De Boem Kringloopwinkel Binderij in Amstelveen

Ontdek duurzame schatten in De Boem Kringloopwinkel Binderij te Amstelveen – kleding, boeken, meubels en meer voor bewuste shoppers.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Kringloopwinkel de boemerang is een gezellige kringloopwinkel,waar men ongestoord kan snuffelen. Er zit voor een ieder wel een mooie blouse,een paar schoenen of een spannend boek bij de boemerang om aan te schaffen voor weinig…..👍 Ook het andere pand is leuk . Ook daar kan men snuffelen. Er zijn dvd ,meubels , serviezen ,,speelgoed ,maar ook hebbedingetjes te scoren…..👍 Het personeel in beiden filialen is beleefd ,correct,en bereid uw en mijn vragen te beantwoorden ,of eventueel uit te zoeken hoe men uw vraag kan beantwoorden…… Kringloopwinkel de boemerang in Amstelveen gelegen maalderij is een aanrader voor de echte snuffelaar ,en koopjes lief hebber…… 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍”

Jeannette Laan

“leuke kringloopwinkel. Aanrader. Soms spotgoedkoop, soms iets prijzig. De prijsstelling mag slimmer. Aanbod wisselt sterk. Zeer goede mensen die daar werken. Altijd waard om even rond te lopen. Ook voor kids, huishoudelijke zaken, meubels, koffers e. d. sport spullen, af en toe fietsen. Incidenteel gereedschap. Toetsenborden, stereo’s, monitoren…. Niet aarzelen als je daar wat gevonden hebt. Morgen is het vaak te laat! 😊”

Ronald Wouterson

“Wat waren we blij met de steun en hulp van de medewerkers van de Boumerang. Helemaal belangeloos kregen we allerlei spullen te leen . Met hulp van een stellage, wat stoelen, een mand en een prachtige vintage theepot konden we een sfeervol decor opbouwen. Dankzij jullie hartelijkheid hebben we extra veel plezier beleefd aan de opvoering van ons toneelstuk. Namens de kinderen en ouders heel hartelijk bedankt! Margarita”

Margarita Gorodilova

Meer reviews lezen…

De Boem Kringloopwinkel Binderij: Duurzaam Winkelen in Amstelveen

De Boem Kringloopwinkel Binderij is een populaire kringloopwinkel gevestigd in Amstelveen. Met zijn brede scala aan tweedehands goederen en duurzame winkelervaring is deze winkel een favoriet onder de lokale gemeenschap. Benieuwd wat je kunt doen bij De Boem Kringloopwinkel Binderij? Lees verder voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Wat Kun Je Brengen naar De Boem Kringloopwinkel Binderij?

Bij De Boem Kringloopwinkel Binderij kun je verschillende gebruikte items brengen. Denk hierbij aan kleding, boeken, meubels, huishoudelijke apparaten en nog veel meer. Door je spullen te doneren aan deze kringloopwinkel, draag je bij aan een duurzame samenleving. Wees gerust, alle items die je doneert worden zorgvuldig beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze van goede kwaliteit zijn en aan de winkelstandaarden voldoen.

Waar Moet Je Op Letten Bij De Boem Kringloopwinkel Binderij?

Bij het winkelen bij De Boem Kringloopwinkel Binderij is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste zijn de prijzen vaak een gespreksonderwerp onder klanten. Veel van de beoordelingen noemen de betaalbare prijzen van de winkel. Daarnaast is het assortiment uitgebreid, vooral als het gaat om boeken, meubels en huishoudelijke apparaten. Het is ook een goede gewoonte om op de kwaliteit van de items te letten voordat je ze aanschaft. Het vriendelijke personeel van De Boem Kringloopwinkel Binderij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoe Werkt De Boem Kringloopwinkel Binderij?

De Boem Kringloopwinkel Binderij werkt op een eenvoudige manier. Je kunt langskomen in de winkel om te winkelen of je kunt gebruik maken van de handige bezorgservice of ophaalservice. De winkel is rolstoelvriendelijk met een rolstoelvriendelijke ingang en parkeerplaats. Er is zelfs gratis wifi beschikbaar voor klanten om te gebruiken tijdens hun bezoek. Wat betreft betaling, De Boem Kringloopwinkel Binderij accepteert betaalpassen en biedt ook de mogelijkheid van contactloos mobiel betalen.

Unieke Programma’s en Services

De Boem Kringloopwinkel Binderij biedt verschillende unieke programma’s en services aan voor hun klanten. Zo bieden ze dezelfde dag levering, waarbij je aankopen nog op dezelfde dag bij je thuis kunnen worden bezorgd. Daarnaast kun je online prijsopgaven aanvragen voor specifieke items. Als een LGBTQ+ vriendelijke winkel is De Boem Kringloopwinkel Binderij een veilige omgeving voor transgenders.

Voor de laatste updates en nieuws over duurzaam winkelen bij De Boem Kringloopwinkel Binderij kun je ze volgen op Facebook en Instagram.

Wil je meer weten over kringloopwinkels in Amstelveen, bekijk dan hier meer informatie.

Geniet van een eco-vriendelijke winkelervaring bij De Boem Kringloopwinkel Binderij in Amstelveen!

271 gedachten over “De Boem Kringloopwinkel Binderij in Amstelveen”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met De Boem Binderij. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Great place to browse and find just about everything you need. Wonderful place to go to if you want to start greening your life. Buying used stuff, repairing stuff, repurposing stuff and avoiding buying stuff new as well as avoiding throwing stuff into the trash benefits not only your bottom line but also the planet and everyone else on it.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Hele fijne kringloopwinkel(s). Twee locaties: kleding en boeken in een gebouw (hier is ook een toilet); al het andere in een ander gebouw. Gevarieerde prijzen. Inspirerende styling, echt heel mooi en prikkelend om te zien. Erg leuk is de vitrine met objecten waar je blind op kunt bieden. Heb ik wel eens gedaan (helaas was ik niet hoogste bieder).

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Ben hier vaak geweest. Het aanbod wisselt snel, dus is er na een tijdje veel nieuws te zien. In principe kun je met de spullen een huis geheel inrichten. Mooie bankstellen voor weinig geld. Alles is netjes ingedeeld. De Boem heeft een tweede winkel met kleding en boeken. De Boem is de beste kringloopwinkel in de wijde omgeving.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Wat waren we blij met de steun en hulp van de medewerkers van de Boumerang. Helemaal belangeloos kregen we allerlei spullen te leen . Met hulp van een stellage, wat stoelen, een mand en een prachtige vintage theepot konden we een sfeervol decor opbouwen. Dankzij jullie hartelijkheid hebben we extra veel plezier beleefd aan de opvoering van ons toneelstuk. Namens de kinderen en ouders heel hartelijk bedankt! Margarita

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Boem Binderij. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Op parkeerplaats makkelijk parkeren. Op Zaterdag erg druk. Lekker snuffelen. Paar leuke items gevonden. Helaas bleken n aantal artikelen stuk te zijn. Jammer..goed kijken, maar ga n x kijken op een doordeweekse dag. Hele aardige mannen bij de kassa. Zij hadden plezier in hun werk. Gezellige sfeer

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Boem Binderij. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel De Boem Binderij. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Voor corona en tijdens corona was het een hele leuke kringloop met leuke prijsjes.. ik denk dat ze tegenwoordig een andere eigenaar hebben want alle prijzen zijn met het 3dubbele gestegen.. het is zeker geen sosiale kringloop meer waar je spullen kan scorren voor een leuke zachte prijs. Tegenwoordig veeeeeeeeeel te duur en het lijkt wel of ze denken dat ze een antiek veilinghuis zijn een VOC bord aanbieden en bieden vanaf 1250 breng het lekker naar een veilinghuis of zet het op internet.. maar dit past niet bij een kringloopwinkel!!

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Nice furnitures and things, but the prices of clothes is quite high. You find the same prices in normal stores. Also the children s clothes section does not have much to offer. Still a great place to buy books!

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  leuke kringloopwinkel. Aanrader. Soms spotgoedkoop, soms iets prijzig. De prijsstelling mag slimmer. Aanbod wisselt sterk. Zeer goede mensen die daar werken. Altijd waard om even rond te lopen. Ook voor kids, huishoudelijke zaken, meubels, koffers e. d. sport spullen, af en toe fietsen. Incidenteel gereedschap. Toetsenborden, stereos, monitoren…. Niet aarzelen als je daar wat gevonden hebt. Morgen is het vaak te laat!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter