Easy Kringloop in Breda

Ontdek unieke vondsten bij Easy Kringloop Breda – Meubels, kleding, boeken en meer voor jongerenondersteuning en betaalbaar winkelen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
Zondag10:00-17:00

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Erg vriendelijk en behulpzaam! De winkel ziet er opgeruimd en gezellig uit, kan er zelfs een kopje koffie of thee drinken. Leuke spullen en meubels hebben ze daar! En daarbij (pluspunt) heb je zelfs een week garantie en/of niet goed geld terug of omruilen wat ze bij de meeste kringlopen niet hebben, echt een top winkel! Klasse voor de mensen die daar hard aan het werk zijn!”

Prinsses D

“Geweldige kringloop, zeer tevreden. Vriendelijk personeel, denkt mee met wat je wil hebben en waar je het kunt vinden. Ik kwam voor spullen voor een verzorgingshuis, kreeg echt heel veel gratis mee. Geen probleem. Heel veel keuze, erg blij mee! Bedankt namens de bewoners die er dankbaar gebruik van gaan maken!”

Barp PB2Z

“Rommeliger dan vb het goed, wat bij deze winkel wel leuk is dat ze een speciale hoek hebben voor antiek en curiosa met normale prijzen, welke bij het goed vaak te hoog zijn.”

Hans van Doorn

Meer reviews lezen…

Ontdek Easy Kringloop in Breda

Ben je op zoek naar een leuke kringloopwinkel in Breda? Dan is Easy Kringloop de plek voor jou. Gevestigd aan Spinveld 25, 4815 HR Breda, biedt deze kringloopwinkel een breed assortiment aan tweedehands goederen, variërend van meubels en kleding tot boeken en huishoudelijke apparaten. Met hun focus op jongerenondersteuning hebben ze niet alleen een positieve impact op de gemeenschap, maar bieden ze ook geweldige deals voor degenen die graag winkelen met een klein budget.

Wat kun je brengen naar Easy Kringloop?

Easy Kringloop verwelkomt graag jouw gedoneerde goederen. Als je dus thuis spullen hebt die je niet meer gebruikt, zoals kleding, meubels of boeken, kun je deze naar de winkel brengen. Ze zorgen ervoor dat je donaties een nieuw leven krijgen en door anderen kunnen worden gekocht. Het is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd bij te dragen aan een goed doel.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij Easy Kringloop?

Bij het winkelen bij Easy Kringloop is het belangrijk om een paar dingen in gedachten te houden. Omdat de goederen tweedehands zijn, is het verstandig om ze zorgvuldig te inspecteren voordat je ze koopt. Controleer bijvoorbeeld of kledingstukken geen vlekken, scheuren of ontbrekende knopen hebben. Voor meubels is het handig om te controleren op eventuele beschadigingen. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankoop.

Hoe werkt Easy Kringloop?

Easy Kringloop werkt volgens een eenvoudig concept. Ze ontvangen dagelijks gedoneerde goederen die vervolgens in de winkel worden geprijsd en verkocht. Met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 sterren kun je erop vertrouwen dat je kwaliteitsproducten zult vinden tegen betaalbare prijzen. Bovendien biedt Easy Kringloop verschillende interessante programma’s en services, zoals een bezorgservice en de mogelijkheid om met betaalpassen te betalen.

Ontdek Easy Kringloop online

Als je meer wilt weten over Easy Kringloop of hun nieuwste aanbiedingen en evenementen wilt volgen, kun je ze vinden op Facebook: Easy Kringloop Breda. Hier kun je op de hoogte blijven van hun laatste updates en misschien zelfs een glimp opvangen van enkele van de unieke items die ze te koop hebben. Daarnaast kun je ook hun pagina op https://www.kringloop-info.nl bezoeken voor meer informatie over de kringloopwinkels in Breda.

Easy Kringloop in Breda is niet zomaar een kringloopwinkel. Het is een plek waar je geweldige deals kunt vinden, duurzaam kunt winkelen en tegelijkertijd een goed doel kunt steunen. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Easy Kringloop en ontdek de schatten die ze te bieden hebben.

148 gedachten over “Easy Kringloop in Breda”

 1. ★★★★★

  Fijne kringloopwinkel met vriendelijke personeel en eigenaar , word met je meegedacht en schappelijke prijzen.vandaag nog niet even langs geweest met mijn zoontje , alsnog bedankt voor de schilderij inmiddels hangt hij op zijn slaapkamer. Maar heb een vraagje ik zag op de website dat er een verhuizing gaat plaats vinden ? Waar gaat de reis naartoe! Groet Bri

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Easy . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  A beautiful thrift store in Breda, it has many square meters of retail space, the staff is nice and helpful, there are plenty of free parking spaces.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Leuke winkel, maar personeel staat steeds met klanten te kletsen in de smalle paadjes, zodat je nergens bij kan. Bij de kassa 2 gezellige mannen die je goed helpen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke kringloop en aardig personeel! Kom er al jaren. Vind de gedachte waar de kringloop voor werkt, heel mooi. De eigenaar is sympathiek en altijd vriendelijk.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Waardeloze kringloper, komt vooral door onvriendelijk personeel en daarnaast is het rommelig en vies zowel binnen als buiten. Heleboel artikelen met geen prijs erop en zodra je dit vraagt wordt er ter plekke iets verzonnen waarbij die prijzen ook nog eens hoog zijn voor een kringloper. En lang moeten wachten bij de kassa omdat de eigenaar op zn gemak aan het kletsen was, zeer onprofessioneel. Enigste positieve is de boekenhoek, ruime keuze.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Erg vriendelijk en behulpzaam! De winkel ziet er opgeruimd en gezellig uit, kan er zelfs een kopje koffie of thee drinken. Leuke spullen en meubels hebben ze daar! En daarbij (pluspunt) heb je zelfs een week garantie en/of niet goed geld terug of omruilen wat ze bij de meeste kringlopen niet hebben, echt een top winkel! Klasse voor de mensen die daar hard aan het werk zijn!

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Geweldige kringloop, zeer tevreden. Vriendelijk personeel, denkt mee met wat je wil hebben en waar je het kunt vinden. Ik kwam voor spullen voor een verzorgingshuis, kreeg echt heel veel gratis mee. Geen probleem. Heel veel keuze, erg blij mee! Bedankt namens de bewoners die er dankbaar gebruik van gaan maken!

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Rommeliger dan vb het goed, wat bij deze winkel wel leuk is dat ze een speciale hoek hebben voor antiek en curiosa met normale prijzen, welke bij het goed vaak te hoog zijn.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan Easy . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  heel leuke mensen, gastvrij en een gratis speelgoedje mee mogen nemen voor de kleine, was allemaal netjes op categorie gezet en goed schoon gehouden! top winkel

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter