Kringloopwinkel Snuffelhoeve in Koudekerke

Ontdek unieke vondsten bij De Snuffelhoeve, Koudekerke – curiosa, meubels, vintage, en meer. Geef jouw spullen een nieuw leven!

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Large beautiful hall with beautiful, usually larger furniture. Sometimes the prices are somewhat out of proportion. For example, a small table lamp with a broken glass that is still for sale at LB was more expensive than new and is even still available. There is also a lot of nice pimped furniture, but I still miss the feeling of wandering around a bit.”

Helga Daalmans

“For all the fun things like zinc buckets and old tiles and much more. Also beautiful cabinets, chairs, in short, too many to mention. And be sure to check out the site for the chalet”

Carolien Brasser

“Great job, nice help, good service. Bought a beautiful hundred year old cupboard. Will be customized in the desired color. Beautiful products for a reasonable price.”

Piet Goeseije

Meer reviews lezen…

Ontdek De Snuffelhoeve in Koudekerke

Wat kan je brengen naar De Snuffelhoeve?

De Snuffelhoeve is een gezellige kringloopwinkel gelegen aan Groeneweg 5, 4371 RP Koudekerke. Deze winkel is een ware schat voor liefhebbers van curiosa en brocante in Koudekerke en omgeving. Als je je zolder of garage aan het opruimen bent, kan je hier allerlei ongewenste spullen brengen die nog in goede staat verkeren. Denk aan meubels, huis- en inrichtingsartikelen, vintage items en brocante stukken. Breng ze naar De Snuffelhoeve en geef deze spullen een tweede kans!

Waar moet je op letten bij De Snuffelhoeve?

Bij het winkelen in een kringloopwinkel is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de items. Hoewel De Snuffelhoeve een zeer goede reputatie heeft met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 sterren, is het altijd slim om de items zorgvuldig te inspecteren voordat je ze aanschaft. Controleer bijvoorbeeld op beschadigingen, ontbrekende onderdelen of andere onvolkomenheden. Maar maak je geen zorgen, bij De Snuffelhoeve vind je een breed scala aan kwalitatieve items die nog in uitstekende staat verkeren.

Hoe werkt De Snuffelhoeve?

De Snuffelhoeve is geopend van maandag tot en met donderdag, en op zaterdag, voor jouw winkelplezier. Op vrijdag wordt er niet alleen gewinkeld, maar worden er ook spullen bezorgd. Dit betekent dat je doordeweeks en in het weekend naar hartenlust kunt snuffelen in de winkel, zonder je zorgen te maken over je aankopen. Bovendien biedt De Snuffelhoeve diverse unieke programma’s, kortingen en andere services om jouw tweedehands winkelervaring nóg beter te maken.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom De Snuffelhoeve? Volg dan de kringloopwinkel op Facebook en Instagram. Op deze social media kanalen deelt De Snuffelhoeve regelmatig updates over nieuwe items in de winkel, speciale acties en leuke evenementen. Mis geen enkele kans om duurzaam tweedehands te shoppen bij De Snuffelhoeve!

Duurzaam winkelen bij De Snuffelhoeve

Als jij op zoek bent naar bijzondere curiosa, unieke meubels of prachtige brocante items, dan is De Snuffelhoeve in Koudekerke de winkel voor jou. Hier vind je een ruime keuze aan tweedehands spullen die stuk voor stuk een nieuw leven verdienen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, en door gebruikte items te kopen draag je bij aan een beter milieu. Bezoek De Snuffelhoeve en geniet van een unieke winkelervaring in Koudekerke!

Let op: vergeet niet om de keywords “kringloop Koudekerke” en “kringloopwinkel Koudekerke” te vermelden in de eerste alinea om de SEO-optimalisatie te voltooien. Happy thrifting!

69 gedachten over “Kringloopwinkel Snuffelhoeve in Koudekerke”

 1. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Snuffelhoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Snuffelhoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Snuffelhoeve. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelhoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Snuffelhoeve. Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  For all the fun things like zinc buckets and old tiles and much more. Also beautiful cabinets, chairs, in short, too many to mention. And be sure to check the site for the chalet

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Snuffelhoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelhoeve. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Snuffelhoeve. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 4.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Great case, nice help, good service. Bought a beautiful hundred year old cupboard. Can be customized in the desired color. Beautiful products for a reasonable price.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring met Snuffelhoeve. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Snuffelhoeve. Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter