RD4U kringloopshop Heerlen

Ontdek duurzame schatten bij RD4U kringloopshop Heerlen – uw bestemming voor betaalbare boeken, kleding, meubels en meer in Limburg.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Grote kringloop met ontzettend veel spullen voor een fatsoenlijk prijs. Ik was op zoek naar een cuphouder en die vond ik, na flink wat grabbelen in een grote bak, ook. Ontzettend blij mee, voor 1 eurootje mijn apparaat weer aan de praat.”

Arinka Linders

“Busy thrift store with many different items. Lots of staff. On the expensive side for a thrift store”

Maarten

“Large thrift store and nicely laid out. Friendly employees. Really recommended”

Bruno Vercauteren

Meer reviews lezen…

RD4U kringloopshop Heerlen: Duurzaam winkelen in Limburg

Bent u op zoek naar een unieke winkelervaring waarbij duurzaamheid centraal staat? Maak dan kennis met RD4U kringloopshop Heerlen, gevestigd in het sfeervolle Heerlen, Limburg. Deze kringloopwinkel biedt een breed assortiment aan tweedehands artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Ontdek hoe deze kringloopshop werkt, wat u kunt meebrengen en waar u op moet letten tijdens uw bezoek.

Wat kunt u meebrengen naar de kringloopwinkel?

Wanneer u langsgaat bij RD4U kringloopshop Heerlen, kunt u een breed scala aan spullen meebrengen. Denk hierbij aan boeken, kleding, meubels, elektronica, speelgoed en zelfs gereedschappen. Zo kunt u niet alleen uw kasten opruimen, maar ook anderen blij maken met uw oude spullen. Een win-win situatie!

Waar moet u op letten bij de kringloopwinkel?

Bij een kringloopwinkel zoals RD4U kringloopshop Heerlen is het belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van artikelen. Controleer bijvoorbeeld de staat van meubels en elektronica om er zeker van te zijn dat ze naar behoren werken. Daarnaast kunt u bij het kiezen van kleding letten op eventuele beschadigingen of vlekken. Op deze manier kunt u teleurstelling voorkomen en zorgvuldig uw aankopen doen.

Hoe werkt de kringloopwinkel?

Bij RD4U kringloopshop Heerlen kunt u terecht tijdens de ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Deze winkel biedt een oppervlakte van maar liefst 1.100 m2, zodat er altijd genoeg te ontdekken is. De winkel is rolstoeltoegankelijk en doordat er goederen worden ingenomen, is het assortiment dus altijd divers en vernieuwend.

Unieke programma’s, kortingen en andere diensten

RD4U kringloopshop Heerlen heeft naast het reguliere aanbod ook unieke programma’s en diensten. Zo bieden zij de mogelijkheid om goederen in te nemen, zodat u uw gebruikte spullen een tweede leven kunt geven. Daarnaast zorgt RD4U kringloopshop Heerlen regelmatig voor interessante kortingen op verschillende producten. Mis geen enkele update en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws en aanbiedingen.

Klaar voor een duurzaam avontuur in de wereld van tweedehands winkelen? Bezoek RD4U kringloopshop Heerlen op In de Cramer 9, 6411 RS Heerlen. Ontdek de schatten die deze kringloopwinkel te bieden heeft en draag bij aan een duurzamere wereld.

Meer informatie over kringloopwinkels en tweedehandswinkels in Limburg vindt u op onze website.

262 gedachten over “RD4U kringloopshop Heerlen”

 1. ★★★☆☆

  Ik kom hier weleens regelmatig, maar ik schrik van de prijzen en het feit dat het personeel, behoudens twee dames, absoluut niet vriendelijk is. Ik ben hier al een tijd vaste klant, maar een normale prijs voor nota bene tweedehands spullen hanteren – of korting vragen gaat ook allemaal via de verschrikkelijke leidinggevende – is heel veel gevraagd. Zo werd een Nintendo console aangeboden voor 35; de nieuwprijs was echter 42! Werkelijk waar: Een wereld op zn kop! Voor een gebruikte fles parfum werd de prijs opgegeven via de foto applicatie van Google. Eindstand: 12,50 voor een nietszeggend merk! Kortom, ik bespeurde woekerpraktijken die absoluut niet zouden mogen, laat staan in een winkel die pretendeert er te zijn voor de mensen met een kleine beurs. Echt misselijkmakend! Afgelopen keer was ook tevens de laatste keer voor mijn moeder en ik. En om maar te zwijgen over de stelletje apathische figuren die de show runnen in Kerkrade. Ergo, echt een ramp!

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  Ik verbaasde me altijd over de vele slechte reviews. Ik kom al heel wat jaren bij deze kringloopwinkel en had nooit prijzen gezien die te gek zijn. Tot vandaag. Een paar voorbeelden; H&M jasje voor 25,- , neppe/versleten bandshirts voor 7,50 tot 10,-?! Als er ook maar iets van een merkje op staat gaat de prijs omhoog. Ik had een leuk setje van 5 pokemon gummen gevonden, waarvan ik dacht dat het 0,50 cent kostte. Na afrekenen kwam ik erachter dat het maar liefst 9,50 was. Dat zou ik in geen 950 jaar uitgeven aan en paar gummen en ik vroeg mij geld terug. De hoogstens onsympathieke kerel achter de kassa wilde dat niet doen. Het is tegen het beleid volgens hem. Op mijn aandringen sprak hij via een walkie-talkie zijn leidinggevende. Die zei geef het geld maar terug en dan regel ik het zo wel met de kassa. Ik moest even wachten zei de kassaman. Hij ging de hele rij, waar steeds meer mensen bij kwamen, eerst afwerken. Toen ik na lange tijd vroeg waarom hij me niet even mijn geld gaf zodat ik ook door kon, werd hij geirriteerd en zei dat ik volgens hem niet goed had gehoord wat de leidinggevende had gezegd en dat we op hem moesten wachten. En toen zei hij maar als je het zo wil, dan hier en gaf mij passief agressief het geld. Echt een tegenvaller dit!

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  WAT EEN GEKKE DEBIELEN PRIJZEN ZEG BAH BAH SCHANDALIG VRAGEN ECHT TOTO PRIJZEN DAAR 1PAAR GEDRAGEN MOTORLAARZEN DURVEN GEWOON 55 TE VRAGEN TERWIJL ZEI HET GRATIS KRIJGEN SCHIJNBAAR DENKEN ZE NIET DAT REST VAN NEDERLAND OOK LAST HEEFT VAN CRISIS EN DUS NIET ZOVEEL ERVOOR NEER WILT LEGGEN VOOR 2DEHANDS MOTORRIJLAARZEN VOLGENS MIJ HEEFT DIEGENE DIE PRIJST EEN KLAP VANDE MOLEN GEHAD OF ZO en het leuke caissiere meisje kon hier ook niks aan doen dus zei staat hierbuiten

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel RD4U shop Heerlen. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  Belachelijk hoge prijzen wat je moet betalen voor tweedehands spullen , die zij ook nog gratis krijgen. En de winkel is slecht ingedeeld en zeer slecht voor mensen die slecht ter been zijn en/of met kinderwagen. Ze hebben er namelijk meerdere verdiepingen, maar zonder lift. Mensen mijn advies is blijf weg bij alle rd4 kringloop winkels. er zijn er veel meer in de regio en daar is de prijs en toegankelijkheid wel goed geregeld. Bijvoorbeeld bij Kans in Kerkrade/Spekholzerheide.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Grote kringloop met ontzettend veel spullen voor een fatsoenlijk prijs. Ik was op zoek naar een cuphouder en die vond ik, na flink wat grabbelen in een grote bak, ook. Ontzettend blij mee, voor 1 eurootje mijn apparaat weer aan de praat.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  You can find what youre looking for with the large selection, which changes frequently, but not everyone is guaranteed to be able to afford it. People no longer care about certain item prices because it no longer has anything to do with second-hand items. Books, vases, glasses, cuddly toys and toys are sometimes very cheap, but when it comes to clothing and especially shoes, this is no longer normal. As an example: 12.50- 20 for worn Nikes, action pants for 3. As soon as there is a better brand in play, the prices are directly at 7.50-15. Here too, the condition (holes, stains, lint, everything already seen) is just a minor matter. You shouldnt pay for the brand but for the condition. And who actually accepts the donations? I constantly have clothes in my hand that have holes or stains or the stones are missing, Nike shoes with broken soles and Ive even seen maggots in a salt shaker. You ALWAYS have to check carefully several times whether the things are damaged, which shouldnt be the case. Why are the things collected and sorted at a collection point beforehand if you dont even look at what condition the things are in? You shouldnt actually pay anything for broken things, or if you do, you should pay significantly less, but no one cares about it. Just one; PLEASE stop writing the prices on the sole of your shoes with Edding. You cant get rid of the Edding and I dont want everyone to share in what I pay for my things. There are other solutions too. I actually like being in the store because you get lucky every now and then, but far too many points are simply too bad to give a better rating.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Ze verkopen daar spullen, die in de winkel nieuw nog goedkoper zijn dan bij hun!!! Dan ga je het toch lieverd nieuw kopen!!

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Nice Kringloop, always an interesting selection. The staff is subject to high fluctuation and could often be a bit friendlier. Unfortunately, the pricing tends to be in the upper range and increasingly well above the usual market price. Unfortunately, for example, when it comes to collectors items, bootleg/fake items are often offered at the high price of the originals, probably due to ignorance. Definitely a lot worse than the branch in Heerlen.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Sta in de rij te wachten, komt ineens een vriendin van de kassamedewerker voorgekropen. Nog iets van gezegd maar niemand die het wat boeit. Wist niet dat een kringloop direct gelijk stond aan asociaal. Was direct ook weer de laatste keer.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Een fantastische ervaring met RD4U shop Heerlen. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Stond een merklamp,best pittig geprijsd,dus eerst maar eens gekeken of hij goedkoop was voor ik besliste!wat schept mijn verbazing?????in meerdere winkels staat hij voor exact dezelfde prijs,maar dan nieuw,en niet beschadigd zoals bij de rd4!!!!!!!!in Margraten Blokker Huisjes 7,50 per stuk!!!normaal 2_ 3,_per stuk,en nog incompleet ook(hoort een grachtje bij!!!) Is geen kringloop meer te noemen,is niet normaal die prijzen daar. Andere kringloopwinkels zijn veel goedkoper!!!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter