Kringloopwinkel Stichting Ceres in Uithoorn

Ontdek duurzaam shoppen bij Stichting Ceres Kringloop in Uithoorn: tweedehands boeken, kleding, meubels en apparaten voor een koopje!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag10:00-16:00
Dinsdag10:00-16:00
Woensdag10:00-16:00
Donderdag10:00-16:00
Vrijdag10:00-16:00
Zaterdag10:00-16:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik werk sinds 1,5 jaar twee keer in de maand een paar uurtjes als vrijwilliger in deze kringloop. Ik vind de bevlogenheid, betrokkenheid en de liefde voor de medemens van het personeel en de leiding hartverwarmend. Verjaardagen en feestdagen? Het personeel krijgt altijd een leuke kaart of een cadeautje en twee keer in de maand iets lekkers bij de lunch. Bovendien houdt het team in hun achterhoofd dat een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor diverse goede doelen, zoals Kika, Stichting Aap en de Dierenambulance. Alles wordt met liefde aangenomen, gesorteerd en verwerkt. Rotzooi wordt niet aangenomen. Het voelt voor mij als een warme deken en hoop nog wat jaartjes iets te kunnen betekenen voor deze gezellige kringloop. Deze kringloop verkoopt echt goed spul voor een scherp prijsjeπŸ‘β€”

yvonne Kaats

“Leuke en nuttige plek om vaak te komen om rond te snuffelen voor allerlei arikelen voor in huis en tuin. Afdeling meubels, baby en peuter benodigdheden. Afdeling electra, stoffering, fietsen, lampen, speelgoed, boeken, huisraad, schoenen. Ruime sortering goede kleding zowel voor zwangeren, kinderen en volwassenen. Net een koningsmarkt die het hele jaar open is!”

J.M. P.

“De personeel zijn altijd super vriendelijk, ook bij inname. Soms proberen mensen af te dingen terwijl er staat duidelijk een (verbod) boord. Ja – dan zijn de mensen achter de kassa misschien niet zo vriendelijk meer. Mooie winterjassen, plantpotten en gordijnen zijn specialiteiten! Heel redelijke prijzen!!”

Jenny Tonge

Meer reviews lezen…

Over Stichting Ceres Kringloop

Stichting Ceres Kringloop is een populaire kringloopwinkel in Uithoorn, Noord-Holland. Deze gezellige winkel biedt een breed scala aan tweedehands goederen, waaronder boeken, kleding, meubels, huishoudelijke apparaten, en nog veel meer. Als je op zoek bent naar duurzaam winkelen, dan is Stichting Ceres Kringloop de plek voor jou!

Wat kan je brengen naar de kringloopwinkel?

Stichting Ceres Kringloop neemt graag je donaties aan. Heb je nog gebruikte spullen die je niet meer nodig hebt? Breng ze dan naar de winkel! Het is een geweldige manier om je spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Waar moet je op letten bij de kringloopwinkel?

Bij Stichting Ceres Kringloop is er altijd veel keuze, dus let op de prijzen en de kassa. De prijzen worden vaak genoemd in de reviews van klanten, dus het is de moeite waard om hier op te letten. Daarnaast is het assortiment van deze kringloopwinkel zeer divers, dus kijk goed rond en ontdek welke schatten je kunt vinden.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Stichting Ceres Kringloop is open van maandag tot en met zaterdag, en biedt verschillende services en faciliteiten. Neem bijvoorbeeld gebruik van de bezorgservice als je grote meubelstukken wilt kopen. De winkel is ook rolstoeltoegankelijk, met een rolstoelvriendelijke ingang, parking en toilet. Daarnaast is Stichting Ceres Kringloop een veilige en vriendelijke omgeving voor LGBTQ+ personen.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

Stichting Ceres Kringloop biedt ook een aantal unieke programma’s en diensten. De winkel neemt vluchtelingen in dienst, wat zorgt voor een diversiteit aan talenten en vaardigheden. Daarnaast kun je online prijsopgaven aanvragen en profiteren van contactloos mobiel betalen. Het personeel van Stichting Ceres Kringloop staat altijd klaar om je te helpen en je een geweldige winkelervaring te bieden.

Bezoek Stichting Ceres Kringloop en ontdek de schatten!

Als je op zoek bent naar unieke tweedehandse items, bezoek dan Stichting Ceres Kringloop. Met hun uitgebreide assortiment en bijzondere programma’s en diensten, is deze kringloopwinkel een must-visit in Uithoorn. Vergeet niet om hun Facebook pagina te volgen voor het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Bezoek ook de volgende links voor meer informatie: – Noord-Holland KringloopwinkelsKringloopwinkels in Uithoorn

170 gedachten over “Kringloopwinkel Stichting Ceres in Uithoorn”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Ceres. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij Stichting Ceres. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  De bezorgservice is een van de ergste ervaringen die niet zal worden herhaald, en de medewerker is onbehulpzaam en onvriendelijk

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Stichting Ceres. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Deze kringloop winkel gaat met warm weer dicht wanneer het hen uitkomt! Kennelijk willen zij lekker in de zon zitten met het mooie weer… Wij hebben hen verteld, dat we erg lang hadden moeten reizen om bij hen aan te komen, het maakt hen niet uit wat je hen verteld, zij gaan dicht! Echt jammer! Dat zij geen enkel begrip tonen voor de medemens in deze…

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Kringloopwinkel Ceres is een ware schat voor liefhebbers van tweedehands spullen en duurzaam winkelen. Gelegen in het hart van onze stad, heeft deze winkel een warme en uitnodigende sfeer die je meteen begroet zodra je binnenstapt. Met een ruim assortiment aan gebruikte kleding, meubels, boeken, elektronica en nog veel meer, is het een ware speeltuin voor koopjesjagers en milieubewuste consumenten. Wat deze kringloopwinkel echt onderscheidt, is de zorgvuldige selectie van items. Alles wat je hier vindt, is in goede staat en wordt aangeboden tegen redelijke prijzen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, altijd bereid om je te helpen bij het vinden van de verborgen schatten tussen de schappen. Bovendien worden de opbrengsten vaak gebruikt om lokale goede doelen te ondersteunen, wat een extra motivatie is om hier te winkelen. Een ander voordeel van Ceres is de duurzame benadering. Door hergebruik te stimuleren, helpt de winkel actief bij het verminderen van afval en het bevorderen van een groenere levensstijl. Het is inspirerend om te zien hoe ze hergebruik tot een levensstijl maken. Kringloopwinkel Ceres is niet zomaar een winkel; het is een gemeenschapshub voor iedereen die waarde hecht aan hergebruik en milieubewustzijn. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondsnuffelen, hier kun je met een goed gevoel winkelen. Het is een plek waar je niet alleen geweldige vondsten kunt doen, maar ook een positieve impact kunt hebben op de planeet.

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een uitstekende ervaring met Stichting Ceres. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Ik vind dit een prettige kringloopwinkel, ik kom er graag voor de boekenafdeling en de vele Dvds die aanwezig zijn. Parkeren kan gratis voor de deur. Als je een vraag stelt aan het aanwezige pesoneel krijg ik altijd een vriendelijk antwoord.

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Zoals altijd leuke spullen voor een eerlijk prijs (daar zouden sommige 2e hands winkels in de regio een voorbeeld aan mogen nemen)

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Aardige winkel om wat 2e hands spullen te kopen. Het aanbod verschilt iedere keer, aangezien de winkel draait op wat er aan spullen gedoneert wordt. Bezoek het regelmatig en dan kan je iets vinden voor een leuk prijsje…

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Je moet toevallig iets specifieks zoeken en geluk hebben. Er zijn ook mensen die rond snuffelen tussen de 2e hands spullen en kleding.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een top ervaring met Stichting Ceres. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Nice, spacious thrift store located in an old warehouse on an industrial estate. Nice stuff and reasonable prices. Ample parking on site.

  Beantwoorden
 14. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Stichting Ceres. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Stichting Ceres. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 16. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

  Een geweldige bezoek aan Stichting Ceres. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter