‘Karel de Koning’ kringloopwinkel in Schiedam

Ontdek unieke tweedehands kleding, meubels en meer bij ‘Karel de Koning’ kringloop in Schiedam – jouw adres voor duurzame vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Welkom bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel in Schiedam!

Ben je op zoek naar een plek waar je oude spullen kunt verkopen, of juist op zoek bent naar unieke tweedehands items? Dan ben je bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel aan het juiste adres! Gelegen aan De Schie 78, 3111 PN Schiedam, biedt deze kringloopwinkel een breed scala aan producten en diensten aan voor alle liefhebbers van tweedehands winkelen.

Wat kun je brengen naar ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel?

Bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel kun je diverse items inleveren, zoals kleding, meubels, elektronica en huisdecoratie. Dus als je je oude spullen een nieuw leven wilt geven, breng ze dan naar onze winkel! Het is een geweldige manier om bij te dragen aan duurzaamheid en anderen blij te maken met producten waar je zelf geen gebruik meer van maakt. Naast het doneren van spullen kun je bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel ook terecht voor het ophalen van grote items die je niet zelf kunt vervoeren. Het is een service die zeer gewaardeerd wordt door de klanten.

Waar moet je op letten bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel?

Bij het winkelen in ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de items te letten. Hoewel de producten hier tweedehands zijn, worden ze zorgvuldig geselecteerd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Desalniettemin is het altijd verstandig om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Zo kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop. Over het algemeen zijn de prijzen bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel zeer redelijk, waardoor het winkelen hier een plezierige ervaring is voor iedereen.

Hoe werkt ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel?

‘Karel de Koning’ kringloopwinkel werkt volgens het principe van duurzaamheid en hergebruik. De ingebrachte items worden gecontroleerd, schoongemaakt en vervolgens in de winkel gepresenteerd. De winkel biedt daarnaast ook enkele unieke programma’s en diensten aan, zoals een VIP-kaart die klanten extra kortingen en exclusieve aanbiedingen geeft. Bovendien organiseert ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel regelmatig speciale evenementen, zoals rommelmarkten en themaverkopen, waar je nog meer koopjes kunt vinden.

Voor de meest recente openingstijden van ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel kun je onze website bezoeken of onze Facebook-pagina volgen hier. Wees welkom bij ‘Karel de Koning’ kringloopwinkel in Schiedam!

Bronnen:

Laat hieronder een review achter