De Boem Kringloopwinkel Ziederij in Amstelveen

Ontdek unieke vondsten bij De Boem Kringloopwinkel Ziederij – meubels, witgoed, verzamelobjecten, kleding en meer in hartje Amstelveen!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:30-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:30-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“De oude locatie gesloten. Dit is de nieuwe locatie aan de overkant! Hele grote hoge hal. Ik dacht Γ¨cht tijdens de bouw dat er ook een verdieping zou komen, maar dat blijkt niet zo te zijn. De hoge ruimte geeft nu wel een hele coole ruimte en niet een stoffige laag ouderwets schoolgebouw. Komt in ieder geval indrukwekkend over. Veel spotjes overal op. Ook veel mooie kwaliteits spullen. Het moet wel bijzonder zijn als je met lege handen de deur uit gaat. Wat vind je eigenlijk in deze hal? Dames-, heren- en dameskleding, schoenen, Sieraden. Ook kleedkamers zodat je zelf kan zien of het je leuk staat. Verder een boeken en tijdschriften afdeling. Veel is netjes gesorteerd. Zware aanrader om even te gaan kijken. Komt hier ook nog een leuke koffiehoek?”

Martin van Dijk

“Goede kringloop, alleen kleding is erg duur. En de boeken soms raar geprijsd, de ene keer echt duur en de volgende keer het zelfde boek voor de helft. Maandag 11 april ’22 Boeken zijn erg duur, en er wordt nog heel raar geprijst. Er moet echt iets gedaan worden aan het prijzen bij de boeken, klopt niks van, men doet maar wat. !!!!!!!!! Ik kreeg een reactie van de Boem, stel ik op prijs. Over het prijzen waar ik kritiek op had, kreeg ik te horen dat het wat kan variΓ«ren. Het is maar hoe je variatie ziet. Boeken die soms €1,50 zijn en dan weer €3,50 en soms zelfs meer, dat noem ik niet het varieert. Waar ik op doel zijn echt grote verschillen. Tip, met lagere prijzen verkoop je op jaarbasis meer, en verdien je meer onderaan de streep.”

Eric Bruijn

“Kringloopwinkel de boemerang heeft twee filialen in de zelfde straat. Ongeveer tegenover elkaar. Het ene pand verkoopt allerlei soorten meubels,maar ook leuke hebbedingetjes en andere prima artikelen,het eerste filiaal vlak bij de leen bakker heeft heel veel kleding ,jassen ,schoenen,maar ook hele gave boeken. Ik ben er vanmiddag geslaagd met twee boeken over honden. Precies de boeken waar ik al steeds naar uit keek…. Ik vindt de boemerang een aanrader,πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 🐾 . Bezitters van de amstelveen pas krijgen ,na vertoon van de pas ook nog eens een aantrekkelijke korting…….πŸŽ©πŸ‘’πŸ‘•πŸ‘—πŸ‘–πŸ‘˜πŸ‘™πŸ‘šπŸ‘”πŸ‘“πŸ‘žπŸ‘ŸπŸ‘ πŸ‘‘πŸ›οΈ. πŸ‘›. Vandaag een bezoekje gebracht ,heerlijk gesnuffeld. Het is prettig winkelen,het is schoon, goed georganiseerd en een bezoekje waard πŸ‘πŸ‘πŸ‘”

Jeannette Laan

Meer reviews lezen…

Welkom bij De Boem Kringloopwinkel Ziederij – DΓ© plek voor unieke vondsten!

De Boem Kringloopwinkel Ziederij is een nieuwe, leuke kringloopwinkel gelegen nabij het stadshart van Amstelveen. Met een groot assortiment aan meubilair, witgoed, verzamelingen, kleding en nog veel meer, is er altijd wel iets te ontdekken. Onze winkel ontvangt dagelijks nieuwe aanvoer, dus er is altijd iets nieuws te vinden!

Bezorging en ophalen in de winkel

Bij De Boem Kringloopwinkel Ziederij bieden wij verschillende services om het winkelen zo makkelijk mogelijk te maken. Als u grote aankopen heeft gedaan en deze niet zelf kunt vervoeren, geen probleem! Wij bieden bezorging aan, zodat u uw aankopen gemakkelijk thuis kunt laten afleveren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw aankopen op te halen in onze winkel, mocht dat beter uitkomen.

Services op bedrijfslocatie en online prijsopgaven

Naast onze winkeldiensten bieden we ook services op onze bedrijfslocatie aan. Heeft u bijvoorbeeld meubels die u wilt laten repareren of opknappen? Wij hebben ervaren vakmensen die u graag helpen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor online prijsopgaven. Stuur ons een foto en beschrijving van het item dat u wilt verkopen en wij bieden u een vrijblijvende prijsindicatie aan.

Rolstoelvriendelijk en gratis wifi

Bij De Boem Kringloopwinkel Ziederij vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich comfortabel voelen. Daarom hebben wij een rolstoelvriendelijke ingang en een rolstoelvriendelijke parkeerplaats. Zo kunnen ook rolstoelgebruikers gemakkelijk bij ons winkelen. Bovendien bieden wij gratis wifi aan in onze winkel, zodat u tijdens het winkelen altijd online kunt zijn.

Unieke vondsten en betaalmogelijkheden

De Boem Kringloopwinkel Ziederij staat bekend om zijn unieke vondsten. Onze klanten zijn vooral enthousiast over onze boekencollectie, schoenen, prijzen, sieraden en assortiment. Met een gemiddelde beoordeling van 8.7/10 kunt u er zeker van zijn dat u bij ons kwalitatieve en interessante items zult vinden. Daarnaast accepteren wij betaalpassen en bieden wij ook contactloos mobiel betalen aan voor uw gemak.

Blijf op de hoogte van De Boem Kringloopwinkel Ziederij

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de laatste aanwinsten in onze winkel. Mis geen enkele kans om die unieke vondst te vinden!

Wij heten u graag welkom bij De Boem Kringloopwinkel Ziederij in Amstelveen. Kom langs en ontdek de schatten die op u wachten. Tot ziens!

91 gedachten over “De Boem Kringloopwinkel Ziederij in Amstelveen”

 1. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Ik dacht dat ik gek werd. Wat een geweldige kledingstukken, schoenen en accessoires. Leuke sfeer. Paskamers modern. Alles op kleur. Fantastische schoenen, jasjes en shirtje gescoord. Leuke dames bij de kassa. Modern en supervriendelijk. Love love. Voor de deur parkeren

  Beantwoorden
 2. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Boem Ziederij. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nette kringloopwinkel met een prima boekenafdeling (daar kom ik voor) Ik slaag eigenlijk altijd wel hier, terwijl ik op het gebied van boeken best specifiek zoek.

  Beantwoorden
 4. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Boem Ziederij. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een uitstekende bezoek aan de kringloopwinkel De Boem Ziederij. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Nog steeds een fijne kringloopwinkel, alles staat mooi uitgestald en het is er lekker warm. Bij sommige winkels loop je na een half uur klappertandend weer naar buiten! Brrrr….

  Beantwoorden
 7. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Kringloopwinkel de boemerang heeft twee filialen in de zelfde straat. Ongeveer tegenover elkaar. Het ene pand verkoopt allerlei soorten meubels,maar ook leuke hebbedingetjes en andere prima artikelen,het eerste filiaal vlak bij de leen bakker heeft heel veel kleding ,jassen ,schoenen,maar ook hele gave boeken. Ik ben er vanmiddag geslaagd met twee boeken over honden. Precies de boeken waar ik al steeds naar uit keek…. Ik vindt de boemerang een aanrader, . Bezitters van de amstelveen pas krijgen ,na vertoon van de pas ook nog eens een aantrekkelijke korting……. . . Vandaag een bezoekje gebracht ,heerlijk gesnuffeld. Het is prettig winkelen,het is schoon, goed georganiseerd en een bezoekje waard

  Beantwoorden
 8. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Levensgevaarlijke kringloop: veel te veel goede boektitels! Frisse, lichte winkel, leuk gevarieerd assortiment kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Fijn om een uurtje rond te snuffelen en met een stapel boeken voor een habbekrats te vertrekken :)

  Beantwoorden
 9. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Great staff. Bathroom open (my son always needs it). A whole library of books. Very nice adult clothes and shoes. A lot are new. Not many boys pants (boys always wreck the knees) but good selection of girls clothes. Some vintage/antique costume jewelry and books too. Two kinds of dressing rooms. Cozy curtains or creepy torture chamber. Best place for thrift clothes in Amstelveen. Im going back today, actually.

  Beantwoorden
 10. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel De Boem Ziederij. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Hier zijn de boeken en de kleding, ziet er opgeruimd en netjes uit. Mag van mij veel voller. Grote maten zijn hier niet apart.

  Beantwoorden
 12. β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

  Goede kringloop, alleen kleding is erg duur. En de boeken soms raar geprijsd, de ene keer echt duur en de volgende keer het zelfde boek voor de helft. Maandag 11 april 22 Boeken zijn erg duur, en er wordt nog heel raar geprijst. Er moet echt iets gedaan worden aan het prijzen bij de boeken, klopt niks van, men doet maar wat. !!!!!!!!! Ik kreeg een reactie van de Boem, stel ik op prijs. Over het prijzen waar ik kritiek op had, kreeg ik te horen dat het wat kan varieren. Het is maar hoe je variatie ziet. Boeken die soms 1,50 zijn en dan weer 3,50 en soms zelfs meer, dat noem ik niet het varieert. Waar ik op doel zijn echt grote verschillen. Tip, met lagere prijzen verkoop je op jaarbasis meer, en verdien je meer onderaan de streep.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter