Kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje

Ontdek duurzame tweedehands schatten én steun goede doelen bij Kringloop ’t Goeie Doelen Winkeltje in Delft. Shop en help mee!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-16:00
Woensdag13:00-16:00
Donderdag13:00-16:00
Vrijdag13:00-16:00
Zaterdag10:00-16:30
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“De winkel ligt vlakbij het centrum van Delft. De winkel is vrij klein, maar heeft veel te bieden. U kunt kleding, schoenen, accessoires vinden. Boeken, cd’s, tassen, elektronica en andere noviteiten. Ik kocht een mint-in-box-deck met nieuwigheidskaarten voor 50 cent. Ik kocht ook een bestekrek voor 50 cent, een schilderij voor 50 cent en een Chinese theepot voor 1€. De eigenaar is erg aardig en geeft je een zeer redelijke prijs.”

Shreedatta Marathe

“Gewoon een gezellig klein tweedehands winkeltje. Hier kun je voor kleine prijsjes van alles kopen. Het wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengsten gaan naar kleinschalige goede doelen. Elk jaar hangt er een lijst met alle bedragen die ze geschonken hebben en aan welk doel. Top”

Celeste Mina Da Silva

“Er is van alles wat, leuke kleding (ook voor kinderen !) huishoudelijke spullen voor dubbeltjes en regelmatig verrassende dingen die niet (meer) in winkels te koop zijn. Ga regelmatig langs, ook als je niet elke keer iets van je gading vindt.”

gisela althaus

Meer reviews lezen…

’t Goeie Doelen Winkeltje: De Kringloopwinkel in Delft

’t Goeie Doelen Winkeltje in Delft is al ruim 25 jaar een begrip. Deze kringloopwinkel zet zich in voor een beter leven voor kinderen in de derde wereld en in Delft. De opbrengst van de winkel wordt ingezet voor onderwijs en gezondheidsprojecten. Gelegen aan de Yperstraat 46, 2611 SH, is ’t Goeie Doelen Winkeltje een plek waar je niet alleen duurzame aankopen kunt doen, maar ook een positieve bijdrage kunt leveren aan belangrijke doelen.

Wat kun je brengen naar ’t Goeie Doelen Winkeltje?

Bij ’t Goeie Doelen Winkeltje kun je diverse spullen brengen die je niet meer gebruikt. Denk aan boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, en speelgoed. Door je spullen te doneren aan ’t Goeie Doelen Winkeltje draag je bij aan een duurzamere samenleving en help je direct bij het verbeteren van levens. Daarnaast biedt de winkel ook een handige ophaalservice aan, zodat je grote of zware spullen gemakkelijk kunt laten oppikken.

Tips voor een bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje

Bij een bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje zijn er een paar dingen waar je op kunt letten. Het assortiment van de winkel is divers en bevat onder andere boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het is altijd slim om regelmatig een kijkje te nemen, want het aanbod verandert continu. Daarnaast is het handig om te beseffen dat het kopen van tweedehands spullen bijdraagt aan een duurzamere wereld. Door hergebruik verminderen we de belasting op het milieu en dragen we bij aan een circulaire economie.

Programma’s, kortingen en services

Bij ’t Goeie Doelen Winkeltje kun je niet alleen duurzame aankopen doen, maar ook gebruikmaken van diverse programma’s en services. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om goederen in te leveren, zodat andere mensen er weer blij mee kunnen zijn. Daarnaast biedt de winkel een handige ophaalservice voor grote spullen. Ook interessant om te weten is dat ’t Goeie Doelen Winkeltje op social media te vinden is. Volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Breng een bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje in Delft en ontdek de vele schatten die hier te vinden zijn. Niet alleen kun je duurzame aankopen doen, maar je steunt ook belangrijke goede doelen. Kom langs tijdens de openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag en draag bij aan een betere wereld door middel van tweedehands winkelen.

58 gedachten over “Kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje”

 1. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring met ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met ’t Goeie Doelen Winkeltje. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Al jaren scharrel ik hier rond voor leuke hebbedingetjes. Nu had ik een dealtje gemaakt voor een flink aantal soepmokken en bij de kassa gezegd dat ik er eentje, die bij nader inzien te groot was, zou omruilen voor een andere en dat deed ik ook netjes. Nadat ik alles in de fietstas had gestopt ging ik terug de winkel in om verder te kijken. Hoor ik de vrijwillgster (kort haar, woe-middag) zeggen dat ik er stiekem een paar had meegenomen en ze sprak echt heel lelijk over mij als klant. Ze had niet gezien dat ik terug was. Ik heb de soepmokken terug in het mandje gedaan en teruggebracht want er zat voor mij een hele nare bijsmaak aan. Ik hoor de mensen die daar werken vaker roddelen over klanten en dan gaat het meestal om mensen met een andere etnische achtergrond. Als je zelf het slachtoffer bent is dat echt heel verdrietig. M n geld kon ik overigens niet terugkrijgen, al is dat het ergste niet. Dat er zo over je gesproken wordt, dat doet gewoon zeer en is uiterst onfatsoenlijk.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Er is van alles wat, leuke kleding (ook voor kinderen !) huishoudelijke spullen voor dubbeltjes en regelmatig verrassende dingen die niet (meer) in winkels te koop zijn. Ga regelmatig langs, ook als je niet elke keer iets van je gading vindt.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Very rude lady behind the counter! Too bad for this lady herself, who apparently didnt feel like it. After all, kindness costs nothing…

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met ’t Goeie Doelen Winkeltje. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 17. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij ’t Goeie Doelen Winkeltje. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 18. ★★★★★

  Wat een vreselijke ervaring hier. Ik heb nog nooit vrijwilligers gezien die er zo geen zin in hadden. Op vragen wordt bot geantwoord en als later een dame met een probleem langs komt en alleen Engels spreekt negeren ze deze. Als ik help in de vertaling word ook ik ineens genegeerd. Op geen enkele manier willen de dames helpen of mee denken. Beschamend hoe sommige met andere mensen om gaan! Ik besluit om het gene wat ik had uitgezocht (wat ook al prijzig was!!) niet mee te nemen. Met volle verbazing over het gedrag van de vrijwilligers doe ik nog een poging de Engels sprekende vrouw te helpen waarna een vrijwilliger mij opzij duwd om weg te gaan. Tenslotte dreigen ze nog de politie te bellen maar eigenlijk had ik die zelf moeten bellen voor dit totaal onredelijke gedrag van de vrijwilligers! Als er ook maar een klein beetje was meegedacht of er was een poging gedaan de vrouw te helpen dan had deze review er totaal anders uit gezien!

  Beantwoorden
 19. ★★★★★

  Ik breng hier vaak dingen waar ik vanaf wil. Kom dan steevast toch weer met een geweldige aankoop thuis voor een luttel bedrag. Zoiets vind je alleen hier en de opbrengst besteed men dan ook nog aan het goede doel. Ongelofelijk!

  Beantwoorden
 20. ★★★★★

  The shop is close to the Delft centrum. The shop is quite small, but has a lot to offer. You can find clothing, shoes, accessories. Books, CDs ,Bags, electronics and other novelty items. I purchased a mint in box deck of novelty cards for 50 cents. I also bought a utensils rack for 50 cents a painting for 50 cents and a Chinese teapot for 1 . The owner is very nice and gives you a very reasonable price.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter