Kringloopwinkel Leuke Boel in Delft

Ontdek duurzame vondsten bij Leuke Boel Delft: boeken, apparaten, meubels en meer – open di-za voor milieubewust winkelen!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Socialmedia

In het kort:

“Zeer georganiseerde jaren 80-vibes (met oldies-liedjes) en tweedehands spullen van goede kwaliteit. De kleding ziet er over het algemeen gloednieuw uit en ik ben dol op de aardse kleurencollectie. En het mooiste: ik kreeg Carl Sagans eerste paperbackeditie van de kosmos voor maar 2,5!!!!!! 🌌 een waar juweeltje!”

Yulia Ratnasari

“Gezellig winkeltje met van alles wat. Curiosa, tassen, kleding, huishoudelijke artikelen, handwerkspullen en speelgoed. Echt de moeite waard om daar even een kijkje te nemen. Parkeerplaatsen in de direkte omgeving. (van 9-12 gratis parkeren)”

Christine Christine

“Leukste vintage- / kringloopwinkel dat ik tot nu toe heb bezocht. Kleding, woonaccessoires, speelgoed, ls. Allemaal overzichtelijk en sfeervol gepresenteerd. En spulletjes zijn vaak nog opgepoetst ook. Super leuk om hier rond te neuzen.”

Peter M

Meer reviews lezen…

De Duurzame Wereld van Leuke Boel: DΓ© Kringloopwinkel in Delft

Leuke Boel is dΓ© kringloopwinkel in Delft. Als vrouwelijke ondernemer runt zij met passie deze unieke winkel. Met openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag, krijg je de kans om de wereld van duurzaam winkelen te ontdekken. Op zoek naar kwalitatieve tweedehandsspullen? Zorg ervoor dat je de volgende openingstijden van Leuke Boel niet mist:

Openingstijden: – Dinsdag: 09:30 – 17:30 – Woensdag: 09:30 – 17:30 – Donderdag: 09:30 – 17:30 – Vrijdag: 09:30 – 17:30 – Zaterdag: 09:30 – 17:00

Wat Kan Je Brengen naar Leuke Boel?

Bij Leuke Boel kun je terecht met een breed scala aan spullen. Denk hierbij aan boeken, huishoudelijke apparaten, huis- en inrichting, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Het kopen van tweedehands spullen is niet alleen voordelig, maar ook duurzaam. Breng items die je niet langer nodig hebt naar Leuke Boel en geef ze een tweede leven.

Waar Moet Je Op Letten bij Leuke Boel?

Bij het winkelen in Leuke Boel, is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Het assortiment van de winkel verandert regelmatig, dus je weet nooit wat je zult vinden. Wees geduldig en neem de tijd om de winkel te verkennen. Let ook op de kwaliteit van de items die je wilt kopen. Controleer op eventuele beschadigingen of mankementen voordat je afrekent, zodat je zeker weet dat je een goede deal krijgt.

Hoe Werkt de Kringloopwinkel?

Bij Leuke Boel is er een gemakkelijk en efficiΓ«nt systeem. Je kunt via de rolstoelvriendelijke ingang naar binnen en gebruik maken van gratis wifi terwijl je winkelt. Er is ook de mogelijkheid tot bezorging van grotere aankopen. Je kunt betalen met zowel betaalpassen als contactloos mobiel betalen. Het vriendelijke personeel van Leuke Boel helpt je graag met vragen en geeft advies.

Unieke Programma’s, Kortingen en Andere Diensten

Leuke Boel biedt verschillende unieke programma’s en services voor haar klanten. Zo heeft de winkel een innamepunt voor goederen, zodat je je spullen gemakkelijk kunt afgeven. Er is ook een parkeerplaats voor bezoekers. Mis geen enkele update over Leuke Boel en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van acties, nieuws en duurzaam tweedehands winkelen.

Ontdek de charme van Leuke Boel en geniet van duurzaam winkelen in Delft. Ervaar de voldoening van hergebruik terwijl je bijdraagt aan een duurzame wereld. Tot ziens bij Leuke Boel!

46 gedachten over “Kringloopwinkel Leuke Boel in Delft”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Leuke Boel. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Leuke Boel. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Gezellig winkeltje met van alles wat. Curiosa, tassen, kleding, huishoudelijke artikelen, handwerkspullen en speelgoed. Echt de moeite waard om daar even een kijkje te nemen. Parkeerplaatsen in de direkte omgeving. (van 9-12 gratis parkeren)

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met Leuke Boel. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Very organized, 80s vibes (with oldies songs) and good quality secondhand stuffs. The clothes generally look brand new and i love the earthy color collection. And the best thing: i got Carl sagan s cosmos first paperback edition only for 2.5!!!!!! a true gem!

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring bij Leuke Boel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Leuke Boel. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leukste winkel van delft alles in zeer nette staat en altijd weer een verassing waar je mee thuis komt! Personeel is uiterst aardig en behulpzaam. Neem een grote tas mee!

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Via de telefoon een plekje reserveren was snel. De winkel is goed ingericht en redelijk gesorteerd en doorloopbaar. Bijgevoegd een foto van hun nummer.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Leuke Boel. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  leuke doorsnuffel winkel waar ik niet altijd slaagt om iets leuks te vinden, zo nu en dan een binnen en rond kijken

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan Leuke Boel. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Leuke Boel. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Altijd leuk om even rond te kijken in deze kringloopwinkel! Kleine meubels, kleding, serviesgoed, speelgoed, CD s, van alles wat.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan Leuke Boel. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter