Kringloopwarenhuis Het Goed Assen

Ontdek duurzame schatten bij Het Goed Assen – kringloopplezier met boeken, meubels, mode en meer in Assen. Bezoek ons nu!

Adres & contact

Openingstijden

Maandag09:00-17:30
Dinsdag09:00-17:30
Woensdag09:00-17:30
Donderdag09:00-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Kringloopwarenhuis Het Goed Assen: Duurzaam Winkelen in Assen

Welkom bij Het Goed Assen

Beleef een unieke winkelervaring in het hart van Assen bij Kringloopwarenhuis Het Goed. Deze kringloopwinkel, gelegen aan de Blokmakerstraat 4, is de ideale plek voor duurzaam winkelen. Het Goed Assen is open van maandag tot en met zaterdag, en biedt een breed scala aan tweedehandsproducten. Benieuwd naar wat je allemaal kunt verwachten? Neem dan snel een kijkje!

Wat is er te vinden bij Het Goed Assen?

Het Goed Assen heeft een gevarieerd assortiment waarin iedereen wel iets moois kan vinden. Van boeken en kleding tot speelgoed, meubels en huishoudelijke apparaten – je vindt het allemaal bij Het Goed Assen. Deze kringloopwinkel is een paradijs voor koopjesjagers en biedt duurzame oplossingen voor iedereen die bewust met zijn of haar geld wil omgaan. Door tweedehands spullen te kopen, lever je bovendien een bijdrage aan een beter milieu.

Diensten en faciliteiten

Naast het uitgebreide assortiment biedt Het Goed Assen ook verschillende diensten en faciliteiten om het winkelen nog aangenamer te maken. Zo kun je gebruikmaken van de bezorgservice als je een groot meubelstuk of apparaat koopt. Ook kun je oude spullen inleveren bij Het Goed Assen, zodat ze een tweede leven krijgen. Verder beschikt de winkel over een koffiehoek, waar je even kunt bijkomen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Bovendien biedt Het Goed Assen een handige ophaalservice, zodat je grote aankopen gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen.

Volg Het Goed Assen op social media

Wil je op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes en aanbiedingen van Het Goed Assen? Volg de kringloopwinkel dan op Facebook en Instagram. Hier vind je regelmatig updates over nieuwe producten, speciale acties en leuke tips op het gebied van duurzaam tweedehands winkelen. Het Goed Assen maakt ook deel uit van Het Goed, een bekende kringloopketen met maar liefst 30 filialen door heel Nederland.

Bezoek Het Goed Assen

Het Goed Assen is gevestigd aan de Blokmakerstraat 4 in Assen. De openingstijden zijn als volgt:

 • Maandag tot en met vrijdag: 09:00-17:30 uur
 • Zaterdag: 10:00-17:00 uur
 • Zondag: Gesloten

Kom langs bij Het Goed Assen en ontdek het plezier van duurzaam winkelen. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu, terwijl we ook nog eens geld besparen. Wacht niet langer en breng een bezoek aan Het Goed Assen, dé kringloopwinkel in Assen waar je altijd iets unieks kunt vinden!

Voor meer informatie over kringloopwinkels in Assen, kun je terecht op de pagina van Kringloop Assen.

365 gedachten over “Kringloopwarenhuis Het Goed Assen”

 1. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij warenhuis Het Goed Assen. Zou het iedereen aanbevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 2. ★★★☆☆

  We hebben 3 aanhangwagens goede spullen gebracht om goed te kunnen verkopen. Komen we terug, met nog veel meer spullen in te leveren, maar ook de vraag of een artikel wat eerder per abuis is ingeleverd, terug kan. Kan niet. Moet je terug KOPEN! Terwijl de medewerker ons gewoon herkent van de vorige keer. Niet te geloven! En nog onbeschoft te woord gestaan ook nog. De nog in te leveren spullen hebben we meegenomen en naar een andere kringloop gebracht. Deze lui verdienen geen cent meer aan ons.

  Beantwoorden
 3. ★★★☆☆

  Ik ben altijd op zoek naar spullen van Herman brood helaas hadden ze niets,Wel waren ze heel vriendelijk en behulpzaam personeel kom er gouw weer eens langs.

  Beantwoorden
 4. ★★★☆☆

  Hele dure kringloopwinkel, mag zich geen krinloop noemen door de hele dure prijzen. Tweedehands ijshockey schaatsen voor 24,99 en een vaasje die nieuw 5,44 kost vragen ze hier 5,99 voor….

  Beantwoorden
 5. ★★★☆☆

  This store should not be called a thrift store. Whoever comes up with the prices there doesnt belong there. Ridiculously high prices. 35 euros for a second hand blanket, 44 euros for a metal bin!!!??? They should be ashamed of themselves.

  Beantwoorden
 6. ★★★☆☆

  Een geweldige bezoek aan warenhuis Het Goed Assen. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 7. ★★★☆☆

  Echt de duurste kringloop ooit! Sommige spullen kun je nieuw goedkoper krijgen. Wat een verdienmodelletje zo. Gratis gekregen spullen met zon marge verkopen is wel lef hebben. De plee leek meer een baby zwembad.

  Beantwoorden
 8. ★★★☆☆

  Tijd voor deze kringloopwinkel om failliet te gaan. Ik kan me vinden in de negatieve reviews van de laatste tijd. De gratis ingebrachte goederen worden voor een absurd hoge hoofdprijs verkocht, en ik vind de sfeer ook niet fijn meer in vergelijking met jaren geleden toen het nog echt wel leuk was. Hiervoor ga ik geen lange afstand meer fietsen om te kijken en misschien wat te kopen…

  Beantwoorden
 9. ★★★☆☆

  Beetje een oplichters ……..Buiten het feit dat ze extreem duur zijn op spullen die ze gratis krijgen proberen ze mij een tv te verkopen en vervolgens de afstandsbediening weg te halen zeggen als u die wilt kost het u extra. Laatste keer dat ik hier kom, dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

  Beantwoorden
 10. ★★★☆☆

  Een geweldige ervaring bij warenhuis Het Goed Assen. Zeker aan te bevelen! Kreeg geweldige service en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 11. ★★★☆☆

  Vandaag toch erg afgeknapt, de prijzen zijn echt abnormaal hoog. Ik hoorde meer mensen in de winkel erover praten. De 2 die bij de kassa stonden vonden het belangrijker om mensen uit te lachen die rondliepen, erg jammer.

  Beantwoorden
 12. ★★★☆☆

  Voldoet niet meer aan een kringloopwinkel, prijzen zijn werkelijk schandalig hoog! Duurder als de oorspronkelijke prijs nieuw in de winkel. Ik begrijp niet dat het management niet ingrijpt. Het was vroeger een leuke winkel maar ik vind dit echt slecht, duurste kringloop in heel Drenthe. Hoop dat er ook wat aan gedaan wordt. Te bedenken dat alles gratis wordt ingebracht en dan de jackpot vragen in mijn ogen niet correct. Ik ga mijn spullen daar ook niet meer inbrengen zijn genoeg andere kringloopwinkeks in Assen die niet zo vreselijk hebberig zijn. Er zullen steeds meer mensen wegblijven en terecht! ,

  Beantwoorden
 13. ★★★☆☆

  Grote en ruim opgezette winkel. Wel erg duur in vergelijking met andere kringloopwinkels. Al zijn sommige meubelstukken wel goed geprijsd (wel duur, maar klopt dan alsnog met prijs/kwaliteit verhouding) Cds zijn afzonderlijk geprijsd, zeer hinderlijk vind ik persoonlijk Zelfde voor de lps. En die stickers krijg je er ook niet vanaf zonder de hoes te beschadigen.

  Beantwoorden
 14. ★★★☆☆

  Wij waren hier nog nooit geweest. We werden niet gegroet toen we binnen kwamen en zagen vooral AFVAL! Zelf opblazende matrasjes die helemaal kapot waren, puzzels die niet gecontroleerd of dicht geplakt waren. Mijn zoon zag een mikado spel die we even gingen controleren. Het eerste onderdeel: stokjes. Moesten er 28 zijn. Het waren er 4.

  Beantwoorden
 15. ★★★☆☆

  Ik geef niet graag slechte review maar sjonge was met dit eentje. Eerst rook het of er iemand zijn behoefte had gedaan in de kinderafdeling, deze poepgeur hing tussen het speelgoed en de potten. Daarnaast absurd hoge prijzen voor goederen, potten duur, spelletjes duur, zag er een leuke legerhelm liggen, replica, was van plastiek, 30 euri! Voor die prijs koop je een echte van (of toch rond de 35 euro ongeveer). Toen we de absurde prijzen overal zagen plus de poepgeur was onze zin snel weg. Waarom 3 sterren? Wel parking in overvloed, grote ruimte, dus makkelijk door te wandelen, en heb me toch wel omvergelachen met de poepgeur dusja.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter