Calendula Tuin- en kringloopwinkel in Assen

Ontdek tweedehands schatten bij Calendula in Assen: brocante, meubels, en meer voor duurzaam wonen en inrichten. Draag bij aan recycling.

Adres & contact

Openingstijden

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Altijd behulpzame mensen. Ze verkopen mooie planten en leuke spulletjes. Heb er vorige week een kerstboom gekocht. Ze helpen je daar altijd mee te denken. Gezellige sfeer hangt er. En wat ik hoop dat de thee en koffie corner weer terug komt. . Dat was echt gezellig zo aan een lange tafel.”

Eva Kauffeld

“Leuke kringloop, alles netjes gesorteerd, altijd wel iets te vinden. Ook veel planten en een bloempluktuin. Zou mooi zijn als ze een uur eerder open gingen, zodat je in je thuiswerkpauze er langs kan gaan.”

Jeroen V.

“Altijd leuk om te komen. Mooie (tweedehands) spullen en boeken. Smaakvolle hoekjes /combinaties. Buiten- en binnen planten en Bloemenpluktuin in de zomer. Verkoop bloemen. En eigen pompoensoep.”

H.C. Ruisch

Meer reviews lezen…

Ontdek Calendula Tuin- en kringloopwinkel in Assen

Wat kan je brengen naar Calendula Tuin- en kringloopwinkel?

Bij Calendula Tuin- en kringloopwinkel in Assen kan je allerlei tweedehands spullen brengen. Het assortiment van de winkel bestaat onder andere uit brocante, huis- en inrichting, en meubels. Door jouw gebruikte spullen naar de kringloopwinkel te brengen, draag je bij aan een duurzame samenleving.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de kringloopwinkel?

Als je gaat winkelen bij Calendula Tuin- en kringloopwinkel, is het belangrijk om op zoek te gaan naar unieke stukken. Door goed te speuren tussen de verschillende items, kan je verborgen schatten ontdekken. Let op de kwaliteit van de producten en zorg ervoor dat de spullen in goede staat verkeren voordat je ze aanschaft. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het maken van je keuzes.

Hoe werkt Calendula Tuin- en kringloopwinkel?

Calendula Tuin- en kringloopwinkel bevindt zich in Assen, aan de Dennenweg 9, 9404 LA Assen. De winkel is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. De openingstijden van de winkel kan je hier vinden.

Daarnaast biedt Calendula Tuin- en kringloopwinkel verschillende programma’s en diensten aan. Zo bieden ze een ophaalservice voor grotere spullen die je niet zelf kunt vervoeren. Daarnaast kan je de kringloopwinkel volgen op Facebook voor het laatste nieuws en updates over duurzaam tweedehands winkelen.

Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren en positieve recensies waarin het vriendelijke personeel vaak wordt genoemd, is Calendula Tuin- en kringloopwinkel een geliefde plek om te winkelen in Assen. Of je nu wilt komen om spullen te brengen, unieke items te vinden, of gewoon rond te snuffelen, deze kringloopwinkel heeft voor ieder wat wils.

Wil je meer kringloopwinkels ontdekken in Assen en de provincie Drenthe? Kijk dan op https://www.kringloop-info.nl/drenthe voor een overzicht van alle winkels in de regio.

Kom naar Calendula Tuin- en kringloopwinkel in Assen en geniet van duurzaam winkelen in een gezellige omgeving!

44 gedachten over “Calendula Tuin- en kringloopwinkel in Assen”

 1. ★★★★★

  Sta je voor de deur staat er tijdelijk gesloten wegens verbouwing. Meld dat dan ook even op maps svp Staat ook geen data wanneer ze weer open zijn Erg onduidelijk dus

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een uitstekende bezoek aan Calendula Tuin- en . Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Leuke kringloop, alles netjes gesorteerd, altijd wel iets te vinden. Ook veel planten en een bloempluktuin. Zou mooi zijn als ze een uur eerder open gingen, zodat je in je thuiswerkpauze er langs kan gaan.

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Prachtig en gezellig en veel voor weinig kan je daar kopen,erg leuke winkel van plantjes vogelhuisjes bloemen enz tot leuke snuisspulletjes voor weinig,kom zeker terug

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Altijd leuk om rond te lopen. We hebben weer wat plantjes gekocht. Helaas weinig parkeerplaatsen en er zijn mensen die hun auto gewoon op de gras parkeren.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Calendula Tuin- en . Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Altijd leuk om te komen. Mooie (tweedehands) spullen en boeken. Smaakvolle hoekjes /combinaties. Buiten- en binnen planten en Bloemenpluktuin in de zomer. Verkoop bloemen. En eigen pompoensoep.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Leuk ingerichte winkel. Boeken zijn wel aan de prijs. 2 dvds gekocht welke dicht waren gemaakt met tape. Helaas, thuis geopend en beide dvds zaten vol met krassen…. Geen kwaliteitscontrole vooraf blijkbaar. Mijn bezoek is niet voor herhaling vatbaar.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Prettige, sfeervolle kringloop, niet te duur. Een aanrader voor kringloop liefhebbers. Jammer dat ze pas om 13:00 open gaan.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Dit is zon mooi en geweldige winkel, van bloemen tot planten, 2e handskleding, en andere spulletjes, gewoon super, een echte aanrader

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een geweldige bezoek aan Calendula Tuin- en . Een echte aanwinst voor de buurt! Vond precies wat ik zocht en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 12. ★★★★★

  Leuke winkel om rustig rond te kijken. Je vindt er van alles voor een redelijke prijs. Mooi en netjes ingericht zeker een aanrader

  Beantwoorden
 13. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Calendula Tuin- en . Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geeft het 5 sterren.

  Beantwoorden
 14. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan Calendula Tuin- en . Absoluut een aanrader! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 15. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Calendula Tuin- en . Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 16. ★★★★★

  Altijd behulpzame mensen. Ze verkopen mooie planten en leuke spulletjes. Heb er vorige week een kerstboom gekocht. Ze helpen je daar altijd mee te denken. Gezellige sfeer hangt er. En wat ik hoop dat de thee en koffie corner weer terug komt. . Dat was echt gezellig zo aan een lange tafel.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter