Kringloop De Vince in Breda

Ontdek duurzaam winkelen bij Kringloop De Vince in Breda: hoogwaardige tweedehands vondsten, uitstekende beoordelingen en vriendelijke service.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-16:00
DinsdagGesloten
Woensdag13:00-16:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“HOPEFULLY this Xmes and New Year i will be Able to Conduct Art Workshops in the MONTH of Holidays, for Children under 12, So Kindly Donate Lots of Gifts,Thank you,”

Bugi Ansari

“Een hele fijne kringloopwinkel met heel veel hele goedkope kleding en altijd mooie boeken. Heel aardig personeel ook. Ik kom hier graag!”

Puck Rietveld

“Nice staff, always smiling with humor. Available prices. GOOD LUCK. Greetings Gra yna Gort-Mruk”

Grazyna Sama

Meer reviews lezen…

Kringloop De Vince: Duurzaam Winkelen in Breda

Kringloop De Vince is een populaire kringloopwinkel gelegen in Breda, waar je terecht kunt voor duurzaam winkelen. De winkel heeft een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren en is gevestigd aan de Koele Mei, 4816 JD Breda. De openingstijden van Kringloop De Vince zijn als volgt:

 • Maandag: 13:00-16:00
 • Woensdag: 13:00-16:00
 • Zaterdag: 11:00-16:00

Deze kringloopwinkel in Breda biedt een breed scala aan diensten en faciliteiten om jouw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is de winkel rolstoeltoegankelijk en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers die met de auto komen. Hier vind je meer informatie over deze kringloopwinkel in Breda.

Het brengen van goederen naar Kringloop De Vince is ook mogelijk. Heb je nog oude spullen die je niet meer gebruikt? Breng ze dan naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Het is een geweldige manier om duurzaam bezig te zijn en tegelijkertijd anderen te helpen.

Wanneer je bij Kringloop De Vince gaat winkelen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om de kwaliteit van de producten te controleren. Hoewel veel items in goede staat zijn, is het verstandig om te kijken naar eventuele beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Daarnaast is het handig om op de prijzen te letten. De prijzen bij kringloopwinkels kunnen variëren, dus het is de moeite waard om te vergelijken en te onderhandelen over de prijs als dat mogelijk is.

Kringloop De Vince heeft ook unieke programma’s en andere services die het winkelen nog aantrekkelijker maken. Zo organiseren ze regelmatig speciale kortingsacties en evenementen, die je kunt vinden op hun Facebook-groep. Hier worden bijzondere aanbiedingen en gave vondsten gedeeld door zowel de medewerkers als de klanten van de winkel. Het is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van alle leuke items die binnenkomen in de winkel.

Kortom, Kringloop De Vince in Breda biedt meer dan alleen tweedehands spullen. Het is een winkel waar je duurzaam kunt winkelen en een positieve bijdrage kunt leveren aan het milieu. Met een breed scala aan diensten en faciliteiten, en unieke programma’s en kortingsacties is dit een winkel die je niet wilt missen als je in Breda bent. Ga op avontuur in de wereld van Kringloop De Vince en ontdek de schatten die hier op je wachten!

47 gedachten over “Kringloop De Vince in Breda”

 1. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel De Vince. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Vince. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een hele fijne kringloopwinkel met heel veel hele goedkope kleding en altijd mooie boeken. Heel aardig personeel ook. Ik kom hier graag!

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  HOPEFULLY this Xmes and New Year i will be Able to Conduct Art Workshops in the MONTH of Holidays, for Children under 12, So Kindly Donate Lots of Gifts,Thank you,

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel De Vince. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel De Vince. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Vince. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Vince. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter