Kringloopwinkel De Meule in Eindhoven

Ontdek unieke vondsten bij De Meule: kleding, meubels, kunst en meer in Vinkel’s favoriete kringloopwinkel. Geef spullen een tweede kans!

Adres & contact

  • kringloop De Meule
    Lindenlaan 18, 5381 GK Eindhoven

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

De Meule: Een Unieke Kringloopwinkel in Vinkel

De Meule is een populaire kringloopwinkel gelegen in het charmante stadje Vinkel. Als u op zoek bent naar een plek om uw oude spullen een nieuw leven te geven, dan is dit de plek voor u! Maar wat kun je eigenlijk allemaal naar de kringloopwinkel brengen?

Wat kun je naar De Meule brengen?

Bij De Meule kun je vrijwel alles brengen wat nog in goede staat verkeert. Denk hierbij aan kleding, schoenen, meubels, boeken, speelgoed en elektronica. Het maakt niet uit of het om grote of kleine items gaat, De Meule staat open voor alles wat hergebruikt kan worden! Door jouw spullen naar De Meule te brengen, geef je ze een tweede kans en help je tegelijkertijd het milieu.

Waar moet je op letten bij De Meule?

Bij het bezoeken van De Meule is het belangrijk om op zoek te gaan naar verborgen schatten. Deze kringloopwinkel staat bekend om zijn unieke en diverse aanbod. Het is een plek waar je kunt snuffelen tussen verschillende items en antiek kunt ontdekken. Het kan goed voorkomen dat je hier een waardevol kunstwerk of andere unieke stukken vindt voor een zeer voordelige prijs. Let dus goed op de kwaliteit en originaliteit van de items die je vindt!

Hoe werkt De Meule?

Bij De Meule werken ze volgens een eenvoudig systeem. Je brengt jouw spullen naar de winkel en zij bepalen of de items geschikt zijn om te verkopen. Wanneer dit het geval is, ontvang je hiervoor een vergoeding. Als je op zoek bent naar nieuwe spullen, kun je in de winkel rondneuzen en de items vinden die je nodig hebt. Het assortiment bij De Meule is constant in beweging, dus het loont de moeite om regelmatig een bezoek te brengen en te ontdekken wat er nieuw binnen is.

Unieke programma’s en kortingen

Bij De Meule bieden ze ook verschillende interessante programma’s en kortingen aan. Ze organiseren bijvoorbeeld themaweken, waarbij specifieke items extra voordelig geprijsd zijn. Daarnaast hebben ze een klantenkaart waarbij je bij elke aankoop punten spaart die je kunt inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Ook is er regelmatig een speciale uitverkoop waarbij je nog meer geld kunt besparen op je aankopen.

Als je op zoek bent naar een kringloopwinkel in Vinkel, is De Meule een absolute aanrader. Breng je oude spullen mee, ontdek nieuwe schatten en draag bij aan een duurzamere wereld! Voor meer informatie over De Meule en de openingstijden kun je een bezoek brengen aan de website De Meule.

Laat hieronder een review achter