Kringloopwinkel Bundelshop in Grootegast

Ontdek duurzaam shoppen bij Bundelshop in Grootegast – tweedehands kleding, speelgoed, boeken en meer onder één dak.

Adres & contact

Openingstijden

Maandag13:00-17:30
Dinsdag09:30-17:30
Woensdag09:30-17:30
Donderdag09:30-17:30
Vrijdag09:00-17:30
Zaterdag09:30-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Socialmedia

In het kort:

“Een verrassende winkel met van alles en nog wat. Kleding, porselein, breimateriaal, spulletjes voor het huishouden, boeken, platen, cd’s enz…enz. Je bent er zo een half uurtje zoet !!”

Johan Kampen

“Het is een heel leuk winkeltje in Grootegast en het verkoopt veel verschillende dingen, tweedehands of nieuw, zoals zoutlampen of wol”

Noa Zijlstra

“Leuke winkel . Van alles wat. Voor hobby en handwerk en leuke gemaakte kadootjes. Ook stelling verhuur…”

aenr

Meer reviews lezen…

Bundelshop: Duurzaam tweedehands winkelen in Grootegast

De Bundelshop is een unieke winkel in Grootegast waar je niet één, maar vijftig winkels onder één dak kunt vinden. Het is een shop-in-shop concept waarbij verschillende ondernemers hun eigen stellingkasten huren, wat zorgt voor een constant wisselend aanbod van leuke, verrassende en interessante tweedehands items. Je vindt de Bundelshop aan de Hoofdstraat 109 in Grootegast.

Wat kan je brengen naar de Bundelshop?

Als je spullen hebt die je niet meer gebruikt, maar die nog wel in goede staat verkeren, dan kan je deze naar de Bundelshop brengen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, schoenen, accessoires, boeken, speelgoed, elektronica, meubels en nog veel meer. Let er wel op dat de spullen schoon en heel zijn. Op deze manier kan de Bundelshop een gevarieerd aanbod aanbieden aan haar klanten.

Waar moet je op letten bij het winkelen in de Bundelshop?

Bij het winkelen in de Bundelshop is het belangrijk om goed op de kwaliteit van de tweedehands items te letten. Hoewel alle spullen zorgvuldig worden geselecteerd, is het altijd goed om even te controleren of alles naar behoren werkt of compleet is. Daarnaast is het handig om te weten dat de Bundelshop regelmatig leuke programma’s en evenementen organiseert, zoals modeshows, themadagen en workshop. Houd de Facebookpagina van de Bundelshop in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de leukste acties.

Hoe werkt de Bundelshop?

De Bundelshop is gevestigd in een ruime winkel van ongeveer 250 m2. Je kunt hier rustig rondkijken tussen de verschillende stellingkasten en de items die daarin worden aangeboden. Elke ondernemer bepaalt zelf de prijzen van zijn of haar producten, dus je zult altijd een gevarieerde prijsrange tegenkomen. De openingstijden van de Bundelshop zijn als volgt: maandag 13:00-17:30, dinsdag t/m vrijdag 09:30-17:30 en zaterdag 09:30-17:00. Op zondag is de winkel gesloten.

De Bundelshop is rolstoelvriendelijk, met een toegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt het winkelen bij de Bundelshop voor iedereen toegankelijk. De enthousiaste verkopers helpen je graag en staan klaar met advies en uitleg.

Wil je meer weten over de Bundelshop en op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg de shop-in-shop dan op Facebook. Hier vind je het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen en blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen en evenementen.

In Grootegast en omgeving op zoek naar een kringloopwinkel? Bezoek dan de Bundelshop!

32 gedachten over “Kringloopwinkel Bundelshop in Grootegast”

 1. ★★★★★

  Super leuke winkel. Veel spulletjes tweedehands. En heel veel hobby spullen.aardige mensen, behulpzaam en geven goed advies.

  Beantwoorden
 2. ★★★★★

  Een verrassende winkel met van alles en nog wat. Kleding, porselein, breimateriaal, spulletjes voor het huishouden, boeken, platen, cds enz…enz. Je bent er zo een half uurtje zoet !!

  Beantwoorden
 3. ★★★★★

  It is a very nice little shop in grootegast and it sells a lot of different thing thrifted or new like salt lamps or wool

  Beantwoorden
 4. ★★★★★

  ik reis als muziek verzamelaar door het hele land zo kwam ik doordat ik toevallig in de buurt was ook bij deze zaak terecht. Muziek LPs betaal je hier (helaas maar waar) de hoofdprijs voor! Zo vragen ze hier voor bv kringloop platen als van ROB DE NIJS/BZN/THE CATS schaamteloos tussen de 5 & 7,50 per plaat, en de wat betere titels hebben prijs kaartjes van rond de 40,- Ver, maar ook dan ook ECHT ver boven de waarde van de desbetreffende plaat! Ondanks de schrik prijzen van het vinyl is het een prima verzorgde winkel

  Beantwoorden
 5. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met de kringloopwinkel Bundelshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Kreeg geweldige service en geef het een dikke 4.

  Beantwoorden
 6. ★★★★★

  Een top ervaring met de kringloopwinkel Bundelshop. Zeker aan te bevelen! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 5/5.

  Beantwoorden
 7. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij de kringloopwinkel Bundelshop. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het een dikke 5.

  Beantwoorden
 8. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Bundelshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 9. ★★★★★

  Een fantastische ervaring met de kringloopwinkel Bundelshop. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 10. ★★★★★

  Een top bezoek aan de kringloopwinkel Bundelshop. Zeker aan te bevelen! Vond precies wat ik zocht en geeft het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden
 11. ★★★★★

  Een top ervaring bij de kringloopwinkel Bundelshop. Absoluut een aanrader! Was onder de indruk van de collectie en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter