Kringloopwinkel Marsdijk in Assen

Ontdek duurzame schatten bij Kringloopwinkel Marsdijk in Assen – meubels, kleding, boeken en meer met hoge tevredenheid van klanten.

Adres & contact

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:00
Woensdag09:30-17:00
Donderdag09:30-17:00
Vrijdag09:30-17:00
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een rustige, nette en ruim ingerichte winkel met attent personeel. Ontzettend fijn te zien is, dat de artikelen (vergeleken met soortgelijke winkels in nabije omgeving) laag/betaalbaar geprijsd zijn. Dus naast duurzaam bezig zijn voor onze aarde, direct ook besparen in de portemonnee ;)”

– “‪XzitifyTM‬”

“Mooie kringloop, heel erg netjes ingericht en aardige mensen. De prijzen zijn nog zoals het hoort. Je kunt er mooie dingen scoren voor leuke prijsjes. Zeker de moeite waard om af en toe even langs te gaan. Wat mij betreft nu al een van de leukste kringlopen van Assen!”

Femke Siebring

“Heel ruim en overzichtelijk, aparte boeken en platen/cd hoek. Veel kleding en paskamers. Toilet aanwezig. Personeel hekenbaar gekleed en vriendeljk. Heel belangrijk is dat de prijzen van alle spullen laag zijn. Een aanrader dus.”

Doede GW de Jong

Meer reviews lezen…

Kringloopwinkel Marsdijk: Duurzaam Winkelen in Assen

Kringloopwinkel Marsdijk is een populaire kringloopwinkel in Assen, gelegen aan de Stelmakerstraat 6. Met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 sterren is het duidelijk dat deze winkel geliefd is bij zowel lokale bewoners als bezoekers. Ben je op zoek naar unieke tweedehands items of wil je duurzamer winkelen? Dan is een bezoek aan Kringloopwinkel Marsdijk zeker de moeite waard.

Wat kun je brengen naar Kringloopwinkel Marsdijk?

Een van de vele voordelen van het bezoeken van Kringloopwinkel Marsdijk is dat je ook je eigen spullen kunt meebrengen. Heb je kleding, meubels, boeken, speelgoed, of andere items die je niet langer gebruikt? Breng ze dan naar de winkel en geef ze een tweede leven. Door je spullen te doneren, draag je niet alleen bij aan een duurzamere samenleving, maar steun je ook het goede werk van de kringloopwinkel.

Waar moet je op letten bij Kringloopwinkel Marsdijk?

Bij het bezoeken van Kringloopwinkel Marsdijk is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Ten eerste biedt de winkel een rolstoelvriendelijke parkeerplaats, waardoor het ook toegankelijk is voor mensen met beperkte mobiliteit. Daarnaast is het assortiment van deze kringloopwinkel zeer divers, met een speciale nadruk op kleding. Of je nu op zoek bent naar vintage kledingstukken of gewoon een nieuwe outfit wilt scoren, je zult zeker iets interessants vinden tussen de rekken bij Kringloopwinkel Marsdijk.

Hoe werkt Kringloopwinkel Marsdijk?

Kringloopwinkel Marsdijk hanteert een eenvoudig maar effectief werkmodel. De winkel ontvangt gedoneerde spullen van particulieren en sorteert deze zorgvuldig. Vervolgens worden de spullen schoongemaakt en geprijsd voordat ze in de winkel worden geplaatst. Dit betekent dat alles wat je bij Kringloopwinkel Marsdijk vindt, zorgvuldig is gecontroleerd en dat je kwalitatieve tweedehands producten kunt verwachten. Bovendien heeft de winkel regelmatig kortingsacties en speciale programma’s, zoals themadagen en evenementen, waardoor je nog meer kunt besparen tijdens je winkelervaring.

Wil je meer informatie over Kringloopwinkel Marsdijk of ben je benieuwd naar andere kringloopwinkels in Assen? Neem dan een kijkje op Kringloopwinkels in Assen. Voor het laatste nieuws en updates kun je ook de Facebook-pagina van Kringloopwinkel Marsdijk volgen: Kringloopwinkel Marsdijk.

Ga op avontuur in de wereld van duurzaam winkelen en ontdek de schatten die je kunt vinden bij Kringloopwinkel Marsdijk in Assen. Met een vriendelijk personeel, redelijke prijzen en een breed assortiment aan tweedehands producten, is deze kringloopwinkel dé plek om jouw volgende unieke vondst te doen.

16 gedachten over “Kringloopwinkel Marsdijk in Assen”

 1. ★★★★★

  Een geweldige ervaring met de kringloopwinkel Marsdijk. Zou het iedereen aanbevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Leuke ordelijke zaak met veel spulletjes, boeken aan 50 cent per stuk! ik herhaal, 50 cent per stuk. Had bijna een hele kast mee als mijn vrouw mij niet optijd had gestopt. Totale schade? 5.50 euro!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  Wat een fijne kindvriendelijk, overzichtelijk, goedkope, kringloop. We komen hier graag samen met onze dochter van 5. Leuk speelgoed, mooie prijzen en heel erg vriendelijk personeel! Al hele leuke spullen gescoord! Top dus!

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  Child-unfriendly employee. Constantly monitor children who are looking at the toys. Children are immediately addressed in an unfriendly manner when they touch or hold the toy. Already observed several times.

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Marsdijk. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Heel ruim en overzichtelijk, aparte boeken en platen/cd hoek. Veel kleding en paskamers. Toilet aanwezig. Personeel hekenbaar gekleed en vriendeljk. Heel belangrijk is dat de prijzen van alle spullen laag zijn. Een aanrader dus.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  My favourite! Nice owner and nice volunteers. And a nice DHL service point. Have fun browsing and great prices! An asset to Assen.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een rustige, nette en ruim ingerichte winkel met attent personeel. Ontzettend fijn te zien is, dat de artikelen (vergeleken met soortgelijke winkels in nabije omgeving) laag/betaalbaar geprijsd zijn. Dus naast duurzaam bezig zijn voor onze aarde, direct ook besparen in de portemonnee ;)

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Mooie kringloop, heel erg netjes ingericht en aardige mensen. De prijzen zijn nog zoals het hoort. Je kunt er mooie dingen scoren voor leuke prijsjes. Zeker de moeite waard om af en toe even langs te gaan. Wat mij betreft nu al een van de leukste kringlopen van Assen!

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter