Kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding

Ontdek duurzame mode in Vlissingen bij De Knipbeurs – uw bestemming voor kwalitatieve tweedehands dames-, heren- en kinderkleding.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag13:00-17:00
Woensdag13:00-17:00
Donderdag13:00-17:00
Vrijdag13:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Ik ben binnen geweest voor kleren Twee pakken gekocht van Mg Gregor voor weinig geld en netjes dat ze waren geen fouten of beschadigingen De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam Ik ga er meer naar toe Doe zo verder Tip meer mannen kleding !”

Johnny Van Wieren

“Leuke zaak, veel uitzoek en goede prijzen. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker de moeite waard binnen te stappen.”

pegazusje@gmail.com Vreeke

“Nice thrift store. Very nice and helpful staff and chill atmosphere. Doesnt have much for men but thats more of a systematic problem.”

Jacob Scharmberg

Meer reviews lezen…

De Knipbeurs 2de kans kleding: Tweedehands Shoppen in Vlissingen

De Knipbeurs 2de kans kleding is een populaire tweedehands kledingwinkel gevestigd in Vlissingen, Zeeland. Als je op zoek bent naar een duurzaam winkelavontuur, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard. De Knipbeurs biedt een breed scala aan kwalitatieve tweedehands kleding en accessoires voor zowel dames, heren als kinderen.

Wat kun je inbrengen bij De Knipbeurs?

Een van de vele goede redenen om De Knipbeurs te bezoeken, is dat je ook zelf spullen kunt inbrengen. Als je kleding en accessoires hebt die je niet meer draagt maar nog wel in goede staat verkeren, kun je deze aanbieden aan de winkel. Zo geef je jouw oude kledingstukken een tweede leven en draag je bij aan een duurzamere wereld.

Waar moet je op letten bij het winkelen bij De Knipbeurs?

Bij het winkelen bij De Knipbeurs is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de kleding te letten. Hoewel alle items zorgvuldig worden geselecteerd voordat ze in de winkel belanden, is het altijd verstandig om de kledingstukken goed te inspecteren voordat je ze aanschaft. Het kan ook handig zijn om te weten dat de winkel een rolstoeltoegankelijke ingang heeft, zodat iedereen gemakkelijk kan komen shoppen.

Hoe werkt De Knipbeurs?

De Knipbeurs werkt op een eenvoudige manier. De winkel accepteert kleding en accessoires van particulieren en biedt deze te koop aan in de winkel. Alle items worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, zodat je bij De Knipbeurs altijd de beste tweedehands kleding kunt vinden. Het is ook mogelijk om de laatste updates over De Knipbeurs te volgen via hun Facebook-pagina.

Programma’s, kortingen en andere diensten

Naast het aanbieden van tweedehands kleding heeft De Knipbeurs ook een inname service waarmee je zelf spullen kunt inbrengen. Dit geeft jou de mogelijkheid om je kleding en accessoires een nieuw leven te geven en anderen blij te maken met jouw items. Daarnaast is De Knipbeurs actief op social media, voornamelijk op Facebook, waar je op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Bezoek De Knipbeurs in Vlissingen

Adres: Walstraat 2, 4381 EE Vlissingen

Wil je genieten van een unieke winkelervaring en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Breng dan een bezoek aan De Knipbeurs 2de kans kleding in Vlissingen. De openingstijden van de winkel zijn als volgt: – Dinsdag: 13:00-17:00 – Woensdag: 13:00-17:00 – Donderdag: 13:00-17:00 – Vrijdag: 13:00-17:00

Gemiddelde beoordeling: 4.5/5 sterren

Voor meer informatie over andere kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Zeeland kun je terecht op de website van kringloop-info.nl.

25 gedachten over “Kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding”

 1. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding. Zou het iedereen aanbevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 4 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan de kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij De Knipbeurs 2de kans kleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Leuke zaak, veel uitzoek en goede prijzen. De mensen die er werken zijn vriendelijk en behulpzaam. Zeker de moeite waard binnen te stappen.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Knipbeurs 2de kans kleding. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Nice thrift store. Very nice and helpful staff and chill atmosphere. Doesnt have much for men but thats more of a systematic problem.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Ik ben binnen geweest voor kleren Twee pakken gekocht van Mg Gregor voor weinig geld en netjes dat ze waren geen fouten of beschadigingen De mensen zijn erg vriendelijk en behulpzaam Ik ga er meer naar toe Doe zo verder Tip meer mannen kleding !

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Lijkt een leuke manier om je tweedehands kleding te verkopen, de afspraak bij verkoop ieder de helft van de verkoopprijs, na drie maanden moet je het ophalen, anders gaat het weg. Ik wilde mijn spullen ophalen, maar nergens te vinden. Voel me beduveld.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel De Knipbeurs 2de kans kleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Knipbeurs 2de kans kleding. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij De Knipbeurs 2de kans kleding. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een top ervaring met De Knipbeurs 2de kans kleding. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij De Knipbeurs 2de kans kleding. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Fantastische winkel met goede, mooie en leuke kleding. Voor ieder wat wils. Ook schoenen, tassen, sieraden etc. Vakkundig en gezellig personeel. Ga er eens heen en sla je slag.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter