Kringloopwinkel Walther woninginrichting

Ontdek Walther Woninginrichting in Delft voor unieke vintage, antiek en meer. Geef meubels en witgoed een tweede leven!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-16:00
Zondag11:00-16:00

Aanbod

Een Unieke Kringloopervaring bij Walther Woninginrichting in Delft

Wat kan je meenemen naar de kringloopwinkel?

Bij Walther Woninginrichting in Delft kan je een breed scala aan meubels en huisraad uit woningontruimingen brengen. Denk hierbij aan bankstellen, witgoed, antiek, design, vintage/retro en brocante goederen. Of je nu bezig bent met het opruimen van je huis, een verhuizing plant of gewoon ruimte wilt maken, deze kringloopwinkel verwelkomt graag je spullen die een tweede leven verdienen.

Waar moet je op letten bij het winkelen in deze kringloopwinkel?

Bij Walther Woninginrichting is het belangrijk om regelmatig een bezoek te brengen, aangezien het aanbod wekelijks verandert. Door de constante stroom van nieuwe artikelen die binnenkomen, zijn er altijd verborgen schatten te ontdekken. Liefhebbers van brocante, design en vintage spullen uit de jaren zestig, zeventig en tachtig zullen hier zeker iets speciaals vinden. Het is de moeite waard om je ogen open te houden en geduldig te zijn tijdens het winkelen, want je weet nooit wat voor unieke vondsten er op je liggen te wachten.

Hoe werkt deze kringloopwinkel?

Walther Woninginrichting is gevestigd aan de Staalweg 1, 2612 KK Delft. De winkel is alleen geopend op zaterdag en zondag. Op deze dagen kan je tussen 11:00 en 16:00 uur komen snuffelen en shoppen. Het is handig om te weten dat Walther Woninginrichting een dochterbedrijf is van Walther Woningontruiming Zoetermeer, een erkend woningontruimingsbedrijf voor de regio’s Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Hierdoor kan je erop vertrouwen dat alleen de artikelen die een tweede leven verdienen wekelijks in deze kringloopwinkel worden verkocht.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Naast het reguliere aanbod biedt Walther Woninginrichting ook enkele unieke programma’s en services aan. Zo kan je via Facebook, Instagram en Marktplaats op de hoogte blijven van het aanbod en eventuele nieuwe artikelen. Dit is handig voor degenen die graag als eerste willen weten welke schatten er zijn binnengekomen.

Daarnaast biedt Walther Woninginrichting ook interessante kortingen aan. Houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van eventuele speciale aanbiedingen en kortingsacties.

Kortom, Walther Woninginrichting is een unieke kringloopwinkel in Delft waar je terecht kunt voor een breed scala aan meubels en huisraad uit woningontruimingen. Met zijn ruime assortiment en regelmatig wisselende voorraad zijn er altijd interessante items te vinden. Breng een bezoek aan deze winkel en ontdek zelf de unieke vondsten die op je wachten!

Meer informatie:Facebook paginaInstagram accountKringloop Delft

14 gedachten over “Kringloopwinkel Walther woninginrichting”

 1. ★★★★★

  Deze locatie is standaard onderdeel van mijn kringloop rondje. Ik vind er regelmatig leuke dingen en een gezellig praatje kan altijd. Een aanrader voor liefhebbers.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Walther woninginrichting. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Reeds 2 maal geweest. Als je mazzel hebt, dan zit er altijd wel iets interessants tussen. Sommige prijzen zijn te hoog.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Very big and beautiful thing. Lots of antique items and beautiful sofas. Very nice and pleasant woman working in the store. Always leave with a full bag, See you next time!!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  I recently went shopping there, nice, well-arranged store with beautiful things. The staff were extremely friendly and helpful. Highly recommended !!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  We recently completed the delivery of a house due to a death, it was done neatly and very quickly! Friendly and helpful, and fulfilled everything that was promised and agreed! Definitely recommended!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter