Vindingrijk Kringloopwarenhuis in Breda

Ontdek duurzame schatten bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis in Breda – kwalitatief tweedehands voor elk budget. Beleef het hergebruik avontuur!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Wij komen hier bijna wekelijks en herkennen weinig van de negatieve reviews. Nog nooit onvriendelijk personeel meegemaakt en de prijzen zijn echt niet zo heel erg hoog. Wij komen hier erg graag!”

Wendy van den Bergh

“Geweldig grote kringloop winkel! Echt van trui tot stereo en van fiets tot glaswerk! Niet voor niets noemen ze het een kringloopwarenhuis!”

Dennis Goossens

“Goede service. Houden zich aan de afspraak met ophalen van spullen. Keurig telefoontje half uur voor ze er waren. Ga zo door!”

Yvonne

Meer reviews lezen…

Vindingrijk Kringloopwarenhuis: Duurzaam winkelen in Breda

Vindingrijk Kringloopwarenhuis in Breda is een bijzondere kringloopwinkel waar duurzaam winkelen centraal staat. Met een winkeloppervlakte van circa 1.650 m2, biedt deze winkel een uitgebreide selectie aan tweedehands spullen. Een bezoek aan Vindingrijk Kringloopwarenhuis is een ware ontdekkingsreis door een wereld van unieke en betaalbare items.

Wat kun je inleveren bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis?

Ben je opgeruimd en heb je spullen waar je afscheid van wilt nemen? Bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis kun je verschillende items inleveren. Denk hierbij aan boeken, gereedschappen, huis- en inrichting, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek en speelgoed. Door deze spullen een tweede leven te geven, draag je bij aan een duurzamere samenleving.

Tips bij het winkelen bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis

Als je een bezoek brengt aan Vindingrijk Kringloopwarenhuis, zijn er enkele dingen waar je op kunt letten. Allereerst is het belangrijk om de openingstijden van de winkel te bekijken, zodat je zeker weet dat je op het juiste moment langskomt. Daarnaast is het handig om te weten dat Vindingrijk Kringloopwarenhuis rolstoeltoegankelijk is, waardoor iedereen gemakkelijk de winkel kan verkennen.

Hoe werkt Vindingrijk Kringloopwarenhuis?

Bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis wordt een breed scala aan tweedehands spullen aangeboden. Het assortiment varieert van boeken tot huishoudelijke apparaten en van kleding tot meubels. Het is een waar paradijs voor degenen die van vintage en unieke items houden. Het is belangrijk om te weten dat Vindingrijk Kringloopwarenhuis verschillende diensten en faciliteiten biedt, zoals een bezorgservice, inname van goederen en ophaalservice. Hierdoor wordt het voor iedereen gemakkelijk om van ongewenste spullen af te komen of nieuwe schatten te ontdekken.

Unieke programma’s, kortingen en andere services

Vindingrijk Kringloopwarenhuis in Breda heeft verschillende unieke programma’s en services. Zo bieden ze een bezorgservice aan, waardoor je je aankopen gemakkelijk kunt laten thuisbrengen. Daarnaast kun je ook goederen inleveren, die Vindingrijk Kringloopwarenhuis vervolgens een tweede leven geeft. Voor mensen die geen mogelijkheid hebben om goederen zelf naar de winkel te brengen, is er een handige ophaalservice beschikbaar. Ook beschikt de winkel over een ruime parkeerplaats voor het gemak van de klanten.

Volg Vindingrijk Kringloopwarenhuis op social media

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste aanwinsten bij Vindingrijk Kringloopwarenhuis? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Op deze manier mis je geen enkele update en blijf je op de hoogte van de nieuwste duurzame winkeltrends.

Ben je op zoek naar een kringloopwinkel in Breda? Breng dan eens een bezoek aan Vindingrijk Kringloopwarenhuis. Met een ruim assortiment, unieke programma’s en een focus op duurzaamheid, is dit dé plek voor liefhebbers van tweedehands shoppen in Breda.

491 gedachten over “Vindingrijk Kringloopwarenhuis in Breda”

 1. ★★★★☆

  Bij vindingrijk kan je altijd iets van je gading vinden. Het is er warm en gezellig. Ook kan je voor de deur en in de nabijheid parkeren. Ga er eens kijken!

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  One of my favorite thrift stores, they have so much stuff, I always go to the checkout with a full shopping cart NB!! You can only pay by card here!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Leuke kringloop om even rond te snuffelen maar zel wel erg aan de prijzige kant. Medewerkers zijn zeer vriendelijk.soms is het ook jammer dan ze je 2 dezelfde potjes hebt en dan is de eene pot 1 euro en de andere pot 2.50 daar klopt dan iets niet maar voor de rest een prima kringloop om afentoe te komen.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Great to browse for the latest items, gifts and crockery for the holidays. It is very busy now, but that also has its charm! Tip to avoid parking pressure and drama. Grab the bike!

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Personeel en manager weigerden spullen van een afdeling te pakken omdat die gesloten was wegens gebrek aan personeel. Een stukje verderop stonden twee personeelsleden met elkaar te keuvelen! Maar nee, de deur ging niet open want dan zou iedereen daar naar binnengaan. Er lopen daar n.b. diverse beveiligers rond! Wil je nou iets verkopen of niet? Hoe klantonvriendelijk kun je zijn? HIER KOMEN WE NOOIT MEER ONZE SPULLEN BRENGEN OF IETS KOPEN!!!

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Pas geleden bij deze kringloop geweest , eenmaal bij de kassa werden mij gekochte spullen gescand , tijdens het pinnen ging mevrouw achter de balie spullen uitzoeken of zo iets met haar rug naar me toe vervolgens roep ze of ik nog een bonnetje wil , sorry vind het erg onpersoonlijk , het voelt net alsof iemand aan het bellen is aan de kassa dat word ook niet gewaardeerd

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Vindingrijk warenhuis. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Really a shit store! Terrible staff. Always really grumpy. Nothing is possible or allowed…and duuuuuuur!!! Been several times, same experience every time! Never come again!

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Grote kringloopwinkel, maar weinig verrassend assortiment. Ik vond het opvallend dat er security stond bij de ingang. Er zijn boeken, maar voor mij niets interessants, de DVDs die er staan vind ik vrij prijzig, elders liggen ze voor twee kwartjes in plaats van de hier gevraagde anderhalve euro. Het parkeerterrein heb ik als behoorlijk krap ervaren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een top ervaring met Vindingrijk warenhuis. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel Vindingrijk warenhuis. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter