Kringloopwinkel Fischer Delft B.V.

Ontdek tweedehands schatten bij Fischer Delft B.V.: Kleding, Elektronica, Meubels, Speelgoed – duurzaam winkelen in hartje Delft.

Adres & contact

  • kringloop Fischer Delft B.V.
    Papsouwselaan 226A, 2624 EG Delft
  • Telefoonnummer: 015 257 1497
  • Website:

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

Fischer Delft B.V.: De Kringloopwinkel van Delft

Fischer Delft B.V. is een bekende kringloopwinkel in Delft, gevestigd op Papsouwselaan 226A, 2624 EG Delft. Met een ruim aanbod aan tweedehands artikelen is deze winkel de ideale plek om unieke schatten te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar kleding, elektronica, meubels of speelgoed, Fischer Delft heeft het allemaal. Het is een geliefde winkel onder zowel lokale inwoners als toeristen die op zoek zijn naar betaalbare en duurzame producten.

Wat kan je brengen naar Fischer Delft B.V.?

Fischer Delft B.V. staat open voor donaties van gebruikt maar nog bruikbaar spul. Als je thuis spullen hebt die je niet langer nodig hebt, zoals kleding, boeken, meubels of huishoudelijke apparaten, kan je deze naar de winkel brengen. Het team van Fischer Delft sorteert alle ingebrachte items zorgvuldig voordat ze in de winkel worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat alleen kwalitatieve producten te koop worden aangeboden aan de klanten.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Fischer Delft B.V.?

Bij Fischer Delft B.V. is het belangrijk om op de kwaliteit van de producten te letten. Hoewel alle items worden gecontroleerd, is het altijd goed om zelf een grondige inspectie uit te voeren. Controleer of kledingstukken geen vlekken of beschadigingen hebben en of elektronische apparaten goed werken. Het is ook handig om vooraf een lijstje te maken met de spullen die je zoekt, zodat je gerichter kunt winkelen. Op die manier voorkom je impulsieve aankopen en vind je precies wat je nodig hebt.

Hoe werkt Fischer Delft B.V.?

Bij aankomst in de winkel word je verwelkomd door het vriendelijke personeel van Fischer Delft B.V. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is de winkel gesloten. Je kunt op je gemak door de verschillende afdelingen struinen en de diverse categorie├źn ontdekken. Het is altijd spannend welke schatten je zult vinden tussen de vele producten. Betalen kan contant, maar ook met pinpas.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Fischer Delft B.V. biedt naast een breed scala aan tweedehands artikelen ook enkele unieke programma’s en services aan. Zo organiseren ze regelmatig speciale verkoopdagen met extra kortingen op geselecteerde items. Volg Fischer Delft B.V. op LinkedIn om op de hoogte te blijven van deze speciale evenementen.

Daarnaast heeft Fischer Delft B.V. samenwerkingsverbanden met lokale goede doelen en stichtingen. Dit betekent dat een deel van de opbrengst van bepaalde verkopen wordt gedoneerd aan verschillende goede doelen in de regio. Op deze manier draagt Fischer Delft B.V. bij aan een betere samenleving.

Breng een bezoekje aan Fischer Delft B.V. en ontdek de unieke schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Wie weet vind je precies waar je naar op zoek was, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaam winkelen. Kringloopwinkel Delft was nog nooit zo leuk! Kijk op de website van Kringloop-info.nl voor meer informatie over Fischer Delft B.V. en andere kringloopwinkels in Delft, Zuid-Holland.

Laat hieronder een review achter