Kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk

Ontdek duurzaam winkelen bij Emmaus Parkwijk in Utrecht: boeken, kleding, apparatuur, meubels. Open di-za. Groene keuzes, geweldige vondsten!

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-21:00
Vrijdag13:00-17:00
Zaterdag13:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“hele vriendelijke werknemers, werd goed ontvangen bij de kassa en een gesprekje gevoerd! de kleding keuze is best groot voor de dames, heb er veel goeie stukken uit kunnen halen. Ook hebben ze pashokjes. Heb 6 stukken gekocht en de duurste was €5 en die kwam van de mannen afdeling. De boeken/tijdschriften afdeling was ook breed, ook veel minder boeken. ze hebben ook nog meubels, elektronen en servies. Heel uitgebreid. Een mooi buurt stuk, zal zeker vaker komen!”

Kelly

“Erg fijne kringloopwin/ tweedehandswinkel! Zeer ruim opgezet en overzichtelijk. Er is vaak veel te vinden (schatzoeken!) en voor fijne prijsjes. Zo heb ik er al veel boeken, kleding en woon accessoires vandaan! Zeker ook een fijne service, je word altijd vriendelijk geholpen en ze zijn erg dankbaar als je je eigen spullen komt inleveren. Het enige verbeterpuntje is dat de openingstijden wat ruimer mogen zijn wat mij betreft.”

Dinja vd Broek

“Goede tweedehands winkel en er is altijd wel een koopje. Ik kom er vaak om er een DVDtje te kopen. Dat is voor mij goedkoper dan via een streaming platform een film kijken. Ook ideaal om spullen die nog goed zijn maar niet meer in je huis passen een tweede leven te geven.”

Frank Nieuwenhuis

Meer reviews lezen…

Emmaus Domstad, locatie Parkwijk: Duurzaam Winkelen in Utrecht

Over Emmaus Parkwijk

Emmaus Parkwijk is een kringloopwinkel gevestigd in Utrecht, specifiek in de wijk Parkwijk. Met een gemiddelde beoordeling van 4,0 sterren biedt deze winkel een uitstekende plek om duurzaam te winkelen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag.

Wat kun je brengen naar de kringloopwinkel?

Bij Emmaus Parkwijk kun je diverse spullen brengen, variërend van boeken en kleding tot huishoudelijke apparaten en meubels. Door gebruikte items naar de kringloop te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Wil je spullen doneren, neem dan contact op met de winkel voor meer informatie en mogelijke innamegoederen. Ze bieden ook een handige ophaalservice aan, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het transport.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Emmaus Parkwijk is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Verschillende recensies vermelden de goede prijs-kwaliteitverhouding van de spullen in de winkel. Het vriendelijke personeel is altijd bereid om je te helpen bij het vinden van de juiste items en te adviseren over mogelijke aankopen. Een tip is om ook te kijken naar het meubelaanbod, aangezien dit vaak wordt genoemd in de recensies.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Als onderdeel van Stichting Emmaus Domstad biedt Emmaus Parkwijk meer dan alleen tweedehands spullen. Ze zetten zich in voor inclusiviteit en bieden een veilige omgeving voor transgenders. Daarnaast zijn ze LGBTQ+ vriendelijk. Bij het winkelen kun je gebruikmaken van diverse betaalmethoden, zoals contactloos mobiel betalen en creditcards.

Naast het reguliere assortiment, organiseert Emmaus Parkwijk ook unieke programma’s en biedt kortingen aan. Volg hen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste updates, nieuws en evenementen.

Wil je meer weten over de Stichting Emmaus Domstad en hun andere filialen in Nederland? Bezoek dan de website.

Ga naar Emmaus Parkwijk in Utrecht en geniet van duurzaam winkelen in een vriendelijke en inclusieve omgeving. Help mee aan een circulaire economie door herbruikbare spullen een tweede kans te geven en tegelijkertijd geld te besparen.

Let op: Voor de meest actuele openingstijden verwijzen we je naar de website van Emmaus Parkwijk.

124 gedachten over “Kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk”

 1. ★★★★☆

  Ik hou niet van slechte reviews plaatsen, toch doe ik het nu. Wat gekocht op marktplaats bij deze club en het was kapot binnengekomen. Ik ben ervan overtuigd dat wat kapot was, dat dit niet onderweg kan gebeuren. Ik heb geprobeerd om op een prettige en professionele manier met ze te communiceren en kreeg (meestal) een hele onprettige reactie terug. Ik heb ze overduidelijk de kans gegeven om of een compensatie aan te bieden of om het terug te sturen. Daar wordt bot op gereageerd. Ik sta er nog steeds voor open om deze review positief aan te passen mochten ze met een (passende) oplossing te komen.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  De kassamedewerkers hebben een arrogante houding. Ze denken dat de klant er voor hen is i.p.v. andersom. Ze denken dat je daar koopt om het goede doel te steunen, maar dat doet niemand. Mensen gaan er naar toe omdat het goedkoop is. Ze denken dat ze je slecht kunnen behandelen omdat je er bent voor het goede doel en je toch wel terug komt, maar dat is niet zo. Ze waarderen de klant niet maar nemen die voor lief. Zeer arrogant! En garantie onder de 25,- doen ze niet aan, als het thuis niet blijkt te werken heb je pech! Wat een arrogante zooi!!!, ze zijn niet behulpzaam, arrogant en kortzichtig, bah, bah, bah!!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige bezoek aan Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Flinke variatie in spullen. Veel goede spullen voor een redelijke prijs. Ook veel strips en heel veel boeken voor uw leesplezier. Vriendelijk personeel en een relaxte sfeer.

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Emmaus Domstad, locatie Parkwijk. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter