Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht – betaalbare kleding, meubels, boeken en meer met een hart voor hergebruik.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:00
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Deze kringloopwinkel wisselt steeds van locatie. De vorige grote locatie sloot op 23 februari 2018 (nabij station Vaartsche Rijn) en had daarna een tijdelijke locatie (Amsterdamse Straatweg). Daarvoor had het een groot pand aan (de huidige) Van Karnebeekstraat. Dus als je deze recensie leest en voor weer een ander leeg gebouw staat – verdwijn niet – zal het ergens anders heropenen. Sinds de laatste update van dit bericht (maart 2020) is de winkel (nog) gevestigd aan de Veilingstraat (zijstraat van de Croeselaan), maar dat pand staat op het punt gesloopt te worden, dus zal de shp weer moeten verhuizen. — Corona update — deze winkel is nooit gesloten. De volgende stap werd voor de crisis aangegeven. Nu? Wacht maar af.”

Pierre Jean F. Dupuis

“Geweldige kringloopwinkel! Wij wonen zelf in Zwolle en vinden het jammer dat deze winkel niet in Zwolle staat. Super goede service! De eigenaar heeft ons zeer vriendelijk geholpen en dacht met ons mee. De prijzen vinden wij eerlijk en zijn lager dan wij gewend zijn. Mooie kleding en een ruim aanbod aan meubels. Wij raden het iedereen aan om deze kringloopwinkel te bezoeken. Bij ons volgende bezoek aan Utrecht komen wij zeker weer langs. Dank voor alle toppers van Kringloopwinkel De Waarde :)”

Dagmar Klaassen

“Het was een zeer goede plek om wat goederen voor je huis en wat kleding te kopen, de prijs is erg laag, de mensen waren erg respectvol en vriendelijk, maar ze verdienden geen 50 ¢ korting, ik moest veel geld inwisselen voor alleen cadeau cent, maar ik hou van deze plaatsen die mensen helpen die veel dingen willen kopen met de goede prijs, en in mijn suggestie is het erg dom om nieuw huismeubilair te kopen met 5000 €, maar je koopt geen tweede meubilair met 50 € …”

Amanj Hassan

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht: Duurzaam Winkelen op Z’n Best

Over Kringloopwinkel De Waarde

Kringloopwinkel De Waarde is een bekende kringloopwinkel in Utrecht, gelegen aan de Veilingstraat 10, 3521 BH. Deze winkel biedt een ruime selectie aan tweedehands spullen en is een paradijs voor liefhebbers van duurzaam winkelen. Met een gemiddelde beoordeling van 3.9/5 sterren, is het duidelijk dat veel mensen tevreden zijn over deze kringloopwinkel.

Wat kan je brengen naar Kringloopwinkel De Waarde?

Ben je op zoek naar een nieuwe bestemming voor je gebruikte spullen? Kringloopwinkel De Waarde accepteert graag donaties van kleding, meubels, boeken, gereedschappen, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je spullen naar deze kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel De Waarde?

Bij Kringloopwinkel De Waarde is het belangrijk om goed op de prijzen te letten. Veel reviews benadrukken de aantrekkelijke prijzen die deze kringloopwinkel biedt. Daarnaast wordt het vriendelijke personeel vaak genoemd, wat het winkelen bij De Waarde een plezierige ervaring maakt. Als je op zoek bent naar meubels, boeken, dvd’s of andere specifieke items, is de kans groot dat je bij deze kringloopwinkel vindt wat je zoekt.

Hoe werkt Kringloopwinkel De Waarde?

Kringloopwinkel De Waarde werkt op verschillende manieren om je een optimale winkelervaring te bieden. Naast de mogelijkheid om persoonlijk langs te gaan in de winkel, bieden zij ook een online webshop aan. Je kunt gemakkelijk producten bestellen en laten bezorgen of zelf ophalen in de winkel. Daarnaast beschikt deze kringloopwinkel over services op bedrijfslocatie voor het inleveren van goederen. Zo wordt het doneren van je spullen heel eenvoudig.

Unieke programma’s, kortingen en extra diensten

Kringloopwinkel De Waarde biedt een aantal unieke programma’s en services aan. Zo zijn ze bereikbaar via het openbaar vervoer en is er een parkeerplaats aanwezig met rolstoelvriendelijke ingang en parking. Daarnaast bieden ze een bezorgservice en inname van goederen aan. Voor dezelfde dag levering ben je bij Kringloopwinkel De Waarde ook aan het juiste adres. Bovendien accepteren ze betaalpassen en contactloos mobiel betalen, waardoor het afrekenen snel en gemakkelijk verloopt.

Mis geen enkele update over Kringloopwinkel De Waarde en volg ze op Facebook. Op hun Facebook-pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen rond duurzaam tweedehands winkelen.

Kringloopwinkel De Waarde is een geweldige plek om duurzaam te winkelen in Utrecht. Met hun uitgebreide assortiment, vriendelijke personeel en unieke services, bieden ze een winkelervaring die de moeite waard is. Breng een bezoek aan Kringloopwinkel De Waarde en ontdek zelf de schatten die er te vinden zijn!

Bronnen:

235 gedachten over “Kringloopwinkel De Waarde in Utrecht”

 1. ★★★★★

  The prices have significantly risen and the quality of the products (especially the clothes) is getting worse and worse.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Waarde. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. We kregen een hondje mee en mochten spullen even achter neerzetten. Behoorlijk grote zaak met veel wisselende spullen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Heel simpatiek en ook wel goedkoop voor wat ik nodig heb, ik probeer antieke computers en alles wat daaraan gerelateerd is te redden, mog in de container kijken wat niet zo vanzelfsprekend is, ook wel keyboards games etc gescoord voor een goede prijs!

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Super lieve medewerkers en een heel hoog aanbod aan goede kwaliteit tweedehands! Ook een grote kleding afdeling met veel variatie aan maten. Ik kom hier zelf al jaren en verlaat de winkel altijd met een grote glimlach

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Fijne kringloop met veel aanbod aan meubels, leuke spullen, boeken, dvds, etc. Van alles. Ze zijn erg aardig. Kastje gekocht, wilden we lopend meenemen maar dat was eigenlijk niet te doen. Toen een lift gekregen naar huis!

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Vandaag voor het eerst geweest maar schrok gewoon echt van de prijzen. Ben wel wat gewend maar dit sloeg echt alles. Bakken om sla in te doen drie stuks 15 euro Kinderjas van de zeeman 5 euro Een stofzuiger oud model plus minus 20 jaar oud 42 euro. Een fiets gewoon standaard geen luxe of wat dan ook 250 euro zelfs de man die de prijs vroeg moest even op zijn hoofd krabben Vond het ook erg ongezellig

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  online wordt niet aangegeven dat de winkel is gesloten. helaas werd er super onbeleefd naar mij gereageerd toen ik die reactie maakte.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  great place, nice atmosphere, it is big, can find pretty much anything here, from clothes to a new lamp or a fan. prices of most things are super affordable. there are also high quality expensive vintage items. definitely recommend this store.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Middenin Utrecht, vlak bij Centraal station dus op n echt goeie plek. Misschien daarom zijn de spullen en boeken aan de dure kant, vergelijkbare winkel in bv Ede heeft hetzelfde spul voor de helft van deze prijzen. Maar goed, het is altijd beter om hier iets te kopen dan nieuw. Ze hebben een ruime sortering aan cd s, en ook best veel boeken. Het is een grote winkel dus ook van andere zaken is er veel.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Waarde. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter