Kringloop 4 you in Bedum

Ontdek duurzame vondsten in Bedum bij Kringloop 4 you – boeken, meubels, kleding en meer met topbeoordelingen! Winkel groen in Groningen.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:00
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Fraaie kleinere Kringloop maar zoveel keuze! Genoten van het bezoek en geslaagd met de aankoop van twee goede kwaliteit cd’s. Ik kom graag nog eens terug bij deze vriendelijke mensen.πŸ˜ƒ …”

Jacob

“Een beetje rommelig maar sympathiek en goede botten eronder. Ze hebben een ruime kledinghoek. Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur.”

Nicolet Kruijt

“Leuke kringloop winkel! Het is echt niet groot maar ze hebben echt leuke dingen daar en echt goede prijzen. Echt een kijkje waard.”

Anneke Bos-Posthuma

Meer reviews lezen…

Kringloop 4 you in Bedum: Duurzaam winkelen in Groningen

Kringloop 4 you is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Bedum. Met een gemiddelde beoordeling van 4.7/5 sterren, is deze winkel een favoriete bestemming voor liefhebbers van duurzaam winkelen in de provincie Groningen.


Wat kun je meebrengen naar de kringloopwinkel?


Bij Kringloop 4 you kun je een breed scala aan gebruikte goederen vinden, zoals boeken, huishoudelijke apparaten, meubels, muziek, speelgoed en kleding. Door tweedehands spullen te kopen, draag je bij aan een duurzamere samenleving. Breng gerust je eigen bruikbare spullen naar de winkel om een ​​steentje bij te dragen aan de circulaire economie.


Waar moet je op letten in de kringloopwinkel?


Bij het winkelen in Kringloop 4 you is het belangrijk om aandacht te besteden aan de staat van de producten. Hoewel de winkel zorgvuldig geselecteerde items aanbiedt, kunnen sommige producten gebruikssporen hebben. Neem de tijd om grondig te inspecteren en ervoor te zorgen dat het item in goede staat verkeert voordat je het koopt. Dit voorkomt teleurstellingen en helpt je de beste koopjes te vinden.


Hoe werkt Kringloop 4 you?


Kringloop 4 you biedt diverse diensten en faciliteiten aan om het winkelen gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Je kunt goederen inleveren bij de winkel, wat een geweldige manier is om ruimte te maken in je eigen huis en de circulaire economie te ondersteunen. De winkel is rolstoelvriendelijk en biedt ruime parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Bovendien is er een rolstoeltoegankelijk toilet en zijn er speciale zitplaatsen voor rolstoelgebruikers.


Unieke programma’s, kortingen en andere diensten


Kringloop 4 you biedt verschillende programma’s en kortingen om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Zo hebben ze een innameprogramma waar je je gebruikte goederen kunt inleveren. Daarnaast accepteert de winkel diverse betaalmethoden, waaronder betaalpassen en contactloos mobiel betalen. Ook creditcards worden geaccepteerd.


Blijf op de hoogte via social media


Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de updates van Kringloop 4 you? Volg ze dan op Facebook. Op deze manier blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en kun je profiteren van speciale aanbiedingen en evenementen.


Ben je op zoek naar meer kringloopwinkels en tweedehandswinkels in de omgeving van Groningen? Bekijk dan hier voor een compleet overzicht.


Ga langs bij Kringloop 4 you in Bedum en ontdek zelf de vele schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft. Doe je steentje bij aan duurzaam winkelen en geniet van unieke vondsten!

9 gedachten over “Kringloop 4 you in Bedum”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  A little messy but sympathetic and good bones underneath. They have a good-sized clothing corner. Excellent parking out front.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische ervaring bij 4 you. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Zeer mooie kringloopwinkel met veel diverse spullen, meubeltjes en tegenwoordig ook kleding ! Een grote aanrader !

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Fraaie kleinere Kringloop maar zoveel keuze! Genoten van het bezoek en geslaagd met de aankoop van twee goede kwaliteit cds. Ik kom graag nog eens terug bij deze vriendelijke mensen.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Leuke kringloop winkel! Het is echt niet groot maar ze hebben echt leuke dingen daar en echt goede prijzen. Echt een kijkje waard.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter