Kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen

Ontdek unieke vondsten in kleding, vintage, en antieke meubels bij Stichting WW Help Ons Helpen, Breda’s hartelijke kringloopwinkel.

Adres & contact

 • kringloop Stichting WW Help Ons Helpen
  Gieterijstraat 10, 4814 DA Breda
 • Telefoonnummer: 06 28823224
 • Website: swwhoh.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag14:00-17:00
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag14:00-17:00
Zaterdag14:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Prachtige spullen.soms nieuwe kinderbedden.en nieuwe matrassen.luxe dan.geregeld nieuwe spullen van Ikea.het meeste is nieuw daar.keuze genoeg.en vooral.voor mensen.die niets hebben.ze kunnen voor weinig.gezellig wonen.mooie perron.lampen daar gekocht .er is altijd wel.iets naar keuze.soms is alles ook weer snel weg.met volle karren vertrekken ze.met.nieuw spul.het is soms of Ikea daar zit. de eigenaresse”

Vliegende Vogel

“At the foundation Help Ons Helpen they have a lot of nice stuff and most of them are just new, they also do delivery if you dont have transport yourself!! Staff is super sweet, understanding and very helpful. Thank you very much for letting me come shopping in its cozy and warm atmosphere!”

Magdalena R

“The many volunteers help people who are experiencing mental and financial difficulties. Thats why those people can go for one buy low price items from this foundation”

jan van den wijngaard

Meer reviews lezen…

Stichting WW Help Ons Helpen: De Kringloopwinkel in Breda

Stichting WW Help Ons Helpen is dé kringloopwinkel in Breda, Noord-Brabant. Gelegen aan de Gieterijstraat 10, 4814 DA, biedt deze winkel een breed scala aan producten en diensten aan. Met haar missie om mensen te helpen, creëert de stichting een unieke ervaring voor haar klanten.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Als je spullen hebt die je niet meer nodig hebt, is Stichting WW Help Ons Helpen de perfecte bestemming. De winkel accepteert donaties van diverse producten, waaronder kleding. Door je oude kleding te doneren, help je niet alleen anderen, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van een kringloopwinkel is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Stichting WW Help Ons Helpen staat bekend om haar unieke selectie van producten. Van vintage kleding tot antieke meubels, je vindt hier altijd iets speciaals. Wees avontuurlijk en laat je verrassen door het diverse aanbod. Vergeet vooral niet om de LGBTQ+ vriendelijkheid van deze winkel te waarderen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Het concept van Stichting WW Help Ons Helpen is eenvoudig. De winkel wordt gerund door een vrouwelijke ondernemer, die gepassioneerd is om anderen te helpen. Ze verzamelt donaties om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot betaalbare en kwalitatieve producten. Daarnaast biedt de stichting ook bezorging aan, waardoor het gemakkelijker wordt om je aankopen thuis te ontvangen.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Stichting WW Help Ons Helpen biedt verschillende programma’s en services om haar klanten tevreden te stellen. Zo organiseren ze regelmatig evenementen en activiteiten om betrokkenheid van de gemeenschap te stimuleren. Deze evenementen bieden een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten.

Daarnaast biedt de winkel ook speciale kortingen aan. Bij het betalen met betaalpassen kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen. Dit maakt het nog aantrekkelijker om je aankopen te doen bij Stichting WW Help Ons Helpen.

Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Stichting WW Help Ons Helpen via telefoon of e-mail. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Ervaar zelf de unieke sfeer van Stichting WW Help Ons Helpen. Bezoek de kringloopwinkel in Breda en ontdek de verborgen schatten die deze winkel te bieden heeft. Help anderen en draag bij aan een duurzamere wereld terwijl je geniet van een winkelervaring die je nergens anders vindt.

Voor meer informatie over Stichting WW Help Ons Helpen kun je ook een kijkje nemen op hun Facebook-pagina.

26 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen”

 1. ★★★★☆

  Ik kwam de winkel binnen en ik wordt meteen voor het blok gezet voor ruim 10 andere mensen die in de winkel staan. Er wordt gevraagd of ik in de bijstand zit in het bijzijn van 10 andere. Sorry hoor maar zijn jullie niet goed? Daarna ben ik ook weggegaan. Ik ben een alleenstaande vrouw en wilde hier gewoon kijken dat je gelijk als iemand binnent het hemd van het lijf gaat vragen dan spoor je niet. Ik kom hier nooit meer terug. Gelukkig bij Henkie verder op wel goed geholpen en leuke spullen.. Misschien beter geschoold en opgevoed personeel aannemen die wel respect hebben.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een top ervaring met Stichting WW Help Ons Helpen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  At the Help Ons Helpen foundation they have a lot of nice stuff and most of it is new, they also do delivery if you dont have your own transport!! Staff is super sweet, understanding and very helpful. Thank you very much for letting me come shopping in its cozy and warm atmosphere!

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Ze weten niet hoe ze met een jong kind moeten praten, dus je kind is bang en wil niet meer terugkomen. ja, de ouder is verantwoordelijk voor het gedrag van het kind, je hoeft sowieso geen opvoeding te hebben genoten, iedereen weet hoe je met een kind moet praten zonder ze bang te maken, iedereen weet dat boos worden op de handgebaren van het kind op een manier die het kind bang maakt, het kind bang maakt. , het belangrijkste is de stijl en de manier waarop het wordt gezegd !!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Prachtige spullen.soms nieuwe kinderbedden.en nieuwe matrassen.luxe dan.geregeld nieuwe spullen van Ikea.het meeste is nieuw daar.keuze genoeg.en vooral.voor mensen.die niets hebben.ze kunnen voor weinig.gezellig wonen.mooie perron.lampen daar gekocht .er is altijd wel.iets naar keuze.soms is alles ook weer snel weg.met volle karren vertrekken ze.met.nieuw spul.het is soms of Ikea daar zit. de eigenaresse

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  The many volunteers help people who are experiencing mental and financial difficulties. Thats why those people can go for one buy low price items from this foundation

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan Stichting WW Help Ons Helpen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Stichting WW Help Ons Helpen. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top ervaring bij Stichting WW Help Ons Helpen. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter