Kringloopwinkel RataPlan Delft

Bezoek RataPlan Delft voor duurzame aankopen – kleding, meubels, meer. Geef items een tweede kans en steun sociale werkgelegenheid.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-18:00
Dinsdag09:00-18:00
Woensdag09:00-18:00
Donderdag09:00-18:00
Vrijdag09:00-18:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag12:00-17:00

In het kort:

“Deze kringloopwinkel is helemaal top! Supergroot, schoon, de indeling is overzichtelijk. Als boekenfan wordt ik spontaan blij van de grote boekenafdeling. Enige minpuntje is dat de boeken niet echt gesorteerd staan op onderwerp maar op schrijver. Het komt dus voor dat je een boek over b.v. de moord op John F. Kennedy tussen de romans tegenkomt. Aan de andere kant….het heeft ook wel weer wat om uitgebreid te grasduinen op de boekenafdeling, waar ik al wat bijzondere boeken heb weten te bemachtigen. De cd/dvd afdeling is middelgroot. Het aanbod is voornamelijk populaire films met hier en daar een uitzondering naar filmhuisfilms. De prijs van de dvd’s ligt hoger dan bij andere kringloopwinkels (E 2,50 per stuk). De kledingafdeling is enorm (hele loods), maar hier moet je het treffen. Er zit ook een kledingreparatieatelier, altijd handig. Jammer dat sommige kledingstukken best aan de prijs zijn voor een kringloopwinkel. De snuisterijenafdeling is altijd gezellig en vol met leuke spulletjes. En mocht je tussen de middag wat te eten of drinken willen…er is een klein eetcafé, uiteraard tegen betaalbare prijzen. Het personeel is altijd gezellig en in voor een praatje. Een aanrader deze kringloop. Enige minpuntje is dat sommige zaken wel ietwat overpriced zijn voor een kringloopwinkel (gelukkig is dit niet op iedere “afdeling” het geval)”

Jayne Jaynee

“2021 De hieronder geschreven beoordeling is van 2 jaar terug. Inmiddels is er veranderd en wel zeer ten goede. Artikelen zijn beter gegroepeerd. Vooral de cd-afdeling is prima. Mooi op soort en het ziet er een stuk schoner uit. Klassiek – de goden worden bedankt – gelukkig apart en niet tussen mindere goden als André R. of de Selvera’s. De laatste cd had ik bijna meegenomen als guilty pleasure! Alleen al voor het hoesje. Het personeel is aardig en duidelijk aanwezig. Een cd die bij mij in de speler niet helemaal goed werd gelezen, mocht ik zonder problemen even omruilen. Zeer prettige kringloop dus. 2019. Beetje ranzige kringloop. Alle cd’s lagen door elkaar, zodat je jouw favoriete vioolconcert pas vindt na het doorploegen van vele en vele en veel te vele Froger, Rieu, Kermisklanten, Last, Nelis, Beij en zo kan ik wel doorgaan.”

jelle kuipers

“Zeer grote kringloop met veel keuze, volgens mijn kennis de grootste in Delft. Alles is gecodeerd en gemarkeerd, zodat de bezoeker gemakkelijk kan vinden waarvoor hij/zij komt. Het heeft een grote verscheidenheid aan items, elk met een relatief betaalbare prijs en in goede staat. Zeer aan te raden als eerste plaats om nog wat spullen voor in huis te hebben.”

Ahmad Nasikun

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel RataPlan Delft: Duurzaam winkelen in het hart van Delft

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Ben je op zoek naar een plek om je ongewenste spullen een tweede leven te geven? Breng ze naar kringloopwinkel RataPlan Delft aan de Turbineweg 16a. Deze winkel verwelkomt graag allerlei items, zoals kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, speelgoed, en zelfs boeken en fietsen. Door je spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan duurzaam winkelen en help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Als je een bezoek brengt aan kringloopwinkel RataPlan Delft, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst is het assortiment zeer uitgebreid, dus neem de tijd om alles te verkennen. Veel bezoekers spreken positief over de prijzen, het behulpzame personeel en het ruime boekenaanbod. Daarnaast biedt RataPlan Delft diverse programma’s, kortingen en andere diensten aan.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

RataPlan Delft is een ruim opgezette winkel met verschillende afdelingen. Bij binnenkomst ervaar je direct de ruimtelijkheid en aan de hand van borden kan je gemakkelijk de verschillende afdelingen vinden. Naast de gebruikelijke afdelingen zoals meubels, boeken en kleding, heeft RataPlan Delft ook een fietsenafdeling waar tweedehands fietsen te koop zijn en reparaties worden uitgevoerd.

Een bezoek aan RataPlan Delft is niet alleen duurzaam winkelen, maar ook een manier om werkgelegenheid te ondersteunen. De winkel biedt ruimte aan meer dan 25 medewerkers, waarbij veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans krijgen om te groeien binnen de organisatie. Daarnaast vervullen vrijwilligers een belangrijke rol bij RataPlan.

Unieke programma’s en diensten

Naast het uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om spullen te brengen, biedt RataPlan Delft ook diverse programma’s en diensten aan. Zo is er een horecagedeelte waar je kunt genieten van verse koffie, frisdrank, gebak en broodjes. Daarnaast kan je gebruik maken van de bezorgservice, inname van goederen, ophaalservice en parkeerplaats.

Volg RataPlan Delft op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen bij RataPlan Delft? Volg de kringloopwinkel op Facebook en Instagram voor alle updates. Daarnaast kan je RataPlan ook volgen op LinkedIn en YouTube voor meer informatie en inspiratie.

Breng een bezoek aan kringloopwinkel RataPlan Delft en ontdek de unieke wereld van duurzaam winkelen. Vergeet ook niet om eens een kijkje te nemen bij de andere RataPlan filialen in Nederland. Van boeken tot meubels, er is voor ieder wat wils!

335 gedachten over “Kringloopwinkel RataPlan Delft”

 1. ★★★★☆

  De prijzen voor aardewerk / porselein zijn flink omhoog gegaan. Ik wil graag een eerlijke prijs betalen maar heb nu het gevoel dat je als klant wordt afgezet. Bordjes van Ikea die daar nog geen 60 cent zijn kosten hier 1.50. Een supereenvoudig melkkannetje voor 4 euro???? Belachelijk. Bij de Xenos nog geen 2 euro. Ik weet niet wie de prijzen maakt maar deze persoon lijkt er geen kijk op te hebben. Andere producten, zoals boeken, zijn wel eerlijk geprijsd.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Delft. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Delft. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Slaan beetje door met prijzen, vooral voor vintage items. Voorbeeldje; een rieten kastje met kapotte zijkanten voor maar 45 euro. Wie wil dat nou niet?!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Op zich een goede en ruime kringloop. De prijzen zijn weinig kringloop meer. Lijkt wel op winst maximalisatie, schiet het doel voorbij.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RataPlan Delft. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Grote kringloop winkel, ruime parkeergelegenheid. Het was druilerig weer dus we togen naar de Rataplan. Met leuke spulletjes thuis gekomen. Oh ja je kunt er er gezellig een kop koffie met iets erbij drinken (al zittend in de tweede kans fauteuils). Echt eens doen!

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Nette, overzichtelijke winkel. Veel keuze en goede prijzen. Mooie kledingafdeling, niet duur. Enkele kleine minpuntjes: Veel kleding zonder maatje (lastig inschatten welke maat het is) en erg warm in de winkel. Al met al zeker de moeite waard!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Video games worden duurder verkocht dan in een specialistische game winkels of games beurs. Taxateur heeft goed gekeken op ebay waarschijnlijk en de duurste mint waardes genomen. Ik gebruik gespecialiseerde clz software voor de huidge markt waarde en ze zitten standaard 20 a 30% duurder dan de MINT waarde. Jammer want dit zijn geen kringloop prijzen meer maar beurs prijzen. Geef ik mijn geld wel uit in echte winkels met garantie ipv dit. Edit: Nav de reactie van Rataplan, het moet toch niet zo zijn dat ik de bedrijfsleider moet gaan vragen om een andere prijs. Het gaat erom dat het initieel niet goed (te duur) is geprijsd. Ik snap heel goed dat jullie kosten hebben maar als de prijzen duurder zijn dan speciaal zaken dan is er iets mis en zal je niets verkopen. Ik ben redelijk goed op de hoogte van marktwaarde/prijzen en heb speciale software voor beoordelingen dus ik snap gewoon niet waar die hoge prijzen op gebaseerd zijn.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel RataPlan Delft. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter