Kringloopwinkel De Cirkel in Roden

Ontdek tweedehands schatten in De Cirkel, Roden – dames, heren, kinder- en sportkleding voor iedereen in een unieke winkelervaring.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een nette winkel met vriendelijk personeel. Leuke kleren te koop voor een leuk prijsje.”

Sjoerd de Vor

“Leuk en nuttig”

Mieke Schiebergen

Meer reviews lezen…

Ontdek De Cirkel: Dé kringloopwinkel in Roden

Ben je op zoek naar een plek waar je tweedehands kleding kunt kopen én verkopen? Dan is De Cirkel in Roden dé plek voor jou! Deze kringloopwinkel is gevestigd in het pand van de Wereldwinkel Hart&Kado aan de Nieuweweg 7. Of je nu op zoek bent naar dames-, heren-, kinder- of sportkleding, bij De Cirkel vind je het allemaal. Met hun brede assortiment en unieke programma’s biedt De Cirkel een waardevolle winkelervaring voor iedereen.

Wat kun je brengen naar De Cirkel?

Bij De Cirkel kun je kleding en andere artikelen brengen die nog in goede staat verkeren. Voor herenkleding geldt dit vanaf 1 september 2021 ook. Dus heren, als je nette vrijetijdskleding hebt zoals polo’s, truien, broeken of overhemden die je niet meer draagt, breng ze dan naar De Cirkel. Voor de verkoop kun je maximaal 5 stuks per maand inleveren. Als jouw items verkocht worden, ontvang je 40% van de opbrengst. Zo draag je niet alleen bij aan de circulaire economie, maar verdien je er ook nog wat aan!

Waarop moet je letten bij De Cirkel?

Bij het bezoeken van De Cirkel is het handig om rekening te houden met de openingstijden. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Op maandag en zondag is De Cirkel gesloten. Ook biedt de winkel een rolstoelvriendelijke parkeerplaats en verschillende betaalmogelijkheden, waaronder contactloos mobiel betalen en creditcards. Zo kun je gemakkelijk je aankopen afrekenen.

Hoe werkt De Cirkel?

Bij De Cirkel werken ze volgens het kringloopprincipe. Dit betekent dat ze producten een tweede leven geven. De kleding en andere artikelen die je in de winkel vindt, zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en bruikbaarheid. Zo ben je altijd verzekerd van goede tweedehands producten. Bovendien draag je met je aankoop bij aan een duurzamere wereld.

Unieke programma’s en kortingen

Naast het brede assortiment en de hoogwaardige tweedehands producten, biedt De Cirkel ook unieke programma’s en kortingen. Zo hebben ze regelmatig speciale acties, waarbij je bijvoorbeeld extra korting krijgt op bepaalde productcategorieën. Ook organiseren ze soms leuke evenementen en workshops. Wil je op de hoogte blijven van alle acties en evenementen? Houd dan de website van De Cirkel goed in de gaten.

Kortom, De Cirkel in Roden is dé kringloopwinkel waar je moet zijn als je op zoek bent naar tweedehands kleding. Met hun brede assortiment, unieke programma’s en aantrekkelijke kortingen bieden ze een waardevolle winkelervaring. Breng je kleding en andere artikelen naar De Cirkel en geef ze een tweede leven. Samen maken we de wereld een beetje duurzamer.

Voor meer informatie over De Cirkel, bezoek de website.

2 gedachten over “Kringloopwinkel De Cirkel in Roden”

Laat hieronder een review achter