RD4U kringloopshop Kerkrade

Ontdek tweedehands schatten in RD4U Kringloopshop Kerkrade – duurzaam winkelen voor boeken, meubels, kleding en meer in Limburg.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:00
Dinsdag09:00-17:00
Woensdag09:00-17:00
Donderdag09:00-17:00
Vrijdag09:00-17:00
Zaterdag09:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

In het kort:

“Great Kringloop with super friendly staff. Unfortunately, they have recently decided to increase the prices. Unfortunately, this went wrong for some categories. Some of the prices are now at or above the level of new goods. Nevertheless, I like to browse.”

Flo

“Leuke winkel. Hebben echt veel. Wel duur in verhouding tot de winkel in Heerlen, vind ik.”

Edith Starmans

“Nice store with low prices. There is everything for housing equipment. I recommend.”

Meer reviews lezen…

RD4U Kringloopshop Kerkrade: Duurzaam Winkelen in Kerkrade

RD4U Kringloopshop Kerkrade is een populaire kringloopwinkel gelegen in de stad Kerkrade. Met een gemiddelde beoordeling van 3.6/5 sterren, is deze winkel een echte hotspot voor mensen die duurzaam willen winkelen in de regio Limburg. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag, en is een geweldige bestemming voor iedereen die op zoek is naar bijzondere tweedehandsvondsten.

Wat kan je bij RD4U Kringloopshop Kerkrade brengen?

RD4U Kringloopshop Kerkrade verwelkomt diverse donaties, variërend van boeken en elektronica tot huis- en inrichtingsartikelen, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschappen. Het is een geweldige manier om overtollige spullen een nieuw leven te geven en tegelijkertijd duurzaam om te gaan met gebruikt materiaal. Dus, als je oude items hebt die je niet meer nodig hebt, breng ze gerust naar de winkel.

Waar moet je op letten bij RD4U Kringloopshop Kerkrade?

Als je naar RD4U Kringloopshop Kerkrade gaat, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste, houd de openingstijden in gedachten. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Helaas is de winkel op zondag gesloten. Ten tweede, zorg ervoor dat je rondkijkt en de tijd neemt om verborgen schatten te ontdekken. Het assortiment is gevarieerd en verandert regelmatig, dus je weet nooit wat je zult vinden!

Hoe werkt RD4U Kringloopshop Kerkrade?

RD4U Kringloopshop Kerkrade draagt ​​bij aan een duurzame samenleving door tweedehands producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Het proces is eenvoudig: mensen doneren bruikbare items die ze niet langer nodig hebben, en deze worden vervolgens verkocht in de winkel. De opbrengst wordt teruggeïnvesteerd om de activiteiten van de winkel te ondersteunen en om projecten te financieren die gericht zijn op een beter milieu.

Unieke programma’s, kortingen en services

Naast de reguliere activiteiten biedt RD4U Kringloopshop Kerkrade ook verschillende unieke programma’s, kortingen en services aan. Zo is de winkel bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er rolstoeltoegankelijke ingangen voor mensen met mobiliteitsproblemen. Bovendien biedt de winkel de mogelijkheid om goederen in te nemen en bieden ze een handige ophaalservice voor grote donaties. Er is ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates en nieuws over RD4U Kringloopshop Kerkrade? Volg de winkel dan op social media via hun Facebook pagina. RD4U Kringloopshop Kerkrade maakt ook deel uit van Rd4-Kringloopwinkel, met in totaal 3 filialen in Nederland. Ontdek meer over deze kringloopwinkelketen op hun website.

Kortom, RD4U Kringloopshop Kerkrade is de ideale plek voor duurzaam winkelen in de regio Kerkrade. Breng je ongewenste spullen naar deze kringloopwinkel en geef ze een tweede leven. Geniet van het snuffelen tussen de verschillende items en doe unieke vondsten. Bezoek RD4U Kringloopshop Kerkrade vandaag nog en ontdek wat deze winkel te bieden heeft!

224 gedachten over “RD4U kringloopshop Kerkrade”

 1. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★★☆

  PC gekocht, maar die gaf al snel problemen. Bij nadere inspectie bleek de harde schijf kapot te zijn. Er stond zelfs een groot kruis op getekend. Ook bleek er een verkeerde voeding in te zitten die helemaal niet geschikt is voor het aanwezige moederbord. 20 pins i.p.v. 24 pins! Geen garantie daar, dus ze verkopen bewust afval en rotzooi voor een stevige prijs. Je kunt het toch niet terugbrengen. Dit riekt naar oplichterij!!!!!

  Beantwoorden
 3. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 4. ★★★★☆

  Heel onvriendelijke personeel, waren ons 15 min voor sluit de winkel al uit aan het sturen, terwijl we iets aan het testen waren om te kopen.

  Beantwoorden
 5. ★★★★☆

  Helaas handelen ze hier niet eerlijk. Asociale prijzen voor slechte kwaliteit en spullen die ze gratis ophalen. Nooit meer. Ik ga liever naar Belgie dan. Betere kwaliteit spullen en goedkoper en vooral eerlijk

  Beantwoorden
 6. ★★★★☆

  Among other things, bought dolls. Unfortunately super disappointing as both turned out to be broken at home. Both wore their clothes & their hair also hid the flaws well. The second doll is missing a leg under the dress. Arent things checked beforehand? In any case, money is now for the barrel, great

  Beantwoorden
 7. ★★★★☆

  Great Kringloop with super friendly staff. Unfortunately, they have recently decided to increase the prices. Unfortunately, this went wrong for some categories. Some of the prices are now at or above the level of new goods. Nevertheless, I like to browse.

  Beantwoorden
 8. ★★★★☆

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★☆

  Een top ervaring met RD4U shop Kerkrade. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★☆

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het 4 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★☆

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Absoluut een aanrader! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 13. ★★★★☆

  Belachelijk duur. Laagste prijs kleding 4,50. Voor iets wat er als nieuw uitziet 7,50…. Kleding hebben ze gratis gekregen dus zelfs 1,- zou al winst zijn. En dan heb ik het nog niet over de andere prijzen.

  Beantwoorden
 14. ★★★★☆

  Een uitstekende ervaring bij de kringloopwinkel RD4U shop Kerkrade. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter