! They have the best prices when compared to other second-hand shops. My best find from here was Lane Bryant trousers for only 5 euros. Its located on a street with several other second-hand shops that are also worth a look.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  The only thrift store brand in Groningen with fair prices! You can still find very trendy/branded items, and unlike most thrift stores that use their popularity to sell super expensive products (sometimes more expensive than news items!) this one is an authentic second hand store

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top bezoek aan Mamamini Kledingboetiek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Leuke winkel met 2ehands kleding. Lekker ruim en licht, aardige mensen, een echte winkel. Heel anders dan de oude loods waar de kleding eerst verkocht werd. Wat ook leuk is: de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Mijn complimenten, kom zeker terug.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Vandaag 3 items gekocht. Dames keken erg afkeurend naar mij kledingtassen en hebben de beveiligingtags op 2 van de 3 laten zitten. Kan de kledingstukken zo weggooien, want woon uur bij deze zaak vandaan. Niet klantvriendelijk, zou deze winkel niet aanbevelen.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Beetje jammer te kleine winkel te weinig kleding minder keuze de oude locatie was veel beter en veel meer aanbod zo als een Kringloopwinkel te weinig aanbod

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Mamamini Kledingboetiek. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Leuk dat mamamini een ruime winkel op goede lokatie heeft gevonden. Tussen andere winkels voor tweedehands en vintage kleding in. Appel en ei bijvoorbeeld, een inbrengwinkel en de leger des Heils reshare store. We vonden delen van een rokkostuum, maar ook alles wat in de andere boetiek aangeboden werd. Ook de prijzen zijn hetzelfde gebleven. Ik zal er niet veel komen omdat het een beetje buiten mijn route is

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Mamamini Kledingboetiek. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter