Stichting Kringloop H&H in Breda

Ontdek tweedehands schatten bij Kringloop H&H in Breda: kwalitatieve kleding, meubels, elektronica, boeken en meer met top beoordelingen!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

Stichting Kringloop H&H: Jouw Eén-Stop Bestemming voor Tweedehands Schatten in Breda

Stichting Kringloop H&H, gevestigd in Breda aan de Oranjeboomstraat 330, is dé plek om te zoeken naar verborgen schatten. Met een gemiddelde beoordeling van 4.5/5 sterren, is dit een winkel die je niet wilt missen als je op zoek bent naar tweedehands goederen van hoge kwaliteit.

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Stichting Kringloop H&H verwelkomt graag verschillende soorten goederen. Of je nu kleding, meubels, elektronica, boeken, speelgoed of huisdecoraties hebt, je kunt alles naar de winkel brengen. Ze hebben een speciale winkelruimte waar je jouw spullen kunt doneren, en het personeel staat klaar om je te helpen met het uitladen.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij het bezoeken van Stichting Kringloop H&H is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juweeltjes tussen de items. Tweedehands winkelen kan een spannende ervaring zijn, omdat je nooit weet wat je zult vinden. Let goed op de kwaliteit van de items en controleer of alles naar behoren werkt. Bovendien kan het de moeite waard zijn om te kijken naar unieke en vintage stukken die je niet elders zult vinden.

Hoe werkt Stichting Kringloop H&H?

De winkel van Stichting Kringloop H&H is elke dag geopend, maar de exacte openingstijden staan niet vermeld. Het is aan te raden om voor je bezoek de website https://www.kringloop-info.nl/noord-brabant/breda/ te raadplegen voor de meest recente informatie.

Bij Stichting Kringloop H&H werken ze met een uniek systeem. Wanneer je een item hebt gevonden dat je wilt kopen, moet je het label aan de kassa laten scannen. Hierdoor wordt het item uit het systeem verwijderd en kan het niet per ongeluk door iemand anders worden gekocht. Dit geeft je de zekerheid dat het item dat je hebt uitgekozen voor jou gereserveerd is.

Naast het reguliere assortiment biedt Stichting Kringloop H&H ook verschillende programma’s en diensten aan. Ze hebben bijvoorbeeld een klantenkaart waarmee je punten kunt sparen en korting kunt krijgen op toekomstige aankopen. Daarnaast organiseren ze regelmatig speciale evenementen en acties, dus het is de moeite waard om hun Facebook-pagina in de gaten te houden voor updates.

Stichting Kringloop H&H is meer dan alleen een winkel. Het is een plek waar je niet alleen geweldige koopjes kunt vinden, maar ook kunt bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Dus als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Breda, is Stichting Kringloop H&H de plek waar je moet zijn!

2 gedachten over “Stichting Kringloop H&H in Breda”

  1. ★★★★★

    Een top bezoek aan de kringloopwinkel Stichting H&H. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 4 sterren.

    Beantwoorden
  2. ★★★★★

    Een geweldige ervaring met Stichting H&H. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

    Beantwoorden

Laat hieronder een review achter