Kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hoofddorp

Ontdek duurzaam winkelen en steun goede doelen door kwalitatieve tweedehands goederen te kopen of doneren bij Terre des Hommes Hoofddorp.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Klein kringloopwinkeltje in het centrum van Hoofddorp. Alles keurig schoon, geprijsd, en netjes uitgestald. Je kan er kleding, boeken, DVDs, kinderspeelgoed, en serviesgoed halen. Voor grote spullen is geen plaats. Vriendelijke 100% vrijwillige medewerkers. Helemaal top als je bedenkt dat alles wat verdiend wordt naar het goede doel gaat. Aanrader voor als je toch in het cetrum bent er even langs te gaan.”

S Jansen

“Leuk winkeltje waar regelmatig leuke koopjes (tweedehands) te vinden zijn. Personeel is aardig. Winkel is klein maar overzichtelijk. Als je kleding wilt kopen zijn er 2 pashokjes aanwezig dus passen kan en mag.”

Karolien Deen

“Mag ik vragen of jullie ook glazen hebben? Misschien een tip om ook foto’s van binnen te maken en dan te laten zien voor de foto’s, zodat mensen weten hoe het eruit zien. Gr Grimmie”

grimmie 66

Meer reviews lezen…

Terre des Hommes Winkel Hoofddorp: Een Duurzame Thrift Store

Wat kunt u brengen naar Terre des Hommes Winkel Hoofddorp?

Terre des Hommes Winkel Hoofddorp biedt u de mogelijkheid om uw spullen een tweede leven te geven. De winkel, gevestigd aan de Concourslaan 17 in Hoofddorp, accepteert graag gebruikte goederen van goede kwaliteit. U kunt tijdens de openingstijden van de winkel uw spullen inleveren. Het is wel aan te raden om de spullen zo schoon mogelijk in te leveren. Door uw spullen te doneren aan Terre des Hommes draagt u bij aan het creëren van een duurzamere samenleving en steunt u een goed doel.

Waar moet u op letten bij Terre des Hommes Winkel Hoofddorp?

Bij Terre des Hommes Hoofddorp vindt u een gevarieerd assortiment aan tweedehands artikelen. Van boeken en huishoudelijke apparaten tot kleding, muziek en speelgoed; er is voor ieder wat wils. Bij het winkelen in de thrift store is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de producten te letten. De vrijwilligers van Terre des Hommes zorgen ervoor dat alleen goederen van goede kwaliteit worden aangeboden. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw aankopen doen zonder twijfel over de kwaliteit.

Hoe werkt Terre des Hommes Winkel Hoofddorp?

Terre des Hommes Winkel Hoofddorp wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het is een non-profit organisatie waarvan de opbrengst naar de projecten van Terre des Hommes gaat. De vrijwilligers bepalen zelf welk project wordt gesteund. Door tweedehands artikelen te kopen of te doneren, draagt u direct bij aan het steunen van deze projecten. Betalingen kunnen gedaan worden met PIN, contactloos mobiel betalen en creditcards.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Terre des Hommes Winkel Hoofddorp biedt niet alleen tweedehands artikelen van goede kwaliteit aan, maar heeft ook verschillende unieke programma’s en diensten. Een van de programma’s is de mogelijkheid om gebruikte goederen in te leveren, zodat deze een tweede leven kunnen krijgen. Daarnaast is het mogelijk om met PIN te betalen, wat het winkelen gemakkelijk maakt. Op het gebied van duurzaamheid is het kopen van tweedehands artikelen een goede keuze. U draagt direct bij aan een duurzamere samenleving door hergebruik te stimuleren.

Mis geen enkele update over Terre des Hommes Winkel Hoofddorp en volg de winkel op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en ontdek de unieke programma’s en kortingen die Terre des Hommes Winkel Hoofddorp te bieden heeft.

Terre des Hommes Hoofddorp is trots onderdeel te zijn van Terre des Hommes Nederland. Ontdek meer over de 41 filialen van Terre des Hommes Nederland op Kringloop Nederland. Samen maken we een verschil!

17 gedachten over “Kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hoofddorp”

 1. ★★★★☆

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hoofddorp. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hoofddorp. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Terre des Hommes Winkel Hoofddorp. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Mag ik vragen of jullie ook glazen hebben? Misschien een tip om ook fotos van binnen te maken en dan te laten zien voor de fotos, zodat mensen weten hoe het eruit zien. Gr Grimmie

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Leuke gezellige winkel , wel smal en klein . Nette uitgestalde spullen en kleding , 2 pashokjes . vriendelijk en behulpzame vrijwilligers. kwaliteit en prijsverhouding oke !

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij Terre des Hommes Winkel Hoofddorp. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Erg prijzig.. hoef je niet heen om voordeeltjes te vinden. Wat dat aangaat is ermeer keus bij andere kringloopwinkels. Ik zal er zelf niet snel meer naar toe gaan.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Eerst gebeld of ik boeken kon afgeven. Dat was goed als het maar geen encyclopedieen waren. Bij het brengen van de boeken (4 dozen met hoofdzakelijk natuur, planten en dierenboeken) werd me weer bij elke doos die ik de winkel binnenbracht gevraagd of er geen encyclopedieen in zaten. Speciaal deze winkel uitgekozen voor het goede doel, maar de volgende keer ga ik wel naar de kringloopwinkel van de Meerlanden. Minder irritatie, 1 keer zeggen dat het geen encyclopedieen zijn moet genoeg zijn.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Klein kringloopwinkeltje in het centrum van Hoofddorp. Alles keurig schoon, geprijsd, en netjes uitgestald. Je kan er kleding, boeken, DVDs, kinderspeelgoed, en serviesgoed halen. Voor grote spullen is geen plaats. Vriendelijke 100% vrijwillige medewerkers. Helemaal top als je bedenkt dat alles wat verdiend wordt naar het goede doel gaat. Aanrader voor als je toch in het cetrum bent er even langs te gaan.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Leuk winkeltje waar regelmatig leuke koopjes (tweedehands) te vinden zijn. Personeel is aardig. Winkel is klein maar overzichtelijk. Als je kleding wilt kopen zijn er 2 pashokjes aanwezig dus passen kan en mag.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter